עבור לתוכן

טמפרטורות במאמץ ומנוחה במעבד e6600

Featured Replies

פורסם

לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime)

העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?

פורסם

אני לא ממליץ לאף אחד לשנות את האגדרות מבחינה אחת פשוטה עם היצרן עשה את זה כניראה שהוא יודעה למה יכול ליהיות שהלוח לא יכול להיתמודד עם העומס של מעבדשפיתאום צורך יותר מעמיס על המערכת

וגם ברוב המיקרים חיי המוצר מיתקצרים או שהמוצר מיתפגר בפעם הראשונה שמנסים אותו עכרי oc

וגם זה מבצל את האחריות זה סיכון רציני ורצחני

60 זות טמפרטורת מאמץ מקסימלית זה לא אמור לעלות מעל זה בדרך כלל אבל יכול לעלות טיפה יותר 80 מתחיל ליהיות מסוקן מעל 100 המעבד יגיד לך ;Dביי ביי תמשיך בילעדיי ;D ויחבה יכול ליהיות לתמיד

בעיניין מתח

היצרן כבע מתח ולתת יותר מתח זה יכול להעמיס עלב וליסרוף אותו אני לא יכול להגיד מה טוב ומה לא צריך ללחת כמה שקרוב ליצרן

24/7 זה קצת יותר מידי תן לו מנוחות מדי פעם הוא לא חייב לעבוד כול הזמן (למה להדליק בלילה?) זה לא עורס בדרך כלל (בלי oc ) אבל עם אני לא יודע עם כדיי לך

עם ילך לך משהוא אין אחריות ואתה תיצתרך לשלם תיקון או מוצר חדש :lol:

פורסם

אני לא ממליץ לאף אחד לשנות את האגדרות מבחינה אחת פשוטה עם היצרן עשה את זה כניראה שהוא יודעה למה יכול ליהיות שהלוח לא יכול להיתמודד עם העומס של מעבדשפיתאום צורך יותר מעמיס על המערכת

וגם ברוב המיקרים חיי המוצר מיתקצרים או שהמוצר מיתפגר בפעם הראשונה שמנסים אותו עכרי oc

וגם זה מבצל את האחריות זה סיכון רציני ורצחני

60 זות טמפרטורת מאמץ מקסימלית זה לא אמור לעלות מעל זה בדרך כלל אבל יכול לעלות טיפה יותר 80 מתחיל ליהיות מסוקן מעל 100 המעבד יגיד לך ;Dביי ביי תמשיך בילעדיי ;D ויחבה יכול ליהיות לתמיד

בעיניין מתח

היצרן כבע מתח ולתת יותר מתח זה יכול להעמיס עלב וליסרוף אותו אני לא יכול להגיד מה טוב ומה לא צריך ללחת כמה שקרוב ליצרן

24/7 זה קצת יותר מידי תן לו מנוחות מדי פעם הוא לא חייב לעבוד כול הזמן (למה להדליק בלילה?) זה לא עורס בדרך כלל (בלי oc ) אבל עם אני לא יודע עם כדיי לך

עם ילך לך משהוא אין אחריות ואתה תיצתרך לשלם תיקון או מוצר חדש :lol:

תגיד לי הכל טוב איתך? בן כמה אתה? אם אתה מתכוון להמשיך עם התגובות המפגרות האלה עדיף שתפסיק :x

בקשר לנושא המקורי, הטמפ' תקינות והמתח בסדר, אבל תשאיר אותו בלילה למשך זמן של כ- 8 שעות עם PRIME או OCCT ותבדוק אם הכל יציב.

נ.ב.

אם אתה משתמש ב- OCCT שים לו מבחן רגיל, לא LINPACK.

פורסם

זות המלצה הוא לא חייב להקשיב ואתה לא צריך להגיב אני יודעה שהרבה ניסואיי oc ניכשלו ובגדול (אריסת כול המחשב)

פורסם

SOS אני לא מבין מה עולה לך בראש..אבל עוד תגובות כאלו לא יתקבל בברכה..

עם כל הכבוד לדעה שלך..שלא קשורה לתרד ספציפית..אם אתה חושב שלא צריך או כן צריך לעשות OC או מה היצרן קבע או לא..

אז מקומך לא כן ! זה פורום "אוברקלוק" כן הגדרות היצרן הם בגדר המלצה ! תפסיק להגיב באות ההצורה בכל תרד (ואל תגרור את הויכוח לתרד הזה) !

בכל אופן פותח התרד הטמפ' שלך סבירות..מה שאר הפרמטרים של הOC ?

פורסם
  • מחבר

מכפלה 9 *356 ובשאר המתחים לא נגעתי העליתי מתח רק למעבד מ 1.35 ל 1.375 מה שכן זה שיפר לי את הביצועים בהמון.........העלה איזה 2000 נקודות ב 3dmark ובgta4 אני מקבל עוד 10 פריימים לשניה....(מ36 ל 46 פריימים לשניה ברזולוציה 1920*1200)

פורסם

בדקת יציבות ? אם כן הכל נראה בסדר ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים