עבור לתוכן

מה כאדי? - gforce fx 5200 או gforce ti 4200

Featured Replies

פורסם

ה9600 ו9500 יותר טובים אני יודע, אבל בוא תגיד שיש מבחנים שהם אותו דבר ו200 עוקף.. זה היה לשם השוואה

ו128 מגה בייט יהיו ההבדל בין הרצת המשחק לבין שגיאה בהפעלה. הם יכולים רק להועיל

לא סתם שמו אותו ב550 שקל, זה זבל. מחיר של mx

חוץ מזה, לא תראה הבדל של "וווואאאוו" שמיים וארץ בין 9600 ל4200, ו9600 מוצא שימוש ב128 (למרות שאין 64, אבל אם היה היית לוקח? לא. )

כלומר יש זיק של דמיון בין הכרטיסים, וכמו שלא היית לוקח 9600 עם 64 אל תקח 4200 עם 64

עריכה: אתה יודע מה... בשביל כרטיס שלא ישאר הרבה זמן 550 שקל זה באמת מחיר טוב אבל תדע שהוא לא יספק אותך בעתיד

פורסם

תגיד לי אתה משהו . אתה חושב שזה יהיה כיף לשחק ב-DOOM 3 על הגדרות מינימום עם קרטועים ותקיעות ?

פורסם

לא.

אבל מי אמר שהוא יקרטע?

כמו שאתה רואה פה,

http://www20.tomshardware.com/graphic/20030512/geforce_fx_5900-11.html

4200 עם 128 מגה (64 בכלל לא מוזכר) מצליח לסחוט 38 FPS שזה מספיק כדי להריץ אותו על הגדרות בינוניות ולהנות ביחס למחיר שילמת כמובן.. הכל יחסי אה, ואל תשכח שהולכים לסרס את המנוע הזה, לפי מה שאני רואה פה כרטיסים מתחת ל1000 שקל לא מריצים אותו טוב

החברה שעושה את המשחק לא רוצה הפסדים, לרוב הצרכנים שקונים משחקים יש כרטיס מהשוק הנמוך, אם המשחק לא ירוץ טוב על הכרטיסים האלה הוא לא ימכר, הוא יוחזר לחנויות,

והדרישות המקוריות שלו לפי מה שראיתי לא גבוהות בכלל... מעבד 1 ג'יגה כרטיס מסך 32 מגה 256 מגה זכרון, כלומר במשחק המקורי, 4200 יסחוט יותר פריימים

בהשוואה יש 512 זכרון ומעבד 3.06, זכרון אני כמעט בטוח שיש לו 512 לגבי המעבד, לא משפיע כל כך

בכל מקרה עזוב את ה64 מגה 4200

תקח 9600 פרו או 9500 פרו מזיגזג או FX5600U V2 של Abit (תוודא שהוא v2 כאמור זוהי הגרסא המומהרת של הכרטיס שמגיעה לביצועי נטו של 9500 פרו

פורסם

לא ממש, זה כרטיס שכבר עבר זמנו, הוא היה ההרדאון 9500PRO של לפני שנה והוא עדיין איתנו, עובדה שהוא כרטיס מצויין.

אני קניתי גירסא עם 128 רק בגלל שהיה בה VIVO, במבט לאחור אני לא יודע אם באמת ה128 האלו שווים את זה. עוד לא ראיתי אף אחד בא ואומר "יש לי רק 64 מגה בייט ולכן אני מקבל חצי כמות פריימים ממה שמקבלים אנשים עם 128", זה מתבטא בהפרשים קטנים מאוד במיוחד.

ולשאלת השאלות - האם 128 יעזרו יותר במשחק דום3? לזה אין לאף אחד תשובה, לא חושב שאפילו למפתחים בID של תשובה מוחטלת. ראינו כבר את הבנצ'מרקים בהם הGF FX5900 מקבל 30 פריימים, שמענו שהם החליטו לדחות את המשחק על מנת לגרום לו לפעול יותר טוב על מערכות ישנות יותר. אני לא יודע הצפייה לעתיד, אחרי שהוא די ברור שווה את ה200 ש"ח, אם כל כך רוצים לדאוג לעתיד כדאי או לחכות שהוא ייגיע ואז לקנות או לקנות היום כרטיס יקר יותר

והנה ביקורת ישנה על הכרטיס של אביט, והנה השוואה כוללת של 4200 עם זכרון 64\128 ועוד כמה כרטיסים, גם לא הכי חדשה.

פורסם

ציטוט מהכתבה בגיימר על תערוכת QUAKECON 2003 :

נתחיל במה שידוע לנו בשלב זה על המשחק. 'דום 3' אמנם אינו רץ באיטיות שהציגה לנו גרסת ההדגמה המודלפת לפני כחצי שנה, אבל הוא עדיין איטי. כמה איטי? על מחשב עם מעבד במהירות 2 ג'יגה-הרץ וכרטיס וידאו Geforce FX 5900, המשחק גמגם לעיתים, גם על רזולוצית מסך של... 480X640. דום 3 עדיין נראה נפלא ומוכן להתמודד ראש בראש עם האלף-לייף 2, אבל איטי. כל כך איטי. למרות הגאונות של קארמק והשיפורים הרבים שעוד יוכנסו במשחק, כל אחד שירצה להנות מ'דום 3' במלוא הדרו, יכול לצפות לשדרוג המחשב האישי. גם אם קניתם את המחשב הכי טוב בעולם בחודש האחרון.

ALL I HAVE TO SAY .

פורסם

דום 3 יגיע לעולם רק באיזור מרץ 2004, עד אז אמורים לצאת הPRESCOTT והדור הבא של כרטיסי המסך ואלוהים רק יודע עוד כמה שדרוגים, בעולם המחשבים אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה בעוד חודש בוודאות, כי הכל נתון לשינוי.

ולכן הויכוח אם ירוץ טוב או לא ירוץ טוב על דום הוא לדעתי בכלל לא הכרחי.... השאלה שצריך לשאול כאן לדעתי היא כמה זמן הוא מתכוון להחזיק בכרטיס. אם התשובה היא שלושה ארבעה חודשים אז לדעתי עדיף ללכת על משהו קצת נחות יותר כמו ה64MB ולהשאיר את הכסף להשקעה העתידית. אם התשובה לשאלה היא שנה שנה וחצי, אז בוודאי שצריך את ה128, כי לקנות כרטיס עם מחשבה לעתיד איתו אסור להשקיע במשהו שכבר יש רמה מעליו. ואני לא מדבר מבחינת הכרטיסים עצמם כי ברור שה9800 וה5900 הם כמה וכמה רמות מעל, אני מדבר מבחינת הבנייה של הכרטיס עצמו והתכנון עליו.

פורסם

לדעתי, לא שווה לקנות עכשיו כרטיס...

צריך לחכות כמה חודשים לראות איך השוק משתנה...כרגע הוא די קפוא...זה דורש שינוי פתאומי ובמכה אחת

מה שמרגיז זה שעל הXBOX, שזו קונסולה בת 3 שנים, הדום 3 רץ ממש טוב - יותר טוב מאשר על geforce fx5900 עם P4 3GHZ... ::)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

לרוב האנשים יש כרטיסים חלשים , אפילו לפני שיצא ה 5200 , היה ל 60%

מהאנשים gf 4

אז מה יעשו האנשים האלו עם ה 4 וה 5200 , הם ישחקו , וישחקו טוב ,

אולי לא כמו עם 9800 אבל סביר לחלוטין ,

זאת דעתי.

פורסם

ti-4200 הוא כרטיס מצוין וכול מי שיגיד אחרת טועה.

אני מישתמש בו כבר כימעט שנה וחצי ואני מאוד מרוצה מריץ הכול ללא שום בעיות.

ועדיף ללכת על גירסת ה128 מגה יש הבדל עכשיו ובעתיד הבדל זה רק יתרחב זה בטוח ולא צריך להיות נביא גדול בשביל לדעת שזה יקרה.

מי שמעודכן בעולם המשחקים וכרטיסי המסך יודע את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים