עבור לתוכן

האם יש טעם לשדרג?

Featured Replies

פורסם

מה שLanzar אמר

לפעמים הבעיות הם בתוכנה עצמה ולא בחומרה

זה די נפוץ שיש בעיות אם משחקים מיושנים על מערכות חדשות ועל מערכת הפעלה חדישה

המשחקים הישנים פשוט לא פותחו במחשבה על העתיד היחסית רחוק (רחוק יחסית לטכנולוגיה שהמחשבים מתקדמים בה )

וקורה שמשחק ישן לא רץ טוב

אבל כמו שאמרתי תנסה לשחק בהגדרות של המשחק

משחקים ישנים באמת פופולרים מקבלים עדכונים לפעול טוב גם על מחשבים מודרנים כמו HL1 לדוגמה

אבל סתם משחקים לפעמים נירקבים בגלל חוסר תאימות

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה מתאר זה לא בעיה של של מעבד...

כי ברגע שאתה מוריד רזולוציה ה FPS כן עולה, מה שמביא את האצבע המאשימה לכיוון הכרטיס מסך...

אבל אני לא חושב שמשחק בן 6 שנים יכול לאמץ 8800 בצורה כזאת... מה שגם אמרת שאנשים עם GTX285 המשחק לא עובד להם מספיק טוב... ככה שאין מה להאשים חוץ מאת המשחק עצמו...

רציתי להציע לך במידה והלוח תומך לחפש 8800GTS נוסף שאפשר להשיג היום יד שניה אני מאמין בסביב 300 שקל... אבל אני רחוק מלהאמין שמשחק בן 6 יתמוך בריבוי כרטיסים...

קלעת בול לגבי הגורם הקריטי הכי בולט וזה הרזולוציה.

לגבי המשחק עצמו שנראה מדהים עד היום תודות לתכנון בסיסי פנטסטי והרחבות גרפיות חינמיות ע"י קהילה בין לאומית תומכת,הוא תמיד היה מוריד מחשבים לברכיים והמעבר למסכים גדולים יותר ,קיזז את יכולת החומרה שהשתפרה.

מילה לגבי המעבד:

מאחר והוא מנהל ברקע מטוסים(אם הוגדרו) והמנועים שלהם ונ"מ במרחק,יש מצב שאם אתה לבד בשדה ומעבר לנראה בעין תוקפים 300 מטוסים מנוהלי מחשב,לכשתנסה להזיז ראש, גם יהיו לך קפיצות קשות.

במשחק יש משהוא כמו 4 מליון שורות קוד.

gprr

פורסם

אם כל הכבוד למשחק, שוב, הוא יצא לפני שנים... המחשבים השתפרו במאות אחוזים במהלך השנים האלה... במקומך הייתי בודק בעצמי את המשחק על מחשב חזק יותר לפני שאני הולך לשדרג משהו...

פורסם
  • מחבר

אם כל הכבוד למשחק, שוב, הוא יצא לפני שנים... המחשבים השתפרו במאות אחוזים במהלך השנים האלה... במקומך הייתי בודק בעצמי את המשחק על מחשב חזק יותר לפני שאני הולך לשדרג משהו...

שאלה של בור וחוצפן:האם יש בית עסק בתחום החומרה שיכול/מוכן להשאיל למשל 295GTX לצורך בדיקה וקנייה אם זה מצליח?

תודה

gprr

פורסם

לא חושב...

אבל יש אפשרויות לביטול עיסקה... לא יודע במה זה כרוך... כל חברה וההמצאות שלה... לדעתי יהיה לך יותר קל ללכת עם המחשב למישהו מהפורום שיש לו את הכרטיס הזה...

אני יכול לעזור לך עם בדיקה GTX285 , GTX260 ,4870 , 4890.... :P

פורסם

לי יש 8800 GTS 640MB

ועדיין 90% מהמשחקים רצים לי חלק על 1920X1200

high details

אבל זה אצלי

פורסם

ה 640 מגה לא הרבה יותר חזק מ-ה320...

הכרטיס נחמד מאוד, אבל כמו שנאמר אפילו 9600GT יציג ביצועים עדיפים...

פורסם

תחכה עוד קצת אם לא לחוץ לך..

גם ככה אין משחקים משהו :silly:

פורסם

ה 640 מגה לא הרבה יותר חזק מ-ה320...

הכרטיס נחמד מאוד, אבל כמו שנאמר אפילו 9600GT יציג ביצועים עדיפים...

אם אני לא טועה אז ה8800GTS 512 יותר טוב משני הגרסאות השונות.

פורסם

נכון, כי ה 512 מצוייד בליבה החדשה ( G92 ) ושני הגרסאות הקודמות 320 ו 640 מצויידות בליבה הישנה ( G80 ) שכלולה גם ב 8800GTX ו-ב 8800ULTRA

פורסם

לדעתי אין טעם לשדרג כרגע,הכרטיס שלך חזק מה2900P שהיה לי (והריץ משחקים על הגדרות מקסימליות וברזולוציה מקסימלית ללא בעיה)

ככה שלדעתי תשאר איתו עוד קצת מה בוער? =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים