עבור לתוכן

Carrera 996 GT2 - מדהימה אבל...

Featured Replies

פורסם

הQ45 אפילו לא מפיקה 1 G...על מה אתה מדבר?

• תגובות 68
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

האידיוט שטוען שאפשר להכניס שתי מנועים ל-GT2, כנס שניה לפה:

http://www.highresautoimages.com/porsche/gt211.html

עכשיו, אם ראית בחיים שלך GT2, זאת מכונית ענקית, ומנוע אחד לוקח את הרוב, איפה קיבינימאט אתה רוצה להכניס פה עוד מנוע?!?!!??

פורסם

הQ45 אפילו לא מפיקה 1 G...על מה אתה מדבר?

בסך הכל יש לה עוצמה מדהימה אני לא חושב שהרבה אנשים יצא להם אי פעם לנהוג במשהו דומה.

פורסם

330CI...

פורסם

האידיוט שטוען שאפשר להכניס שתי מנועים ל-GT2, כנס שניה לפה:

http://www.highresautoimages.com/porsche/gt211.html

עכשיו, אם ראית בחיים שלך GT2, זאת מכונית ענקית, ומנוע אחד לוקח את הרוב, איפה קיבינימאט אתה רוצה להכניס פה עוד מנוע?!?!!??

אני לא יודע בדיוק אל מי אתה מתכוון...

אם זה אלי אז אני אמרתי שאפשר להכניס שני מגדשי טורבו שזה נרקרא ביטורבו (טורבו כפול) לא שני מנועים של מכונית ביחד חחח!

פורסם

בי טורבו זה שני מגדשים... או שאתה כבר רוצה להתקין 4 מגדשים? או אולי 6, 8? אני יודע נשים מגדש טורבו אחד על כל חבר פורום פה סבבה?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בדיוק אל מי אתה מתכוון...

אם זה אלי אז אני אמרתי שאפשר להכניס שני מגדשי טורבו שזה נרקרא ביטורבו (טורבו כפול) לא שני מנועים של מכונית ביחד חחח!

ה-GT2 היא כבר twin turbo !!!!!!!

אתה רוצה אולי לבנות קונקורד חדש ולהוסיף לה עוד מגדשים? איך תעשה את זה? עם דבק סלוטייפ?

פורסם

אכן לפי מה שאני יודע יש פרארי אחת בארץ של חבר טוב של אבא שלי ( אני לא יציין את שמו )

אבל אני בטוח שמי שמכיר מכיר.

זאת פרארי 355 שהוא הביא בייבוא אישי ויצא לי די הרבה לראות אותה.

אבל לסוע בא, לא.

פורסם

יש גם 575M כסופה של מנכ"ל סמל"ת אז מה והיא הביאה לי באז ליד פורדייס אז מה...

ולdark mind על השתתפותך בתרד זה כאשר הידע שלך במוטוריקה הוא אפסי קבל ממני את הפרס הבא159efe8af8e0ad60a15aea44d14978d7.jpg

פורסם

אל תתחילו

פורסם

לקראת הסוף של התצוגה יש שיר (השיר השני שרץ) מישהו יודע מה שם השיר או כול דבר אחר שיעזור לי למצוא את השיר ?

תודה ;D

פורסם

מישהו ראה בארץ BMW Z4?

אני ראיתי אחת נוסעת על כביש החוף ביציאה מהרצליה...

מישהו עוד איתר כזו? זאת היחידה בארץ?

פורסם

זה ממש לא רכב נדיר יש איזה 3 בקריות מספר דומה בחיפה הגיעו אלי שמועות על Z4 מסויימת שמחליפה צמיגים כל חודש חודשיים...

פורסם

מישהו ראה בארץ BMW Z4?

אני ראיתי אחת נוסעת על כביש החוף ביציאה מהרצליה...

מישהו עוד איתר כזו? זאת היחידה בארץ?

ראיתי פה באזור שלי

פורסם

יש לי שכן עורך דין שמשכיר מכוניות BMW {אני חוזר משכיר ולא מכוניות פרטיות שלו} יש לו סדרה 7 שהוא כל הזמן הולך איתה לעבודה

ובגלל שאני לא מבין בגרוש במכוניות אני לא יודע את הדגם של השניה זו BMW גג נפתח... {יש מצב ל-Z3?}

בקיצור מכוניות מדהימות... מישהו מהשכבה שלי מפגר ניסה לתלוש לו בחופש את הסמל מהסדרה 7 הוא הזמין לו משטרה היו צחוקים...

ולקראת סוף שנת הלימודים הקודמת ראינו בנהריה גם Boxster צהובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים