עבור לתוכן

GeForce 5 fx 5900 ultra או ATI Raydon 9800??

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע GeForce 4 MX 440.

אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות.

ויש לי כמה שיקולים בעניין:

1. מה באמת עדיף.

2. עניין הכסף.

3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות.

4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול.

תודה 8)

פורסם

אישית , החלום שלי הוא הג'י פורס של לידטק ... :approve:

עשו כאן השוואה בין שניהם והגיעו למסקנה שהרדאון יותר טוב .

תקרא , ותעשה את ההחלטה שלך .

איזה מעבד / לוח / זכרונות יש לך ?

אולי כדאי לך לחכות ...

פורסם

לאיזו גרסה של ה-R9800P אתה מתכוון? האם לזאת עם ה-128MB או למתקדמת יותר עם ה-256MB..?

1. קודם כל תגיד לאיזה 9800P אתה בדיוק מתכוון.

2. ^^^^

3. LOL. כבר מזמן תם הזמן שמשחקים עדיין לא יודעים לנצל כרטיס כמו MX440 ;D. היום יש משחקים שמנצלים היטב כרטיסים כמו TI4400, אז אתה מדבר על MX440...? ::)

4. מהבחינה הזאת כן שווה לחכות. הכרטיסים הללו יותר מדי יקרים.. תחכה קצת שהמחירים יירדו.

פורסם

1 . אני אפנה אותך לכפתור החיפוש . כפתור חביב ונחמד ביותר שיוכל אולי לעזור לך .

2. גם אני הייתי ממליץ לחכות שהמחירים ירדו .

פורסם

יש לי כרגע GeForce 4 MX 440.

אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות.

ויש לי כמה שיקולים בעניין:

1. מה באמת עדיף.

2. עניין הכסף.

3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות.

4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול.

תודה 8)

נתחיל ככה: האם אתה באמת מעוניין להשקיע את המחיר הנ"ל בכרטיס מסך? ישנם כרטיסי Mid-End בעלות של חצי מחיר שלא יורדים בהרבה מבחינת ביצועים, כגון הרדאון 9600\9500.

אם החלטת שאתה באמת רוצה כרטיס יקר גם כאן הייתי שם גבול, ישנם כרטיסים במחירים של כ2500 ש"ח, לפי דעתי ממש בזבוז כסף מפני שהמחירים תמיד יורדים וזהו באמת מחיר מעל ומעבר. בסביבות ה2000 ולפעמים מתחת (תלוי בחנות ובחברת הכרטיס) תוכל למצוא רדאון 9800 לא PRO, ביצועו דומים לשל הרדאון 9700PRO ומחירו נמוך בהחלט מן הGF FX5900, הפרש כספי מכובד שלפעמים כדאי לאבד בשבילו פריימים בבודדים

אם אתה מעוניין בהשוואת ביצועים בין כל כרטיסי הרדאון 9600 ומעלה אתה מוזמן ללחוץ כאן , זכור לבדוק גם מהוא באמת ההבדל במס' הפריימים ולא רק את גודל הגראפים :)

עריכה: כדאי לך לשנות את נושא הדיון על מנת שיהיה יותר ענייני בקשר לשאלה שלך

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתם אומרים כדאי לי יותר לחכות ???

פורסם

לפי דעתי הכי ישתלם לקחת את הR9800 לא PRO, הזול שתמצא.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לספק לי מחירים לכרטיסי מסך?

פורסם

אני הייתי מחכה ליציאה של שתי הכטיסים החדשים, וא הייתי קונה את הR9800P של ה128

נ.ב.

למה אף אחד לא מתייחס למה שכתבתי על דיון הFAQ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

מה הבעיה לתקן?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

בכל זאת אם אתם לא זוכרים אז אמרתי שלR9800P יש 4 בקרים של 64BIT ולא 2 של 128BIT

פורסם

מישהו יכול לספק לי מחירים לכרטיסי מסך?

המחירים שונים מאוד אצל כל חנות ויצרן של כרטיס. אתה יכול להכנס להשוואת מחירים ולבדוק בחנויות המומלצות שם את המחירים (הכרטיסים בהשוואה לא מעודכנים, כנס פשוט לחנויות)

אני הייתי מחכה ליציאה של שתי הכטיסים החדשים, וא הייתי קונה את הR9800P של ה128

ברור שהוא יכול לחכות, אבל כשיגיעו הכרטיסים החדשים (קודם יוצגו, ימכרו בחו"ל ואז יגייעו לארץ) יוכרזו עוד כרטיסים ואפשר להכנס ללופ אין סופי. אם אתה קונה כרטיס למשחק מסויים (HL2 או DOOM3) חכה שהוא ייצא ויהיו בנצ'מרקים עליו, אם אתה רוצה לשחק עכשיו, קנה עכשיו

פורסם

המלצה שלי היא לקנות ראדון9800NP... לפי המפרטים שראיתי בפורום, הוא עולה 1700 שקל...

פורסם

קח בחשבון שאם יש לך או יהיה לך מסך LCD, יהיה יתרון עצום ומורגש באיכות התמונה לATI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים