פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים 1. חיבור בעזרת כרטיס רשת נחשב ליציב יותר2. אח שלך מחובר דרכך ברשת או בכלל במחשב אחר? אם הוא מחובר דרכך (כאשר אתה המחשב הראשי ברשת) אז המחשב שלו מחובר אוטומטית לאינטרנט ברגע שהוא מחובר אליך. אפשרות אחרת היא שאתה מחובר דרך חייגן והוא דרך חיבור קבוע, כמוני. הספק שלך (קובע, או סתם בוחר) אחראי על צורת החיבור לאינטרנט בכבלים
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר אין קשר בין המחשב שלי לשל אחי (שני בתים שונים) המודם שלו מותקן דרך הUSB ושלי דרך כרטיס רשתהוא מחובר תמיד לאינטרנט ואני צריך להפעיל דרך חייגן ואם אני לא משתמש באינטרנט 20 דקות האינטרנט מתנתקתודה
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אין קשר בין המחשב שלי לשל אחי (שני בתים שונים) המודם שלו מותקן דרך הUSB ושלי דרך כרטיס רשתהוא מחובר תמיד לאינטרנט ואני צריך להפעיל דרך חייגן ואם אני לא משתמש באינטרנט 20 דקות האינטרנט מתנתקתודהזה תלוי בספק שלך.
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים 1. חיבור בעזרת כרטיס רשת נחשב ליציב יותר2. אח שלך מחובר דרכך ברשת או בכלל במחשב אחר? אם הוא מחובר דרכך (כאשר אתה המחשב הראשי ברשת) אז המחשב שלו מחובר אוטומטית לאינטרנט ברגע שהוא מחובר אליך. אפשרות אחרת היא שאתה מחובר דרך חייגן והוא דרך חיבור קבוע, כמוני. הספק שלך (קובע, או סתם בוחר) אחראי על צורת החיבור לאינטרנט בכבליםאיזה ספק יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.