עבור לתוכן

התחדשתי בGTX 260 AC EXTREME של TWINTECH.בעיה בHDMI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי בכרטיס מסך הנ"ל.יש לציין כי הוא OC מעולה (בהשוואה ל9600GT שהיה).

*תוצאות OC יעלו בקרוב אך נכון לעכשיו בSTOCK מגיע עם:620 לליבה,1050 לזיכרונות ו1300 לשיידר.לאחר OC (נבדק בOCCT כשעתיים)ליבה 745,זיכרון 1150 ושיידר 1607 (לפי תוכנת GPUZ שיפור מ16.8GPIXELS ל21.5GPIXELS.

שאלתי ה1 היא:האם להשאיר את כיווני המאוורר לAUTO או לקבוע בעצמי כשמההפעלה יהיה קבוע נגיד על 40%(לעומת 25%) ובמשחקים להרים ידנית או להשאיר לתוכנה לקבוע?

2.בקשר לחיבור הHDMI משום מה הטלוויזיה לא מזוהה בחיבור זה מה ההליך כדי לזהות את הטלוויזיה(עשיתי דרך הדרייבר FORCE DETECTION ואז RESET ועדיין הTV לא מזוהה),מדובר בMARANTZ 32 HD-READY עם כניסת HDMI פעילה.

פורסם

1. מה הטמפ' במנוחה מאמץ ? אם הם סבירות אין צורך להגדיר ידני...

2. ניסת לראות בלי הOC עם הזיהוי עובד ? הכבל תקין ?

פורסם
  • מחבר

טמפ' במאמץ 51 מעלות ובמנוחה 39-42 מעבר לזה מה הקשר לOC האם משפיע על יציאת HDMI??

עכשיו זיהיתי את הטלוויזיה בדרייבר של NV אך הוא מסרב להראות לי כשאני מסמן DUAL VIEW.

פורסם

אין ממש קשר ;D אבל כבר ראיתי המון בעיות שנוצרו בעקבות OC..ולכן כדי לבודד את הבעיה..ציינתי שתבדוק את זה לפני הOC..

בכל אופן נסה להרחיב את השולחן עבודה..ולפני הכל בדוק את הרזולוציה שאתה מנסה להפעיל על המסך..אולי היא לא תואמת..כנ"ל לגבי קצב רענון..

אתה משתמש בכבל HDMI לHDMI ?

פורסם
  • מחבר

HDMI לHDMI נכון והמסך הוא 32" מזוהה ע"י הדרייבר אך מסרב להיכנס לפעולה משום מה.

רזולוציה מקסימלית של המסך טלויזיה וניסיתי לבדוק גם עם פחות מזה,קצבי ריענון שיניתי מ50 ל60 ושוב חלילה.ללא שום תגובה.

פורסם

ניסת ריסט לTV ? ;D וברגע שאתה מגדיר DUAL VIEW או כל הרחבה אחרת..יש הודעת שגיאה או שזה משנה את ההגדרה אבל אין כלום בTV ?

פורסם
  • מחבר

כמובן שניסיתי לעשות ריסט לTV ואין שום הודעת שגיאה כלשהי..הדרייבר מזהה את הLCD ורושם דגם מדוייק וגם רזולוציות שונות(כולל NATIVE HDMI)..אך שום דבר או בקיצור ביציאת הHDMI או PC הTV רושם NO SIGNAL למרות שבדרייבר הוא מזהה את הTV מה שלא היה קודם(בכלל שלא "דחפתי" עד הסוף את הכבל).

סוג הכבל איכותי מאוד יש לציין.

פורסם
  • מחבר

האם כדאי להעביר את התר'ד שלי לפורום חומרה או להשאיר אותו פה כיוון שאיני מרגיש כי זה המקום לשאלותיי

תודה לעונים.

פורסם

הטמפ' שלך מצויינות! לגבי ה-HDMI, אין לי מושג... taotao כבר שאל את כל השאלות הנכונות... תנסה DVI TO HDMI (למרות שלא יהיה לך סאונד מה-HDMI...)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה זאת.

ישנה אפשרות שהמוצר פגום למרות שהוא חדש?? נראה לי מוזר וההסתברות לזה היא אפסית אך עדיין..

פורסם

בכול מיקרה גם אם המוצר פגום לא יחליפו לך אותו ביגלל ה oc

עם זה לא יעבוד תנסה לימצו מתאם ל כבלים בננות צהוב אדום לבן זה תמיד עובד שם

מצד שני כדי שתנס לחבר טלוויזיה אחרת או מחשב אחר כדי למקד יותר את מקום הבעיה יכול ליהיות שהטלוויזיה פגומה או לא מקוונת(תחפס בהגדרות שלה משהוא עם hdmi)

פורסם

ועוד איך שיחליפו לו!! פשוט תביא רק אותו לחנות (בלי המחשב) וכך אין שום סיכוי שבעולם שהם יוכלו לדעת שעשית OC... הם גם אף פעם לא עושים בעיות כאלו... באמת שאין מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברים קיבלתי היום בבוקר כ.מסך חדש מהקופסא(פשוט ניגשתי למעבדה עם הקופסא המקורית וקיבלתי אחרת במקום) ללא שום בעיה או "ויכוח" מצד החנות/מעבדה.

יש לציין שעדיין הבעיה לא נפתרה עם חיבור הHDMI וכי פתחתי פוסט בכ.מסך אז כנראה שזה יינעל.

בכל מקרה תודה על התגובות ואני יעלה תוצאות 3DMARK לפני/אחרי OC ותוצאות OC כמובן בפוסט בנפרד.

פורסם

לגבי עבודה מול הטלוויזיה, יש טלוויזיות אשר נותנות עדיפות לסוג מסוים של חיבור (למשל, scart מול rca), ולא "יסכימו" להקרין משהו אחר - גם אם הוא מחובר.

תנסה לנתק או פשוט לכבות דברים אחרים שמחוברים לטלוויזיה ותשאיר רק את המחשב.

אני יכול לספר על המצב אצלי - ממיר yes מחובר ל-scart, וידאו מחובר ל-rca ומאחר ויש עדיפות לסקארט, אני יכול להשתמש בוידאו רק כאשר אני מכבה את הממיר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..אכן מחובר ממיר HOT בחיבור SCART אני ינסה לנתק אותו (למרות שהממיר מכובה ולא משדר אות TV) ולנסות שוב.אעדכן בהמשך..בכל מקרה תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים