פורסם 2009 ביוני 1916 שנים התמונה אומרת הכל: הרעיון המקורי הופיע בבלוג ironic sans, ונראה כך http://www.ironicsans.com/2008/03/idea_the_bulbdial_clock.html אבל הביצוע עם הלדים מעולה פי כמה, כי אין בו חלקים נעים כמו בתוכנית המקורית. בבלוג evil mad יש הסברים על הבניה ותמונות: http://www.evilmadscientist.com/article.php/bulbdial ממש בא לי לבנות אחד כזה, הבעיה שלי זה בעיקר עם החיתוך של הטבעות וחלקי השעון. האלקטרוניקה דווקא לא מסובכת.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים נראה ממש מגניב ומיוחד- סטייל שעון שמש רק עם לדים. בנוגע לבניה הכל טוב ויפה אבל הצד האלקטרוני נראה קצת מסובך כי יש לך שם ג'וק עם מלא רגליים (אלא אם יש סוקט מיוחד בשבילו שמקל על המצב..) וגם צריך PCB יחודי של המוצר= להזמין מחו"ל... (אלא אם יש כזה בארץ ואני אתפלא..) בספו של דבר- בהצלחה למי שבונה ואשמח לראות סרטון בסוף! נ.ב- השעון הזה לא עובד טוב בשמש
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר נראה ממש מגניב ומיוחד- סטייל שעון שמש רק עם לדים. בנוגע לבניה הכל טוב ויפה אבל הצד האלקטרוני נראה קצת מסובך כי יש לך שם ג'וק עם מלא רגליים (אלא אם יש סוקט מיוחד בשבילו שמקל על המצב..) וגם צריך PCB יחודי של המוצר= להזמין מחו"ל... (אלא אם יש כזה בארץ ואני אתפלא..) דווקא הצד האלקטרוני זה החלק הקל לדעתי (נו טוב, כל אחד טוב במה שהוא יודע..) הרכיב שם זה בקר מתוכנת. לגבי הרעיון המקורי, הוא יותר מסובך מבחינה מכנית, אבל הרבה יותר קל מבחינה חשמלית.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים בהחלט רעיון ויצוע יפה ביותר..אך אם אני מעוניין בבנייה של אחד כזה, היכן אני יכול למצוא סכמה חשמלית למעגל החשמלי של פרוייק זה?
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר בהחלט רעיון ויצוע יפה ביותר..אך אם אני מעוניין בבנייה של אחד כזה, היכן אני יכול למצוא סכמה חשמלית למעגל החשמלי של פרוייק זה?בלינק לבלוג יש תמונות של החיבורים. "סכמה" לא תעזור לך כאן, כי זה בקר מתוכנת.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים באמת שידרוג של שעון שמש .... אבל וואלה באמת ממש מגניב במיוחד עם לדים. חבל שהוא יעבוד רק בחושך אחר אתה לא תצליח לראות את הצל
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר באמת שידרוג של שעון שמש .... אבל וואלה באמת ממש מגניב במיוחד עם לדים. חבל שהוא יעבוד רק בחושך אחר אתה לא תצליח לראות את הצלזה לדים UB. רואים את זה מצויין גם באור יום.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים זה לדים UB. רואים את זה מצויין גם באור יום.ULTRA BRIGHT יותר בהירים אבל לא בהכרח רואים אותם באור יום אולי אם החלונות חשוכים וכו'... וגם לדעתי כשיש לי לדגומא 3 פלורסנטים חזקים בחדר לא נראה לי שיראו משהו... אבל אולי..
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים את האמת יש את השעונים שמקרינים על קיר\תקרה הם הרבה יותר מגניבים... ולדעתי יותר קראיים. באמצע הלילה אתה פותח את העין מחפש לכבות את האור בשביל לראות מה השעה על הקיר ואז אתה מבין שכבר צהוריים.... אוף זה סיפור חיי.... משהו כזה...
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר ULTRA BRIGHT יותר בהירים אבל לא בהכרח רואים אותם באור יום אולי אם החלונות חשוכים וכו'... וגם לדעתי כשיש לי לדגומא 3 פלורסנטים חזקים בחדר לא נראה לי שיראו משהו... אבל אולי.. אני יכול לעשות הדגמה קטנה אצלי ולצלם לך כשיהיה לי זמן.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2009 בשעה 13:11:12 את האמת יש את השעונים שמקרינים על קיר\תקרה הם הרבה יותר מגניבים... ולדעתי יותר קראיים. מה זה קשור.. זה סתם שעון דיגיטלי. כל הקטע פה זה הרעיון והתוכנה שמאחוריו.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אני יכול לעשות הדגמה קטנה אצלי ולצלם לך כשיהיה לי זמן.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2009 בשעה 13:11:12 מה זה קשור.. זה סתם שעון דיגיטלי.כל הקטע פה זה הרעיון והתוכנה שמאחוריו. אני אשמח להתמונה.. אולי ראיתי לא UB. בכל אופן הרעיון מקורי אין מה להגיד אבל זה לא שימושי... בנתיים לפחות. אם לעשות את השעון כמיכל סגור ובמקום LED להעביר לייזרים שיראו בתוך עשן\ערפל תמידי שיש בתוך מיכל של השעון איך הליזר עובר. זה גם יכול להיות משהו מגניב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.