פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים שלום לכולם ....אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא .יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות !המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי ....אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ...תודה רבה ... דורון
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים התקציב שלך נמוך מידי למצלמה שאתה מצפה שתעמוד בכל התנאים שהצבת!וגם אם אין לך שמץ של מושג בנושא אז בכלל לא מומלץ לקפוץ ולרוץ לקנות . תקרא קצת , תלמד.
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים בתוספת (הורים?) של 500 ש"ח, כלומר ב-1500 ש"ח, הינך יכול לרכוש מצלמה מעולה מבית Canon. Canon A60 http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/a60.html עריכה: wrong forum dude
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים המצלמה שפותח הת'ארד "המצלמה שלי" השתמש בה בתמונותיו הראשונות היא HP 720 שהמחיר הכי נמוך בו ניתן להשיג אותה הוא כ1000 ש"ח והיא 3.3 מגה פיקסל. על האיכות שלה אפשר להתווכח הרבה אבל המחיר זול ומתאים לתקציב שלך. אם זאת, קרא את הדיון על HP שנמצא באותו עמוד כאן
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים באמת תקרא את הדיון בכל אופן אם כן תחליט לקנות אותה היא עולה 949 ש"ח עפ"י זאפ (קח בחשבון שכשנגמרת האחריות, היה ותתקלקל, טוב תעשה אם תזרוק אותה לפח לפני שתשלם לפחות את ה 75 ש"ח על לא כלום...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.