עבור לתוכן

QX9650 ו8800GT, מפלצות חום.

Featured Replies

פורסם

חברים אני לא מבין מה הוויכוח הטיפשי הזה ! מספיק עם התגובות המיותרת..למה להגיע למצב כזה ולהורס תרד סתם !

כבר ביקשתי לא להגיב סתם..למה צריך להגיע למצב כזה שצריך להזהיר..מספיק !

פותח התרד אני מאמין שהתקנת מחדש את הקירור מרחת גם משחה חדשה ?

כמו כן לפי מה שאתה מתאר..אין שום בעיה..זה פשוט החום..שכן הסירקולציה..הקירור של המעבד הכל תקין..

• תגובות 38
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שאמר שיש לו 70 מעלות עם 6600.. אני כרגע על 34 מעלות עם V1 ככה שזה מאד מאד (מאד) מוזר

טמפרטורת מעבד זה משהו שסבלתי ממנו המון

תבדוק שאין לך על הפינים של המעבד בטעות משחה או משהו כזה, תבדוק טמפרטורה במאמץ ותבדוק אם הוא מרסט, כשאתה בודק טמפרטורה במאמץ ומגיע לטמפרטורה מקסימלית תעצור את התוכנה ותבדוק כמה זמן לוקח לו לרדת לטמפרטורה במנוחה.. אם זה לוקח לו יותר מכמה שניות זה אומר שיש משהו לא תקין מאד חריג בקירור שלך..

עריכה.. לא ראיתי שלא הגיבו יומיים זה נמצא באינדקס של האתר חשבתי שזה מעכשיו.. סורי

פורסם
  • מחבר

אין משחה אין כלום הכל תקין והפעלתי מזגן והכל בסדר.

הקטע הוא שמתי שקניתי את המחשב הכל היה בסדר והטמפרטורות היו 30 בממוצע במנוחה.

פורסם

Cyanide בוא נעשה סיכום של הכל..למה עברו לא מעט דפים וויכוחים ;D

המעבד עדיין על טמפ' גבוה ? הRPM בMAX ? הסירקולציה תקינה..אין אבק ?

פורסם
  • מחבר

המעבד על 63/63/42/42, כל המאווררים הם על מקס, חוץ מזה של הכרטיס מסך, אין אבק והסירקולציה אכן תקינה.

פורסם

ובדקת טמפ' עם REAL TEMP או CORE TEMP ? אם כן..אני מציע לך לנסות לרענן משחה..

פורסם
  • מחבר

אני בודק עם realtemp, לרענן משחה רק ישםר במעלה או שניים.

אני רק רוצה לציין שכשקודדתי היום סרט הליבה הראשונה הגיעה ל99 מעלות והשנייה ל92 הרביעית והשלישית סביב השמונים.

זה מאד מדאיג אותי אני לא יודע מה לעשות.

יש לציין שהטיוניק על מקס RPM והמעבד היה על 90%.

פורסם

זה ממש לא נכון רענון משחה יכול לפתור לך לגמרי את הבעיה לי הייתה בעיית חום בכרטיס מסך הוא היה במנוחה ב65 ובמאמץ הוא הגיע ל118 מעלות! אחרי ריענון משחה במנוחה הוא 45 ובמאמץ עם OCCT הוא לא עובר את ה75! זה שיפור אדיר כדי לך לפחות לנסות

פורסם

הטמפ' שלך כבר עוברות את הגבול..אני מציע לך לנסות לרענן משחה..ולבדוק מה בדיוק הבעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים