עבור לתוכן

לא שומע 5.1 בשירים אבל כן שומע בסרטים. מה יכולה להיות הבעיה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יצאו דרייברים מעודכנים. הכל עובד פיקס.

לא צריך להסתבך עם חוטים

אני מחובר בחיבור אנלוגי כבל PL לשני RCA עובד מעולה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה כלכך..

אם יש לך רסיבר אתה כמעט ולא צריך הגדרות של כרטיס קול אלה רק חיבור נכון של כבלים.

אם יש לך יציאה אופטית תחבר גם אותה ואז ברסיבר תשים רגיל וישמעו בד"כ את הסאב ושני רמקולים. (אלה אם אתה מגדיר סטריאו ב5 ערוצים)

ובמקרה שתרצה לשחק תחזיר ל5.1 ..

ככה אני עובד וזה מאוד פשוט. סה"כ כפתור אחד שמשנה מאחד לשני בשלט.

בהגדרה של כ.קול תשאיר קבוע על 5.1 לא צריך לשנות.

זה לא יעבוד.

כמו שנרשם - ברסיבר שלו אין שליטה על תצורת הבאס דרך כניסת 5.1 אנלוגית (שדרושה למשחקים). ברוב הרסיברים אין.

פיתרון שהוצע (חוץ ממה שהוא מתאר בדריברים) שימוש בDDL או DTS CONNECT.

ZIV - שמח שנפתרה הבעייה.

יש מצב שאתה יכול לצרף תמונת מסך של הTAB עם הBASS MANAGMENT בדריברים ? (זה מסקרן אותי).

פורסם

אני מודע לזה גם אצלי אין

בגלל זה אני אומר שבמוזיקה ותוכן שלא תומך ב5.1 אפשר בהחלט להשתמש ביציאה דיגיטלית שהאיכות שלה לדעתי גם יותר טובה

מאשר 5.1 אנלוגית שמשמשת בעיקר לסרטים בAC3 ומשחקים.

פורסם

הדריוורים של CREATIVE הם בזיון.

החברה הזאת מזלזלת בלקוחותיה ומונעת משיקולים קרים אגואיסטים וצינים.

הם בכוונה ביטלו תמיכת דריוורים של ויסטה בתכונות מסוימות בכרטיסים מהדורות הקודמים שלהם, כדי לעזור לשווק את הכרטיסים החדשים.

וכשלקוח ברזילאי שיחרר דריוורים שמאפשרים את אותם פונקציות ואפילו תמיכה בכרטיסים ישנים יותר שCREATIVE סיבנו ושיקרו במשך שנתיים שהם עובדים על דריוורים לויסטה בשבילם, CREATIVE תבעו אותו וניסו לקבור את אותם דריוורים.

הסיפור התפוצץ להם בפנים וחשף איך החברה הזאת מתנהלת וכמה חוצפה יש להם לזיין את הלקוחות שלהם בשיא הגועל.

עובדים על זה ??? שיספרו לסבתא, הם בטח מעכבים את זה כדי לעזור לשווק כרטיס יותר יקר שבו זה כן עובד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

הנה ice2k צירפתי לך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה,

מוזר שאין לי את זה (אני על XP, אבל מניח שזה לא קשור). לא את הTHX ליד הרמקולים (אבל כן למטה) ולא את הניהול באס. בתמונות שראיתי בביקורות ישנות של הכרטיס שלי יש את הTHX בצד אבל אין את הניהול באס בחלון הזה, לעומת זאת יש תוכנת ניהול רמקולים מלאה של THX:

entertainment_thx_bass.jpg

אבל אני באמת לא מוצא אותה באתר של קריאטיב.

יש לי ELITE PRO, זו גירסה שנראה לי חסכו כמה דולרים על תמלוגים ל דולבי ו DTS, אבל לא מבין מה הקשר ל ניהול הבאס (אם זה בכלל קשור).

מניח.

(התמונה למטה זה של מה שיש לי כרגע, וזה עם הדריבר העדכני).

פורסם

הדריוורים של CREATIVE הם בזיון.

החברה הזאת מזלזלת בלקוחותיה ומונעת משיקולים קרים אגואיסטים וצינים.

הם בכוונה ביטלו תמיכת דריוורים של ויסטה בתכונות מסוימות בכרטיסים מהדורות הקודמים שלהם, כדי לעזור לשווק את הכרטיסים החדשים.

וכשלקוח ברזילאי שיחרר דריוורים שמאפשרים את אותם פונקציות ואפילו תמיכה בכרטיסים ישנים יותר שCREATIVE סיבנו ושיקרו במשך שנתיים שהם עובדים על דריוורים לויסטה בשבילם, CREATIVE תבעו אותו וניסו לקבור את אותם דריוורים.

הסיפור התפוצץ להם בפנים וחשף איך החברה הזאת מתנהלת וכמה חוצפה יש להם לזיין את הלקוחות שלהם בשיא הגועל.

עובדים על זה ??? שיספרו לסבתא, הם בטח מעכבים את זה כדי לעזור לשווק כרטיס יותר יקר שבו זה כן עובד כמו שצריך.

מסכים איתך.. פעם הייתי אפשר להגיד מעריץ אותם, והיו לי כמה כרטיסי קול שלהם.. אבל אחרי הדרייברים הגרועים שהם הוציאו

לLIVE 5.1 הפסקתי לקנות. אני שמח שהיום יש OB עם תמיכה של 8 ערוצים ויציאות דיגטליות ככה שכמעט ולא צריכים אותם..

עם זאת שאני מת תהיה חברה אחרת שתוציא כרטיסי קול איכותיים! וכמובן שלא תחסוך על חשבון הלקוח.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. מה זה התמונה למעלה? אין לך את זה כרגע? את האפשרויות שיש בתמונה למעלה?

פורסם

לא, זה בא בתוכנה נפרדת עם הכרטיס שלא התקנתי. כנראה זה מגיע רק עם הדיסק המקורי - צריך לחפש.

זו כנראה הסיבה שזה לא מופיעה אצלי בלוח הבקרה הרגיל - פשוט בגלל שזה נעשה דרך התוכנה הזו שהיא יותר מתקדמת (ניתן גם לקבוע מרחקים בין רמקולים וזה יוצר DELAY בשביל קליברצייה, ניתן להגדיר באיזה רמקולים יהיה חיתוך של הבאס לתוך הסאב, ומעניין אם אפשר לשדר גם לסאב וגם לקידמיים. אני אמצא את הדיסק המקורי איפה שהו...

עריכה:

התקנתי את הדיסק המקורי של הELITE PRO מ 2008 והוספתי מה שחסר ואני צריך ועכשיו יש את השליטה, הוא פותח חלון שלם של THX שם יש בקרה מלאה על הרמקולים:

ניהול באס: חיתוך תדרים, עוצמות וגודל כל רמקול.

קביעת מרחקים וזוויות בין הרמקולים להתאמה של הסאונד לחדר.

קביעת עוצמה לכל רמקול בניפרד (בדציבלים)

התאמת ערוצים לרמקולים.

קביעת קוטביות.

וכמובן עכשיו מופיע הלוגו של THX ליד בחירת הרמקולים בקונסולה.

באמת היה מוזר מדי שבכרטיס הכי יקר של קריאטיב שעולה 1300 ש"ח לא תהיה הבקרה הכי מתקדמת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים