עבור לתוכן

ה QUAD הכי קריר אשר מסוגל לעבוד בקירור פסיבי וגם טוב לאוברקלוק גבוה- עם מאורר

Featured Replies

פורסם

תגובה לא ראויה יחסית למנהל כמוך, Nike

מחירו של ה- 920 עומד על 1,500+- , ותהיה בטוח שהוא יחזיק להרבה זמן.

אז מה לא ראוי פה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

אז תקנה core i7..

מחירו של ה- 920 עומד על 1,500+- , ותהיה בטוח שהוא יחזיק להרבה זמן.

אז מה לא ראוי פה בדיוק?

ההפרש במחיר בין 940 של AMD לעומת I7 הוא גדול למדיי אם לוקחים בחשבון את כול העלויות הנילוות כמו עלות לוח האם היקר שנידרש עבור

I7 והצורך בזיכרון DDR3 .

בנוסף קל יותר להמהיר את ה-940 של AMD.

פורסם

לגבי השנים רבות אני בספק במיוחד אם לוקחים בחשבון שלוח יכול ללכת בדיוק כשהפסיקו לייצר אותו ואז מקסימום דוחפים לך זיכוי ללוח אם אחר שבכלל לא מתאים למעבד אז אתה מתכוון אולי למשך השלוש ארבע שנים הבאות...

לגבי המעבד לפי מה שהבנתי ממך ה 940 קרץ לך ולכן אני ממליץ לך שתקנה אותו כי עדיף שתלך על משהו שכבר מראש החלטת עליו מאשר תלאה אותנו שנמליץ לך עליו.

בכל מקרה הוא באמת מעבד שנותן ביצועים מצויינים ואין שום בעיה או מניעה מלקנות אותו לשימושים שלך.

המשך יום נעים

פורסם

ההפרש במחיר בין 940 של AMD לעומת I7 הוא גדול למדיי אם לוקחים בחשבון את כול העלויות הנילוות כמו עלות לוח האם היקר שנידרש עבור

I7 והצורך בזיכרון DDR3 .

עם אתה רוצה משהוא קריר אז ה core i7 לא מתאים לך ,אבל עם אתה רוצה ביצועים אז כן .

היום core i7 כבר לא כל כך יקר ,זיכרונות ddr3 לא יקירים יותר מידי ,וכבר יש לוחות core i7 בפחות מ1000 שקל ,וזה מחיר בערך של לוח o.c עם הרבה תוספות ב סוקט 775 .

לכן לדעתי אתה יכול להרכיב מערכת בסיסית (יענו רק מעבד ,לוח ,וזיכרונות ) ב 3000 שקל ,ומערכת עם לוח ברמה זהה בסוקט 775 עולה לא כל כך הרבה פחות ,אבל חלשה בהרבה .

פורסם

בדקתי את המחירים ואני יכול להשיג את הQUAD של AMD דגם 920 בסכום של כ-900 שקל ואילו את ה-940 באלף שקל בערך.

קצת לא קשור לדיון, אבל באיזה חנות ראית 920 ב900 ש"ח?

בחנויות שהסתכלתי זה 1000+...

פורסם

I7 והצורך בזיכרון DDR3 .

אני דווקא לא מבין לתלונה נגד ה I7.

עם קירור של true פסיבי, עדיין ה I7 יתן לו את המקסימום ביצועים שהוא רוצה, גם ללא OC.

בנוסף ה I7 עם true ושני מאווררים יתנו לו המון מבחינת OC ללא שום בעיה.

הרי הבחור רוצה את ה"הכי טוב" ו"הכי חזק" ו"הכי קר" שהוא יכול למצוא ב 1500 שקל רק המעבד. וזה נופל בדיוק בקטגוריה שלו.

אז מי שלא מוכן להתפשר.... :nixweiss:

פורסם

תגובה לא ראויה יחסית למנהל כמוך, Nike

מצטער אך איני רואה שום דבר רע בתגובה שלי. התכוונתי לכל מילה שאמרתי ולא הייתי ציני בעניין. אם "לא מזיז" לו ההבדל של 100-200 שקלים בין מעבד למעבד באותה סדרה או בין מעבדים מתחרים וכי "זה עוד יום עבודה" אז טיפשי יהיה לא לקנות את המעבד הכי חזק בשוק בתמורה לעוד 3-6 ימי עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים