עבור לתוכן

Dv-2 או Dv-3 של HP? (עד 4,500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפשת מחשב בגודל 12 או 13" לשימושים פשוטים מאוד: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים. שום דבר מעבר לזה.

חשוב לי שיהיה מהיר, עם מצלמה מובנית, עדיפות למסך מט (אך לא קריטי) ובעיקר - סוללה של 6 תאים לפחות.

שאלותיי:

א. האם המעבד שב-DV-2 מספיק טוב לי? (1.6GHz, של AMD Athlon Neo)

ב. האם יש יתרונות משמעותיים ל-DV-3 (עם מעבד הליבה הכפולה של אינטל) על-פני ה-DV-2? כי עד כמה שהבנתי, ה-DV-2 מגיע עם כונן DVD חיצוני וזה יכול להיות יופי של יתרון עבורי...

ג. מה דעתכם על ה-HP 2230s? עד כמה משמעותי עבורי, ביחס לשימושים שאעשה בו, שאין לומעבד שלו ליבה כפולה?

תודה על העזרה וההכוונה.

[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 16:15:30

עוד שאלונת:

מה דעתכם, בסכום דומה, על ה-Asus F6a במקום על ה-HP?

הנה המפרט:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JVF6a

פורסם
  • מחבר

חברים - יותר מאשמח לעזרה. אני חייבת לקנות את המחשב בהקדם....

תודה.

פורסם

א. האם המעבד מספיק טוב זו שאלה של הציפיות שלך. לי הוא היה מספיק אבל זה תלוי במהירות לה את רגילה.

ב. מלבד ביצועים טובים יותר, ל-Dv3 יש חיי סוללה טובים יותר (ה-dv2 מגיע בחלק מהמקרים עם סוללת 4 תאים כסטנדרט שנותנת חיי סוללה מאד נמוכים. המשקל שלו נמוך מה-dv3 אבל יש לקחת בחשבו שזה המשקל עם הסוללה הסטנדרטית ואם את מעוניינת לקנות עם סוללת 6 תאים זה יעלה את המשקל והמחיר). ל-dv2 רזולוציה של 1280X800 לעומת 1366X768 ב-dv3. לטעמי זה יתרון ל-dv2.

אם את מחפשת מחשב בגודל כזה עם מסך מאט תסתכלי לכיון ה-Vostro 1310.

פורסם
  • מחבר

תודה גדולה.

היה לי חשוב להבין את המשמעות של המעבד, פשוט עד כה נתקלתי רק באינטלים עם הליבה הכפולה.

צאחר שמהירות המעבד של ה-DV-2 היא 1.6GHz, נראה לי שבכ"ז אלך על ה-DV-3 (רק בגרסתו הכסופה ולא זו מהברונזה, שלא רואים בה את המקלדת...).

לגבי ה-1310: לא עדיף לחכות כבר ל-1320?

פורסם

עדיף לקנות נייד רק כשצריך. אם את יכולה לחכות ל-1320, תחכי בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים