עבור לתוכן

מחשב גיימינג (בינוני\כבד) סביבות 3K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אני רוצה חוות דעת על מפרט סופי שבניתי..

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התשלום באמצעות כרטיס אשראי

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (סרטים , שירים , אינטרנט) , משחקים בינוניים עד כבדים..

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף INTEL ומארז TEMPEST

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? קירור ועיצוב חשובים והמחשב יהיה בחדר שינה אז שקט חשוב (בעיקרון סגור על TEMPEST)

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? ישנה הרכבה חינם בגלל שאני בפורום HWZONE =]

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא

9. האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה בחדר שינה , שלא יהיה טרקטור

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כנראה בעתיד יקנה קירור למעבד וכרטיס מסך לOC בינוני\משמעותי

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך גודל מסך 20 רזולוציה הכי גבוהה במשחקים הכי חדשים בעיקר FPS ומשחקי ספורט

מעבד:

[..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤876

לוח אם:

[..] BIOSTAR TP43D2-A7 ¤390

כרטיס מסך:

[..] PALIT HD4850 512MB GDDR5 DVI - RETAIL ¤632

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤286

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤257

מארז:

[..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤463

ספק כוח:

[..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤349

שירותי מעבדה:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע קיץ!) ¤0

מחיר סופי: ¤3253

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

לא רע ובכל זאת:

1. אם השקט חשוב, אז קירור מעבד עדיף לא הSTOCK הפשוט, הם לא שקטים. לא חובה משהו עצבני ALPINE 7 PRO לדוגמא (לא FREEZER) שקט ולא יקר.

2. יש את המארז HUSH של NZXT שהוא שקט יותר וזול יותר.

3. הספק 500W מיותר פה ה400W של SEASONIC יעשה את העבודה בשמחה ובזול יותר.

בנוסף 3 ההמלצות האלו ביחד יורידו את המחיר בכ100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

1-קיבלתי..

2-חשבתי עליו אבל בסוף אני סגור על TEMPEST

3- אתה בטוח ש400 יספיק?? כי ברצוני גם לעשות OC בינוני למעבד וכרטיס מסך(בכדי להגיע לרמה של HD4870) למרות שהOC לא מחייב ואני יכול לחיות בלעדיו..

מה גם אני רוצה בעתיד לקנות מסך 22 וכרטיס שיתמוך בDX11.. לכן בחירתי הייתה SS500

אבל אם 400 יספיק אני יהיה מבסוט..

ואיזה ספק של SS400 אתה ממליץ?

¤269 SEASONIC 400W : SS-400ET

350¤ SEASONIC S12II 430W BRONZE

או בגלל הOC והשידרוגים להשאר עם ה500?

פורסם

ה430W לא משתלם, בOC מהותי, זה כן מתחיל להיות גבולי, מה שכן, אני לא חושב שגרסאת ה4850GDDR5 שהיא מומהרת מלכתחילה, תיתן שיפור מהותי בOC. אגב, לOC ככלל מומלץ לקחת קירור רציני, אחרת אתה מגביר את הסיכון.

פורסם
  • מחבר

אז איזה ספק מומלץ?

ללכת על SS400..?

או בגלל שבעתיד אני כנראה יקנה כרטיס מסך שתומך בDX11 ומסך 22 להשאר עם SS500? שיהיה נוח גם לשדרוגים עתידיים..

והOC יהיה קטן\בינוני לא אקסטרים או משהו כזה(גם למעבד וגם לכ"מ)

אז המלצה סופית שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים