עבור לתוכן

2 שאלות על מודם כבלים

Featured Replies

פורסם

א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן

ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור.

תודה

פורסם

1. חיבור בעזרת כרטיס רשת נחשב ליציב יותר

2. אח שלך מחובר דרכך ברשת או בכלל במחשב אחר? אם הוא מחובר דרכך (כאשר אתה המחשב הראשי ברשת) אז המחשב שלו מחובר אוטומטית לאינטרנט ברגע שהוא מחובר אליך. אפשרות אחרת היא שאתה מחובר דרך חייגן והוא דרך חיבור קבוע, כמוני. הספק שלך (קובע, או סתם בוחר) אחראי על צורת החיבור לאינטרנט בכבלים

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין המחשב שלי לשל אחי (שני בתים שונים) המודם שלו מותקן דרך הUSB ושלי דרך כרטיס רשת

הוא מחובר תמיד לאינטרנט ואני צריך להפעיל דרך חייגן ואם אני לא משתמש באינטרנט 20 דקות האינטרנט מתנתק

תודה

פורסם

אין קשר בין המחשב שלי לשל אחי (שני בתים שונים) המודם שלו מותקן דרך הUSB ושלי דרך כרטיס רשת

הוא מחובר תמיד לאינטרנט ואני צריך להפעיל דרך חייגן ואם אני לא משתמש באינטרנט 20 דקות האינטרנט מתנתק

תודה

זה תלוי בספק שלך.

פורסם

1. חיבור בעזרת כרטיס רשת נחשב ליציב יותר

2. אח שלך מחובר דרכך ברשת או בכלל במחשב אחר? אם הוא מחובר דרכך (כאשר אתה המחשב הראשי ברשת) אז המחשב שלו מחובר אוטומטית לאינטרנט ברגע שהוא מחובר אליך. אפשרות אחרת היא שאתה מחובר דרך חייגן והוא דרך חיבור קבוע, כמוני. הספק שלך (קובע, או סתם בוחר) אחראי על צורת החיבור לאינטרנט בכבלים

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

נטוויזן

פורסם

there you go

נטויזן צריכים חייגן.....בזק למשל לא צריכים.

פורסם

איזה ספק יש לך?

בזק בינלאומי בתבל קריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים