עבור לתוכן

איך אוכל להעביר את WIN7 כמו שהיא לRAID החדש שלי?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט...

אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס.

אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשות STARTUP REPAIR - אין שום אפשרות.. ניסיתי לעשות REPAIR רגיל עם הדיסק של WIN7 וגם שם אפילו אחרי שטענתי את הדרייברים - הוא לא מתקן אותו... הוא פשוט לא עולה..

למישהו יש מושג איך עושים את הדבר הזה? זה משגע אותי.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל בבקשה, מישהו יודע איך אוכל לטעון לWIN7 את הדרייברים של הRAID(IASTOR) של הICH10R עוד לפני שאני משתמש בבקר בכלל?

אני חייב לעשות את זה! :D

פורסם

הייתי מציע לך לבצע גיבוי של המידע ולהתקין מחדש את 7 על הרייד ואז לשחזר את כל ההגדרות שהיו לך ב7 המקורי שלך

זה יחסוך לך כאב ראש ובעיות שיכולות להיגרם מלגרום בכוח ל7 לעלות על הרייד.

פורסם
  • מחבר

למה? אני בכלל לא רוצה להתקין את ה7 על הRAID.. אני רק רוצה ליצור RAID ולהשאיר את 7 איפה שהיא כרגע כי אני מרוצה מאוד מבחינת מהירות(היא יושבת כרגע על סיגייט דיי מהיר יחסית(100MB/110 לשניה~)

אני פשוט רוצה ליצור מערך ושה7 יעלה עם הדרייברים של הבקר RAID.. :(

בXP זה עבד בלי בעיה בכלל.. אבל ב7 לא :(

פורסם

load drivers אולי ?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ניסיתי.. לא עובד..

זה טוען.. כאילו מזהה את ההארדיסק מחדש ואז שאני נותן לו לעשות STARTUP REPAIR הוא אומר לי שהוא לא מוצא בעיה.. עושה ריסטרט ועדיין אני מקבל מסך כחול בעת טעינת המערכת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים