פורסם 2009 ביוני 1716 שנים וגם אל תשאלו מה עשיתם ומתי ואיפה העדויות. זה לא משנה ולאף אחד לא אכפת. משטרת ישראל, 2009, מדינת חוק וצדק !! כל הזין בכחול לבן !!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732802,00.html אופס ... טעינו ... איך ישנת ?
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים נו טוב מה חדש?במדינה שלמשטרה יש את חוק נתוני תקשורת ובעתיד את המאגר הביומטרי, ודורסת זכויות אדם ואזרח זבה רק ילך ויחמיר
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים במדינות נורמליות זה לא קורה.אה לא כי בארצות הברית שירו בילד בגלל שחשבו שמסרק זה אקדח זה יותר טוב
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים אה לא כי בארצות הברית שירו בילד בגלל שחשבו שמסרק זה אקדח זה יותר טוב ארצות הברית לא מדינה לדוגמה בתחום הזהאני לא מבין איך אתה יכול להבאי דוגמה ממדינה שבה אחוז האסירים הוא הגבוהה בעולם ועדיין יש להם אחוזי פשיעה מאוד גדולים
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים אה לא כי בארצות הברית שירו בילד בגלל שחשבו שמסרק זה אקדח זה יותר טוב דיברתי על מדינות נורמליות, לא על בירת האגואיזם העולמית.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים דיברתי על מדינות נורמליות, לא על בירת האגואיזם העולמית. כן אתה מה זה מעודכן בחדשות הפנימיות של כל, אבל כל מדינה מערבית בעולם. : ילד נאיבי.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים almonime, עושה רושם שאתה ממש מאוכזב מהמדינה עם כל הפוסטים האלה שלך.אולי תעזוב לאירן?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר מה פתאום אח'שלי. מאיפה הגעת למסקנה המוזרה שלך ?אני מעדיף את החרא פה מאשר את החרא שם ( בכל מקום אחר ) הריח יותר מוכר לי. ( הדשא של השכן לא ירוק יותר )הפוסטים שלי לא נועדו לגרום לאנשים לברוח, סתם להיות מודעים. שים לב שאני גם לא מציף. פה ושם, מה שנראה לי משעשע.למה, אני מפריע לך ? לא התכוונתי, בחיי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.