עבור לתוכן

תמונות חדשות

Featured Replies

פורסם

הנה תמונות חדשות מהמצלמה.

תגיבו בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.06.2009 בשעה 19:59:51

והנה עוד

[attachment deleted by admin]

פורסם

הראשונה בסדר, שים לב שברביעית קצת חתכת לו את הפנים והפוקוס הוא על השיערות ליד האוזניים ולא על העיניים (ואני יודע שקשה לצלם כלבים כי הם מאוד דינמיים).

פורסם

אהבתי תאחרונה :xyxthumbs:

פורסם

פנורמה מרשימה

פורסם

לרוב התמונות יש בעיה של חדות. נראה שהפוקוס לא הכי מדויק

אהבתי מ-א-ו-ד את הפנורמה!

וגם האחרונה טובה

וסתם המלצה - כשמישהו מעלה תמונות כדאי שיכתוב עם איזה ציוד הן צולמו.

בהצלחה!

פורסם

וסתם המלצה - כשמישהו מעלה תמונות כדאי שיכתוב עם איזה ציוד הן צולמו.

וזה חשוב כי?

פורסם

כי בא לי לדעת.

במיוחד על העדשות

פורסם
  • מחבר

התמונות צולמו עם מצלמת אלפה 300 ועדשות הקיט שלה (18-70, 55-200).

לגבי החדות, איפה חוץ מהכלב (שאכן שמתי לב קודם אבל אין מה לעשות עם גורה בת 7 חודשים היפרקטיבית ::) ) יש בעיית חדות?

פורסם

יש בעיית חדות בתמונות 1, 2, 3, 4, 6

הפוקוס לא במקום הנכון. (נראה שזה לא מכוון)

קצת קשה לתת ביקורת לכ"כ הרבה תמונות ביחד, אבל בסדר, כבר מזמן הבנתי שהפורום הזה נועד למידע טכני על ציוד צילום ופחות לניתוח צילומים וביקורת על תמונות...

לגבי הפנורמה - תוכל להסביר איך עשית את זה בדיוק? עם פילטר ND? יצא פשוט מדהים!

פורסם

ראשית לגופו של עניין, הפנורמה מאוד יפה ומרשימה טכנית וכך גם התמונה האחרונה. תמונת הבחורה ברחוב מאוד מצאה חן בעיני ובנויה היטב.

לגבי הפוקוס, יצא לי להשתמש לאחרונה קצת ב-A300 (עם עדשות כמו שלך), מהירות הפוקוס שלה מאוד הרשימה אותי (במיוחד בהשוואה ל-K20D), אבל מאוחר יותר הבחנתי באי-דיוקים ואני חייב לציין שגם כאן מבחינה טכנית יש בעית חדות מסוימת, ה-K20D, מדויקת הרבה יותר, ברמת סיב השערה. לא עבדתי מספיק עם ה-A300 אז קשה לי לומר אם שורש הענין בעדשות (שנחשבות מאוד בסיסיות, אם נתבטא בזהירות) או בכך שסוני הקריבו מעט דיוק בתמורה למהירות הפוקוס.

פורסם

אהבתי תאחרונה :xyxthumbs:

..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על כל הביקורות הבונות.

אני מודע לכך שהעדשות קיט של סוני הן בסיסיות אבל לא חיפשתי יותר מזה. כרגע אני מנסה ללמוד טכניקות צילום ובניית תמונה ולכך המצלמה הזאת מתאימה ביותר (לטעמי)...

עכשיו בנוגע לפנורמה, צילמתי בערך 8-10 (לא זוכר בדיוק) סדרות של תמונות HDR, כל סדרה חיברתי בפוטומטיקס ולאחר מכן את התוצאות הסופיות חיברתי בעזרת תכנה חינמית פשוטה ונפלאה בשם autostich ועשיתי קרופ.

את התמונה עם הבחורה אני גם מאד אוהב צילמתי שתי תמונות של אותו המקום רק שבראשונה הייתה את הבחוה הביישנית הזאת, אז תישטשתי אותה כדי להבהיר את ההסתרה של היד.

התמונה האחרונה היא תוצאה של HDR על חוף הים ליד קייפטאון וציפור שנלקחה מתמונה מוצלחת שיצאה לאחר חצי שעה של "ציד" שחפים באמצע העיר.

אני אנסה לשים עוד תמונות ברגע שיהיה משהו מעניין ושוב תודה רבה על כל הביקורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים