עבור לתוכן

Power Metal

Featured Replies

פורסם

האלבום החדש זה יותר כמו רוק כבד ומסריח..

• תגובות 45
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ל ORrrr אני דווקא אוהב אותם... אבל הם שינו המון את הסגנון שלהם... ::) באלבומים הקודמים היו שומעים בעיקר גיטרות ועכשיו זה בעיקר תופים... המתופף שלהם ממש ממש טוב לדעתי.(סליחה שוב על הסטייה מהנושא על הסטה מהנושא :P)

פורסם

גם אני אוהב את מטטאליקה

אבל לדעתי הסגנון החדש הזה הוא גרוע..

סתם עושה כאב ראש :-\

פורסם
  • מחבר

הוא לא רע דווקא.... פשוט צריך להתרגל . פעם ראשונה כששמעתי ST ANGER לא אהבתי ואחרי זה התחלתי לאהוב...

בזמן האחרון אבל התחלתי לשמוע הרבה POWER METAL אבל...סגנון מאוד מעניין. נגיד NIGHTWISH ממש מעניין מה שהם עושים .. מערבבים אופרה עם רוק פחות או יותר . לא חשבתי שאפשר לעשות דבר כזה ולהוציא מזה משהו כל כך טוב... ;D

פורסם

ה SAINT ANGER של מטאליקה פשוט זוועה אין פה להגיד עד כמה שאני פשוט אוהב את מטאליקה ויש לי את כל האלבומים שלהם מקוריים ואני באמת משוגע עליהם אישית לא מסוגל להקשיב לאלבום הזה לא יודע במה הבסיסת החדש שלהם מאכיל אותם אבל זו פשוט להקה שונה עכשיו אפילו ג'יימס שר שונה קיצר במילה אחת אכזבההההה

פורסם
  • מחבר

מכמה ששמעתי ST ANGER (כל האלבום) נכתב בשביל איזשהו משחק מחשב.... זה נכון?

פורסם

אוקיי שמעתי עכשיו את טריסטאניה ואין לי מושג מה מצאת דומה עם נייטוויש.

בקשר למטאליקה, הכל של ג'יימס הלך עוד מימי הלודים (load &reload). והמתופף שלהם באמת את ענק, הוא כבר בן 40 ועדיין מוציא דאבלים משגעים כאלה. והאבסים ממש לא טובים ובוקשי יש אותם.

מאז הבלאק אלבום הם נהפכו להיות לרוק כבד וסיינט אנגר זה סתם נסיון נחמד לחזור להיות מטאל. כמו שכבר אמרתי להרבה אנשים הם צריכים לשנות את המפיק של הדיסקים שלהם :)

פורסם

המתופף שלהם היה ענק עכשיו כבר לא הייתי אומר שהוא ענק הוא טוב כך לדוגמא את ההופעה החיה שהייתה ב MTV לפני כחודש נראה לי אז הם ניגנו את השיר ONE אז המתופף יצאו הוורידים מרוב שהוא התאמץ כל כך בדאבל אין מה לעשות הגיל עושה את שלו.

מתופף ממש טוב זה למשל המתופף של DIMMU BORGIR ושל VAIDER שם בכלל יש לו דאבל מתורף הייתי בהופעה שלהם בארץ זה מתורף הדאבל שלו זה כמו יריות של מאג פשוט מדהים.

פורסם
  • מחבר

תרא דאבל באס כעיקרון דורש מאמץ... אין מה לעשות... במיוחד כשצריך לעשות גם דברים אחרים עם הידיים במקביל לזה.... לא הייתי אומר שלארס כזה זקן או שהוא פחות טוב...או שמתאמץ יותר מדיי. ::)

ובקשר למתופפים גם המתופף של RHAPSODY פשוט מעולה גם כן. גם TOMMY PORTIMO של SOANTA ARCTICA די טוב מה אתם אומרים? ::)

פורסם

דרך אגב, היום הורדתי את ה DVD של נייטוויש - FROM WISHES TO ETERNITY

הופעה בת זונה! הם ממש נותנים שם שואו חבל על הזמן... וטרג'יה - כרגיל, האישה הכי יפה והכי מוכשרת בסצינת המטאל! יש לה קול (וגוף) מדהים!

אכן הופעה מדהימה, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות את ה דיוידי שלהם הייתי ממש רוצה את ההופעה הזו בפורמט AC3.

פורסם

ראיתי במלא חנויות את הדיוידי הזה... תחפש בטאוור רקורדס או משהו

ואם לא, אתה תמיד יכול ללכת לחנות המטאל החדשה ברחוב פרישמן בתל אביב.

והמתופף הכי טוב אי פעם הוא ללא ספק מייק פורטוני מדרים תיאטר.

פורסם

לא יודע אם הכי טוב אי פעם, אבל בהחלט מקבל מקום גבוה ברשימה. למה אתם מתלהבים מדאבלים? רוב-רובם של מתופפי המטאל האלה יודעים רק דאבלים (ודוגמא מצויינת לזה היא המתופף של Slipknot), ובעצם הם מתופפים בינוניים מינוס. מומלץ להשיג כמה קטעי תיפוף של מייק פורטוני או של Neil Peart (המתופף של Rush) כדי להבין מה זאת טכניקה באמת טובה על תופים, ולא רק מהירות בבאסים.

פורסם

AMEN TO THAT BROTHER

דאבל באס זה כלום. כל ילד יכול ללחוץ על פדאלים

פורסם

nightwish הם Melodic Heavy Metal With Female Voice

פורסם

אם מדברים, המתופף של System of a down הוא נהדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים