עבור לתוכן

התנגשות בין SPDIF אופטי וקואקסיאלי

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת קולנוע ביתית SONY DAV-DZ260, ויש לי התנגשות בין חיבורי ה SPDIF שהם ביחד

האופטי מחובר לממיר, והקואקסיאלי למחשב. ששניהם מחוברים יחד, יש עדיפות לקואקסיאלי, ואני צריך לנתק אותו בשביל שהאופטי יעבוד.

יש דרך לגרום לשתיהם לעבוד יחד ?(שתיהם נמצאים על הפונקציה של TV ברסיבר, יש דרך לעשות פונקציה נפרדת לSPDIF האופטי והקואקסיאלי?)

פורסם

בתאורייה אם מכשיר אחד כבוי השני צריך לעבוד. אבל אסור להפעיל את שניהם ביחד.

אין לך דרך למתג את הכניסות למקורות שונים במגבר ? (זה בד"כ בSETUP אם יש דבר כזה).

פורסם
  • מחבר

לא ב SETUP אני לא מוצא שום דבר על ה TV או בכלל על ה SPDIF (מוזר..)

יש לי מקש TV INPUT לא נראה לי קשור אני לוחץ עליו הוא לא עושה שום דבר..

ברסיבר מאחורה הSPDIF's נמצאים בלייבל TV ואני צריך לעבור לפונקציה של TV כדי להשתמש בהם..

יש לך פיתרון או שאני יצטרך כל הזמן לנתק ולחבר...

פורסם

כן,

לקנות מערכת שמתאימה לשימושים :)

זה המחיר שמשלמים במערכות זולות. בשביל פונקציונאליות צריך לפתוח את הארנק אחרת אף אחד לא יקנה את הדברים היקרים של החברות השונות והן יהיו מאוד עצובות.

לפי דבריך נראה שרק מקור אחד (TV) במגבר תומך בכניסה דיגיטלית, אין הרבה מה לעשות נגד זה.

רק דבר אחד לא הבנתי - הוא לא משדר דיגיטלי מהממיר גם כשהמחשב מכובה ?

פורסם
  • מחבר

הוא משדר שאני עושה DISABLE ל SPDIF במחשב, אבל אני צריך לחבר אותו מחדש (להוציא ולהכניס), ובשביל שהמחשב ישדר אני פשוט צריך להפעיל ת SPDIF וזהו...

בסדר לא נורא..

אני לא מילינור שישקיע אלפי שקלים על מערכת קולנוע ביתית סופר איכותית^^ בכל זאת חדר 4 מטר כולה זה מספיק לי ושומעים מצויין

פורסם

קודם כל אין שום קשר בין זה שלחדר גודל יותר צריך מערכת יקרה מאוד וההיפך. חדר גדול רק דורש הגברה חזקה יותר. איכות ופונקציונאליות זה סיפור אחר לגמריי. המערכות הכי יקרות יושבות בחדרים לא מאוד גדולים רק בגלל יתרון בתכונות האקוסטיות.

ואתה צודק - לא צריך להוציא סתם כסף, ולפעמים כדאי לוותר על קצת פונקציונאליות בשביל מחיר יותר סביר :xyxthumbs:

אבל למה DISABLE ? שאלתי על מחשב סגור. תבדוק מה קורה שהמחשב סגור, לדעתי זה צריך לעבוד במקרה שיש שני סוגי כניסות דיגטליות על מקור אחד (הרי מן הסתם ברור לך שאם שניהם משדרים ביחד אי אפשר שבטלפטיה הוא ידע מה בדיוק אתה רוצה לשמוע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים