עבור לתוכן

כיצד לנקות את המסך החדש?

Featured Replies

פורסם

עד שהציפוי יתקלף והמסך ידפק באופן בלתי הפיך...

פורסם

עם מים מאוד לא מומלץ לנגב מסך.

קח מטלית כמו ויוה (ההיא שסופגת וסופגת, מכיר? ;D ), נגב בעדינות את המסך. אם הוא לא מתנקה, שים ספריי חלונות ותנגב..

לא סיפור ::)

פורסם

לדעתי (אם כי לא על פי נסיון), ספריי לניקוי חלונות עלול להיות מסוכן למסך. במסך שלי לא נוגעים, כך שהוא נקי, אבל אני במקומך הייתי קונה ספריי מיוחד לניקוי מסכים (יש באופיס דיפו).

פורסם

לדעתי (אם כי לא על פי נסיון), ספריי לניקוי חלונות עלול להיות מסוכן למסך. במסך שלי לא נוגעים, כך שהוא נקי, אבל אני במקומך הייתי קונה ספריי מיוחד לניקוי מסכים (יש באופיס דיפו).

במה זה מסוכן? מה זה יכול לגרום?

פורסם

אני בעצמי לא נוגע במסכים שלי, אבל תמיד יהיה את החבר המטומטם שיצביע לי על איפה שהאויב שלי נמצא :-X

פורסם

JESUS!!

איזה סיפור עשיתם מזה חברה...

פשוט תעשו כמוני (עצלן שכמותי), הוראות הפעלה:

1- קח טישו (כל חברה תספיק).

2- קפל אותו לארבע.

3- תלקק אותו (חחחחחח, אני יודע שזה מצחיק, אבל לי זה עובד מצויין), אבל לא יותר מדי, רק קצת.

4- נגב את המסך בתנועות שוות מצד לצד (מומלץ להתחיל מצד ימין!).

5- במידה והטישו מתייבש באמצע, התחל מחדש בשלב 1, אבל נגב מהנקודה שהפסקת.

נ.ב - מוטב לעשות כשהמסך לא פועל, אז הוא שחור ורואים את הכתמים הכי טוב

זה מספיק מפורט לכם?!

פורסם

במה זה מסוכן? מה זה יכול לגרום?

חומרים כימים מסויימים עלולים לקלף את הציפוי של המסך שישנו במסכים האיכותיים יותר, בעלי תקן הTCO.

אני מעדיף לא לקחת סיכונים בעזרת חומרים כאלו. אני משתמש במגבונים לחים (כאלו שמנגבים בעזרת תינוקות, או סתם כשחם) על מנת לנקות את המסך ולאחר מכן בנייר מהשרותים כדי ליבש הכל ולא להשאיר סימנים.

פורסם

זה לא סיפור.. נייר טואלט בלי כל חומרים כימיים, לנקות קצת עם הפעלת לחץ וזהו (כל הכתמים יורדים :P )

פורסם

חתיכת סיפור, מניגוב מסך הציפוי של המסך יתקלף.

אז ככה אפשר עם מגבת נייר או מטלית לחה ואחר כך יבשה.

הכי חשוב שהמסך יהיה סגור וגם הכי חשוב זה לא לגעת בו בכלל כדי לא לייצר כתמים חדשים וגם מומלץ לא לנקות יותר מדי מומלץ פעם בחודשים שלוש גג.

בנוגע הקטע של הציפוי, נראה לי שהוא לא נפגע מחומרים כמו מאלכוהול וחומרי ניקוי אלא משריטות של חומרים חדים ושורטים ולכן מומלץ תמיד לעבוד רק עם ניירות, בדים וצמר גפן (אבל זו דעה פרטית שלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים