עבור לתוכן

המחשב רועש יותר מדי

Featured Replies

פורסם

DAM אני מה זה מסתבך פה.

אם נגיד אלך לחנות, אוכל לבקש שפשוט יעשו ככה שהוא יעבוד שקט/על פחות %/יחליפו למשהו יותר שקט וכו'?

אם המטמפ' שלך בטווח הבטוח אתה יכול אפילו להסיר אותו

• תגובות 44
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא.

פשוט אלך לחנות ואגיד להם שישימו לי אחר (אנצל את ההזדמנות ואקח בצבע כחול זוהר), של איזה חברה טובה ושקטה..

שיעבוד כאילו אין לי בכלל מחשב בחדר..

פורסם

אכן...

זאת גם אופצייה

פורסם

לא מבין מה הסוגיה הגדולה..בלבדוק מאוורר..אבל אם אתה חושב שזה מסובך..אז תפנה לחנות..

פורסם

לא מבין מה הסוגיה הגדולה..בלבדוק מאוורר..אבל אם אתה חושב שזה מסובך..אז תפנה לחנות..

לא כל אחד רוצה/יכול לפתוח את המארז ולהבין מה כל דבר עושה + הוא גם מרוויח מאוורר שקט אם הוא פונה להחליף מאוורר

פורסם
  • מחבר

זהו, אני מעדיף שלא להתעסק אם זה יותר מדי.

לא מבין בזה..

פורסם

לא כל אחד רוצה/יכול לפתוח את המארז ולהבין מה כל דבר עושה + הוא גם מרוויח מאוורר שקט אם הוא פונה להחליף מאוורר

את זה אני מבין ויודע..אבל זה עדיין (לדעתי) מינימלי ;D בכל אופן..תעדכן אותנו בתוצאות.. ;D

פורסם

חבל שאתה פונה ישר לפתרון הקל...יש דברים בחיים שאתה יכול להתאמץ בשבילם, ולא יזיק מעט ידע בחומרה שיתווסף לך ;)

בכל מקרה, תהנה מהמאוורר החדש.

פורסם

חבל שאתה פונה ישר לפתרון הקל...יש דברים בחיים שאתה יכול להתאמץ בשבילם, ולא יזיק מעט ידע בחומרה שיתווסף לך ;)

בכל מקרה, תהנה מהמאוורר החדש.

יכול גם לגבות מחיר יקר (שבירה של לוח אם במקרה הכי גרוע)

פורסם

דורי..אני מסכים לקבל את העובדה שלא כולם יכולים/רוצים להתעסק..אבל משם להגיע ללשבור לוח אם זה קצת קיצוני ;D

פורסם

דורי..אני מסכים לקבל את העובדה שלא כולם יכולים/רוצים להתעסק..אבל משם להגיע ללשבור לוח אם זה קצת קיצוני ;D

תשמע,

הנה סיפור (שהרגע עלה בראשי)

מישהו, ניסה לפרק מאוורר או קירור בעזרת מברגה חשמלית.

פתאום ענן של אבק יצא עליו ממתחת להארד דיסק

ובמקרה אותו מישהו היה אלרגי מאוד לאבק הוא התחיל להתעטש.

ובטעות, לחץ על ההדק של המברגה בזמן שהוא הביא מכה ללוח-אם ועשה חור דווקא בNB ...

:nixweiss:

או זה "קצת" מופרך....

פורסם

לא מה פתאום..זה לא מופרך..זה הסיפור הכי הזוי ששמעתי בחיי.. ;D

בקיצור..בוא נשתדל להישאר במציאות.. :xyxthumbs:

פורסם

חוץ מזה הוא יכול גם לשבור איזה חיבור 3 פינים של מאוורר או איזה קליפס ששומר שהכרטיס מסך לא יזוז (שזה פחות נוראי)

בגדול צריך להתחיל ממחשבים ישנים ולפרק אותם לגורמים...(לפחות ככה אני התחלתי) ;)

אה כן

ואולי פותח התארד יועיל בטובו לספר לנו על ההתקדמויות?

פורסם

המאוור המרעיש הוא בטח בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, צבר אבק כמו אני לא יודע מה, (נתקלתי בתופעה הזאת כמה פעמים)

לא יקרה כלום אם תסיר אותו, הוא לא קריטי כמו המאוורר של המעבד !

הוא בטח נשמע כמו טרקטור ... לאחר שתסיר אותו אתה תשים לב לאבק הרב שנדבק למארז ...

וכמובן אם אתה לא רוצה להתעסק עם פירוק, פשוט נתק אותו מהספק וזהו .

פורסם

גם לי יש מאוורר מארז רועש יותר מהכרטיס מסך + מעבד במאמץ.... אני כנראה אשים אחד חדש ואולי עוד אחד כשיהיה לי כוח

אני מניח שזה אבק או משהו .. הייתי קונה איזה משהו ב80-100 שקל או אפילו מנסה להתקין 250ממ' שיהיה על RPM נמוך יותר

(פעם אני זוכר כל מי שעשה OC היה שם מאוררים עם 7K RPM שצווחו כמו פרה משוגעת עם כלבת ואחרי שצברו אבק במקומות לא טובים התחילו לגנוח גם ואני מניח שכמה מכירים את התופעה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים