עבור לתוכן

האם האוברקלוק נראה תקין? קור7

Featured Replies

פורסם

qpiz.th.jpg

האם ה QPI גבוה מידי?

Intel® Core i7 CPU 920

ASUSTeK Computer INC - P6T DELUXE

Corsair Dominator CM3X2G1600C8D

NVIDIA Asus GeForce GTX 280OC

Corsair TX750W PSU

Vista 64bit

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד לפני שנדבר על הQPI, טמפ' במנוחה מדאיגות יחסית.. 55-56 במנוחה ממש לא נשמע לי הגיוני במתח שכזה.

מהי זרימת האוויר במארז? מהי טמפ' החדר שלך פחות או יותר? האם תוכל להראת לנו את הטמפ' של שאר רכיבי המחשב בEVEREST?

פורסם
  • מחבר

גם במתח של 1.0XX הטמפרטורה במנוחה תמיד 45-55

הקירור זה הסטוק של אינטל ואין לי מושג מה שמו לי שם בהתקנה שמדובר במשחת קירור

הטמפרטורת שיא במשחקים זה 70-72 מעלות

והטמפרטורת שיא בתוכנות כמו OCCT זה 82 מעלות ב אוברקלוק ל 2.8 והפסקתי את הבדיקה אחרי כמה דקות

לא הרצתי OCCT עם האוברקלוק הנוכחי

המארז זה אנטק 900 עם אחלה של זרימת אוויר

אולי קצת פקוק בפנים עם יותר מידי חוטים

ואפילו שמתי מאוורר בצד השקוף של המארז

18859450.th.jpg

פורסם

הרכיב היחיד בעל הטמפ' הלא תקינה הוא המעבד, תנסה לנקות אבק מצלעות הקרור עם מברשת ו/או (מומלץ) אוויר דחוס. אם זה לא יעזור אני ממליץ בחום לנקות את המשחה הטרמית ששמו לך ולשים MX2 של ARCTIC COOLING, אחלה משחה שבעולם.

לאסוף את המשחה ביסודיות ואז לנקות את המעבד לגמרי עם תרכיז אלכוהול (90% ומעלה) בעזרת קיסמי אוזניים, לאחר מכן לשים משחה טרמית חדשה בשכבה אחידה וישרה, אני מאמין שזה יפתור את כל עניין הטמפ' ותוכל להגיע ל4-4.5GHZ הרגילים לI7 920 בקלות בטמפ' הגיוניות ונמוכות מהנוכחיות שלך בהרבה.

פורסם

פותח התרד עם כל הכבוד לOC..הקירור של אינטל לא מתמודד איתו..אם כבר רכשת מערכת כזו יקרה ואיכותית..ואת המבצע OC..

אז תשקיע "עוד כמה שקלים" לקירור מינימלי ;D

בדקת יציבות ? העלת מתחים מלבד במעד לעוד רכיבים ?

פורסם
  • מחבר

fuk.th.jpg

מעולה נדפקתי כרגיל

ניתקתי את הקירור כדי לבדוק אם בכלל שמו משחה ועכשיו הטמפרטורה הרגילה עומדת על 65-75 ואפילו 80 על הדסקטופ

אפשר להסיק שהקירור הקיים עזר כנראה ב 10-20 מעלות

עכשיו אני צריך לעשות אנדרקלוק עד שאני מטפל בזה

רציתי לקנות מהתחלה מאוורר יקר לא היה אכפת לי מחיר אבל היה להם רק גרסאות זבל

מה מה הבעיה לחנות שיהיה לה במלאי קירור איכותי לתושבת 1366 מוכרים קור7 ורק קירור אי אפשר למצוא

עכשיו לרוץ עד שאני אמצע טרמלייט 1366

מי יודע איפה יש בדוק בירושלים שאני אלך ביום ראשון

קיספי יש להם רק גרסאות מוזרות ושום דבר נורמלי

שאלה

ברגע שאני יפתח שוב את הקירור ינקה את המשחה היבשה שקיימת כרגע וישים שכבה חדשה ואז יסגור + קירור חדש הכל יהיה סבבה כן?

ששמים את המשחה היא נוזלית רק לכמה דקות? כי מה שראיתי עכשיו היה יבש ושכבה שנראת דקה דקה

אפילו ששמתי אותו על הפולטיפלייר הכי נמוך 12X עדיין באזור של 60 מעלות על הדסקטופ

12294426.th.jpg

למה ה CORE VOLTAGE הוא 1.2 באנדרקלוק X12 1600MHZ

ו 1.17X במכפלה גבוהה יותר של 21X

לפעמים אני רואה את זה על 1.0XX

אחד מאלו כל מה שאני צריך אבל לא מצאתי איפה לקנות

thermalright.th.jpg

פורסם

למה פירקת את הקירור..אם לא חשבת למרוח משחה טרמית אחרי זה ?

אני לא מציע לך לעבוד עם המערכת ככה..תרכוש משחה בהקדם..

פורסם
  • מחבר

כן לא חשבתי שיהיה כזה דרסטי אם נפתח לראות ונחזיר כי המשחה עדיין שם

כנראה איזה תהליך קורה שמפרקים

יכול להיות אולי הקירור לא יושב הכי טוב היה קצת קשה להכניס אותו בכל ארבעת הפינות

אבל הוא לא רופף בכלל

יום ראשון נלך לחנות מקסימום לא יהיה להם קירור שאני ארצה אבל משחה בטח תהיה ונמרח שכבה חדשה

פורסם

ברגע שפירקת את הקירור..אתה הורס את המגע בין הבסיס למעבד..ביניהם המשחה אמורה לגשר..ואתה "שברת" אותה.וכלן הטמפ' גבוהות..כי הולכת החום נפגעה..

תעדכן אותנו אחרי מריחה מחדש.. ;D

פורסם
  • מחבר

שאני עובד עכשיו עם המחשב בלי המשחה זה פוגע במעבד?

אני עם REAL TMEP פתוח כל הזמן ושמתי את האסוס על POWER SAVING MODE והמעבד על 1500MHZ במתח נמוך ו 51 מעלות

אתמול עבדתי עם המחשב למשך כמה שעות ב 2600MHZ X20 והחום היה 69-75 מעלות למשך כמה שעות

הכל רק דברים שהייתי צריך לעשות על הדסקטופ

המחשב קצת קרטע והיה לו קשה והיה לאג כללי

אבל לדוגמא מחשבים שמריצים בדיקות יציבות נשארים על 80 מעלות למשך שעות גם כן וכלום לא קורה נכון?

שמעתי גם אינטל אמרה שהטווח העליון הבריא זה בדיוק 75 מעלות לקור7 920

בכל אופן מחר על הבוקר נקנה משחה

פורסם

לא מומלץ לעבוד עם המחשב כול עוד הקירור לא עובד טוב (או שהמשחה הטרמית לא טובה) במיקרה שהטמפרטורה תעלה יותר מידי המחשב יחבה ויכול ליהיות שלא ידלק יותר המערכת שלך יקרה חבל שתהרס :-\

פורסם

כמובן שMAX הוא 75+-..אבל עדיין ..אתה עובד בטמפ' גבוה גם מצב מנוחה..מה שמאוד לא מומלץ..

פורסם
  • מחבר

קטעים מה אני אגיד לכם

אני עכשיו עם דפי זהב עובר על חנויות מנסה למצוא לי קירור ראוי

חנות ראשונה אני מתקשר שואל אם אפשר להשיג אצלהם קירור ל I7 הוא לא מבין על מה אני מדבר ואומר שהם בכלל אינטרנט קפה

חח

חנות שנייה אני מתקשר ושואל אותו דבר הבן אדם אומר לי שהוא לא יודע מה זה CORE I7 אמרתי לו החדשים של אינטל אז הוא אמר "אה החדשים...."

אמר שהוא יכול להזמין לי הכל והוא יחזור אליי עם הפרטים במקרה שיש לו קירור משום מה יש לי תחושה שזה הולך להיות מצחיק

צילצלתי גם לבאג בעיר סתם לנסות כמובן אין להם

צילצלתי גם לאייבורי מחשבים ענתה לי איזה מרכזנית לא יודע אמרה נחזור אלייך

בואנה אי אפשר להשיג קירור שמישהו ימכור לי קירור אני משלם 600 שח

פאק עצרו הכל נראה לי יש תקווה

התקשרתי עכשיו לאיזה חנות

WWW.KBMS.CO.IL

הבן אדם הבין על מה אני מדבר אפילו מצא את הדגמים שרציתי תוך 2 דקות על המחשב ואמר שיכול להזמין לי תוך 7 ימים

כל מה שרציתי מפה

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/product_cpu_cooler_1366.html

אפילו שהוא ראה שאני לא סגור על איזה דגם אני צריך משם אמר שיחזור אליי מישהו שיעזור לי

איזה דגם הכי טוב משם שיתאים לי אגב??????

חשבתי על ה אולטרא 120 RT 1366 נראה הכי מותאם לתושבת

פורסם

מיניסיון בטלפון זה לא אותו הדבר כמו ללכת אליהם תבקר בחנות שבה לך (באג יקרים מאוד) ותזמין אחד

פורסם
  • מחבר

כן כנראה נלך זה פה בתלפיות

Thermalright "Limited Edition" TRUE Black Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink (Socket LGA 775 / LGA 1366 / AM2 / Xeon*)

או

Thermalright Ultra-120 eXtreme-1366 RT CPU Heatsink (Socket LGA 1366)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים