עבור לתוכן

QX9650 ו8800GT, מפלצות חום.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פותח התרד בדוק טמפ' למעבד עם REAL TEMP או CORE TEMP..

כמו כן את המאוורר בצד המארז..תתקין בחלק האחורי שיוציא אוויר..בדוק עם המאוורר על הטוניק עובד על MAX RPM..

והכי חשוב..תנקה אבק מההיטסינק של הקירורים..ברגע שתעשה את זה..אתה תראה הבדל בטמפ'..

וחברים מי שמתכוון לענות תשובות חסרות הבנה או עניין..שלא יגיב בבקשה !

בדקתי עם real temp.

לגבי להתקין אותו בצד, ככה יהיה רק אחד שבעצם יכניס אוויר, ושלושה שמוציאים [אחד למעלה אחד בצד ואחד מאחורה].

אני לא מסוגל לשים את הטיוניק על מקס כי הוא יחריש אותי הוא על 1600-1700 כשהמקס זה 2000.

ואיך לעזאזאל אני מנקה את הצלעות של הטיוניק????

• תגובות 38
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המאוורר בצד המארז צריך להכניס אוויר..ותנקה את הצלעות עם מברשת דקה..

פורסם
  • מחבר

ניקיתי הכל המחשב מצוחצח הוצאתי והתקנתי את הגוף קירור הכל נוצץ אבל אין שום שינוי בטמפרטורה של המעבד הוע על 61/61/41/41

אבל הכרטיס הגרפי רק על 55 עכשיו.

פורסם

אני לא אומר את זה סתם, בקיץ בישראל הטמפרטורות שלך הן לא כל כך נוראיות.

פורסם

תדליק מזגן (בישביל Moon-Mage)ותיבדוק שוב עם הטמפ' עדין גבואה כך קומפרסור (מחונה ללחץ אוויר גבואה) ותעבור על כול פינה במחשב גם את הגב של הלוח עד שהכול יהיה מבריק

כי עם גם המעבד חם וגם הכרטיס חם אז משהוא לא בסדר במקום אחר ולא במעבד ובכרטיס מסך

מצד שני עם יש לך אחריות כך את המחשב ותן להם לישבור את הראש

הקומפרסור ניראה כך http://www.sabanhome.com/files/catalogReg/11447505251860.jpg

עם יש לך (למשפחה אז תבקש)

פורסם

תדליק מזגן (בשביל Moon-Mage)ותבדוק שוב.

אם הטמפ' עדין גבוהה קח קומפרסור (מכונה ללחץ אוויר גבוהה) ותעבור על כל פינה במחשב, גם את הגב של הלוח עד שהכל יהיה מבריק.

כי אם גם המעבד חם וגם הכרטיס חם אז משהו לא בסדר במקום אחר ולא במעבד ובכרטיס מסך.

מצד שני אם יש לך אחריות קח את המחשב ותן להם לישבור את הראש.

הקומפרסור נראה כך http://www.sabanhome.com/files/catalogReg/11447505251860.jpg

אם יש לך (למשפחה אז תבקש)

וסתם כדי לחסוך לך טרחה, אם תלך לחנות ותגיד להם שהטמפרטורה שלך גבוהה מהרגיל אבל הכל עובד בסדר הם יגידו לך שאין שום דבר שהם יכולים לעשות ואם אתה רוצה אתה מוזמן לקנות עוד מאווררים.

פורסם

תדליק מזגן (בישביל Moon-Mage)ותיבדוק שוב עם הטמפ' עדין גבואה כך קומפרסור (מחונה ללחץ אוויר גבואה) ותעבור על כול פינה במחשב גם את הגב של הלוח עד שהכול יהיה מבריק

כי עם גם המעבד חם וגם הכרטיס חם אז משהוא לא בסדר במקום אחר ולא במעבד ובכרטיס מסך

מצד שני עם יש לך אחריות כך את המחשב ותן להם לישבור את הראש חחח :lol: :lol: :lol:

הקומפרסור ניראה כך http://www.sabanhome.com/files/catalogReg/11447505251860.jpg

עם יש לך (למשפחה אז תבקש)

חאלס עם תגובות סטייל כיתה ד'...

פורסם

האיש לפניי אמר שזה ביגלל ה טמפ' של ישראל נכון אז בישביל שהוא ישתוק שידליק מזגן

למה יש לך תגובה טובה יותר ? (לא רשמתה כלום) סטייל 0.01

Moon-Mage זה קשור איזה טמפ' עם אולות אזהרות אז הם חייבים לעשות משהוא עם לא אז סביר להניח שם ינפנפו אותו

פורסם
  • מחבר

למה יש לך תגובה טובה יותר ? (לא רשמתה כלום) סטייל 0.01

תחסוך את התגובות האלה כי זה רק מוציא אותך עוד יותר מפגר.

תודה בכל זאת על העזרה.

פורסם

תודה בכל זאת על העזרה.

אחי, הוא רק מנסה לעזור לך.

כן הוא יכול לעבוד על העברית שלו קצת(הרבה) אבל בסופו של דבר הוא רק ניסה לעזור ותגובה כזאת לא מגיע לו.

פורסם

אני רושם בשגיאות רק במחשב כשאני כותב אין לי (אני לא רושם הרבה במחשב)

פורסם
  • מחבר

moonmage יקר,

אני מעריך כל עזרה אבל מה שהוא עשה היה רק לחזור על אותה נקודה מספר הודעות למרות שידע שזה לא עוזר לי.

אמר פעם אחת להדליק מזגן ואמר פעם אחת לדבר עם החנות אבל כמה אפשר?

ודרך אגב לא אמרתי כלום על העזרה שלו התכוונתי לזה שהוא רשם "למה יש לך תגובה טובה יותר ? (לא רשמתה כלום) סטייל 0.01" כדי לצאת חכם ויצא לו בידיוק ההפך, לפחות לפי דעתי.

פורסם

moonmage יקר,

אני מעריך כל עזרה אבל מה שהוא עשה היה רק לחזור על אותה נקודה מספר הודעות למרות שידע שזה לא עוזר לי.

אמר פעם אחת להדליק מזגן ואמר פעם אחת לדבר עם החנות אבל כמה אפשר?

ודרך אגב לא אמרתי כלום על העזרה שלו התכוונתי לזה שהוא רשם "למה יש לך תגובה טובה יותר ? (לא רשמתה כלום) סטייל 0.01" כדי לצאת חכם ויצא לו בידיוק ההפך, לפחות לפי דעתי.

תודה בכל זאת על העזרה.

התגובות האלה מוציאות אותך מפגר בכך שאתה מתארב כשזה לא עיניינך

ורושם דברים מוזרים איך זה מוצי אותי מפגר ?

העובדה שרשמתה את זה מוציעה אותך יותר מפגר

אבל אני לא מאשים אותך אני מכיר מישהוא שלא רוצה ללכת לבר לבקש מים למה? כי הוא חושב שזה פדיחה עם האיש ששם יגיד לו שהמים נימצאים במקום אחר (האיש עובד בבר)

אני אומר לך לעשות את זה כי אתה לא מקשיב לי מה הטמפ' אחרי שהדלקתה מזגן (לא רשמתה)?

תקשיב לי זה לא יזיק לך

ועל תיתארב בדברים שלא קשורים אילך זה מוצי אותך אחד שדוחף את האף (אישית אני לא אוהב אנשים כאלה)

דעתך שגויה

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא מאשים אותך אני מכיר מישהוא שלא רוצה ללכת לבר לבקש מים למה? כי הוא חושב שזה פדיחה עם האיש ששם יגיד לו שהמים נימצאים במקום אחר (האיש עובד בבר)

אני אומר לך לעשות את זה כי אתה לא מקשיב לי מה הטמפ' אחרי שהדלקתה מזגן (לא רשמתה)?

תקשיב לי זה לא יזיק לך

ועל תיתארב בדברים שלא קשורים אילך זה מוצי אותך אחד שדוחף את האף (אישית אני לא אוהב אנשים כאלה)

דעתך שגויה

בבקשה מספיק.

פורסם

תקשיב לי זה לא יזיק לך

דעתך שגויה

Www.FXP.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים