עבור לתוכן

Power Metal

Featured Replies

פורסם

הם לא גוטים!!

יש בהם את כל האלמנטים של פאוור...וזה שיש להם זמרת נשית לא אומר שהם גוטי!

הם סימפוני פאוור מטאל עם שירה נשית! נקודה.

http://www.metalstorm.ee/bands/n/nightwish

• תגובות 45
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם לא גוטים!!

יש בהם את כל האלמנטים של פאוור...וזה שיש להם זמרת נשית לא אומר שהם גוטי!

הם סימפוני פאוור מטאל עם שירה נשית! נקודה.

http://www.metalstorm.ee/bands/n/nightwish

זה ויכוח די מטופש אם הם גותים או לא לדוגמא גם לקוח מאתר:

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll

למרות שלי אישית נראה יותר שהם גותים מאשר פאוור מטאל.

פורסם

אני אישית מסכים עם EternalDarkness שזה GOTHIC METAL אני אישית לא יכול למצוא אצלהם שום דבר שקשור לPOWER METAL.

פורסם

א. allmusic טועה בהרבה מקרים...

ב.איזה מאפיין של גוטי יש להם?

פורסם

באמת אני לא מוצא שום אלמנט גוטי

לפחות לא שמצדיק שהלהקה תקרא סגנון גוטי..

פורסם

שמעתה להקה בשם TRISTANIA אם לא תקשיב ותשים לב שNIGHTWISH לא בול אבל דומים בסיגנון ו TRISTANIA זה פשוט גוטי מוצהר.

פורסם

טוב... אני קורא את זה ומתעצבן. אז אני חייב להגיב, למרות שלדעתי בפורום של מחשבים זה קצת דבילי להתווכח על מוזיקה

אבל בכל זאת, בתור אחד ששומעת את נייטוויש מהיום שהם קמו בערך, אני חייב להסכים שהם פאוור

למרות שאני לא אוהב את ההגדרות החותכות לסגנונות מוזיקה, בהחלט הפעם אפשר להגיד בבטחה שהם פאוור. אם תשווה אותם ללהקות פאוור מובהקות כגון סטרטובריוס, מטאליום, האמרפול, ראפסודי וכד', תגלה שהמוזיקה שלהם דומה יותר לסגנון מוזיקה זה מאשר לטריסטניה, כפי שאתה נתת דוגמא.

פורסם

כמה להקות גוט שמעת? כמה להקות פאוור שמעת?...

ואולי אתה חושב שהם דומים בגלל ששניהם סימפוניק מטאל...אבל ממש אין להם שום אלמנטים של גוט.

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי...

פורסם

אחלה נושא !! (לא בציניות!)

איך לא חשבתי על זה קודם ?

התחלתי להוריד כמו משוגע !! (כיפק היי ל 1.5 ADSL MB)

תודה לכל התורמים.

יש אפשרות שמישהו יתן(יציין) את השיר הכי מייצג לפאואר מטאל לפי הלהקה שהוא אוהב ?

(אפשר כמובן לכלול כמה שירים - אבל לא להסחף - )

HF

פורסם

טוב זה וויכוח שלא יגמק לעולם כך שכל אחד ישאר עם הדעה שלו ויהיה שמח ;D

פורסם
  • מחבר

טוב מכמה שידוע לי NIGHTWISH הם באמת POWER METAL. השיר שהכי אהבתי זה EVER DREAM (ל HF INTEGRALE) אני אוהב שם את הדאבל באס :P . תודה לכל מי שהמליץ על להקות ואני מתנצל שלא הגבתי פשוט הייתידיי עסוק בזמן האחשון. אני אתחיל לשמוע ואחזור אליכם :)

פורסם

יש להקות POWER METAL רבות אני אישית אוהב הכי הרבה את BLIND GUARDIAN, Iced Earth...

אם כי אני לא מת על POWER METAL (אומנם שומע מדי פעם אבל נחמד...) הכיוון שאני הכי אוהב במטאל ובמוזיקה בכלל (כי אני אוהב הכי הרבה מטאל)זה DEATH METAL וגם מעט BLACK METAL ו TRASH...

אבל כמו שאמרתי בעיקר DEATH METAL להקות כמו DEATH, OPETH ו- ORPAHNED LAND שהיא להקה ישראלית...

פורסם

דרך אגב, היום הורדתי את ה DVD של נייטוויש - FROM WISHES TO ETERNITY

הופעה בת זונה! הם ממש נותנים שם שואו חבל על הזמן... וטרג'יה - כרגיל, האישה הכי יפה והכי מוכשרת בסצינת המטאל! יש לה קול (וגוף) מדהים!

פורסם
  • מחבר

ל PdLrAaTgIoNnUM מסכים עם כל מילה בקשר לטרג'ה. היא באמת הכי מוכשרת. :)

ול Gnome גם האלבום האחרון של METALLICA קרוב ל DEATH METAL לא? (סליחה שסטיתי קצת מהנושא :P )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים