פורסם 2009 ביוני 1716 שנים יש לי מחשב עם המפרט הבא:QX9650 מקורר עם טיניק טאוור8800GT סופר קלוקד של EVGA קירור סטוקP5K-Eומארז CM690 עם מאוור אחד מקדימה אחד מאחורה אחד בצד ואחד למעלה.היום הוצאתי את המחשב ושאבתי ממנו המון אבק בעזרת פן ושואב אבק וגם מברשת.המקום היחידי שהיה קשה לי להוציא ממנו אבק היה הצלעות של הטיוניק ומאוור של הכ.מ אבל זה באמת היה מעט אבק, בכל מקרה הטמפרטורות בכל זאת די גבוהות, אני עם מהירויות שעון סטוק והכרטיס מסך אצלי במנוחה כרגע על 62 מעלות והמעבד אצלי על 48/48/25/25 [ כל מספר מייצג ליבה].מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?[דרך אגב לכל בעלי הטיוניק, איך אתם מנקים אותו?]
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים המעבד בסדר הכרטיס חם טיפה תדליק את המזגן :) ועם זה עדיין רותח במנוחה כך אותו לחברה
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים נקה מאוררים נקה את גופי הקירור עצמם (רצוי עם קומפרסור) תחליף משחה טרמיתוסדר את המאוררים במארז כךקדמי מכניסעליון מוציאאחורי מוציאועל הדלת מכניס
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר נקה מאוררים נקה את גופי הקירור עצמם (רצוי עם קומפרסור) תחליף משחה טרמיתוסדר את המאוררים במארז כךקדמי מכניסעליון מוציאאחורי מוציאועל הדלת מכניס אז זהו שאני לא יכול לנקות ממש את הטיוניק עצמו אבל המאווררים נוצצים ומסודרים כמו שאמרת.וכרטיס מסך?מה הטמפ' שלו עם בלי מעמץ גבואה לך לחברהמה?
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך אחרי שניקיתה אותו?אגב המעבד שלי הרבה יותר גרוע היום בבקור הוא הגיע ל 98 מעלות (Q6600) מפחיד!תנקה ותיבדוק שוב ואז עם זה עדיין גבואה לך לחברה
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מזה הקירורים הקקה מייקה האלה שישי לכם?אצלי הQ9550 עובד על 3.9 הוא לא עבר את ה70 מעלות בחיים .
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך אחרי שניקיתה אותו?אגב המעבד שלי הרבה יותר גרוע היום בבקור הוא הגיע ל 98 מעלות (Q6600) מפחיד!תנקה ותיבדוק שוב ואז עם זה עדיין גבואה לך לחברהאמרתי לך 62 מעלות במנוחה, ניקיתי אותו כבר עם שואב אבק ופאן.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים תלמד עברית פשוטה... אלוהים.ולפותח הדיון- ככה זה עם כרטיסים SuperClocked בישראל, אם אתה רוצה טמפרטורות נמוכות יותר תוריד לו את הקלוקים.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר מה הdefault של הכרטיס הזה?כי אני על 650 לליבה ו950 לזיכרון, זה ניראה לי לא כל כך גבוהה.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים פותח התרד בדוק טמפ' למעבד עם REAL TEMP או CORE TEMP..כמו כן את המאוורר בצד המארז..תתקין בחלק האחורי שיוציא אוויר..בדוק עם המאוורר על הטוניק עובד על MAX RPM..והכי חשוב..תנקה אבק מההיטסינק של הקירורים..ברגע שתעשה את זה..אתה תראה הבדל בטמפ'..וחברים מי שמתכוון לענות תשובות חסרות הבנה או עניין..שלא יגיב בבקשה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.