פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אווווו....זה פשוט מקום לספאם ועוד כמה תגובות יתחילו פה קרבות על זבל אל זבל וכמובן גוסט דוג ואנקודר יבואו וינעלו!!!בכל מקרה אני לא אוהב את סוג המוזיקה הזאת....יותר מדיי רעש פחות מדיי מוזיקה...אם אני מכיר פאור מטאל...נראה לי פנתרה פחות מטאל ויותר פאוור....וד"א לזה שמעליי...ספלטורה כותבים ככה-sepultura בכל אופן מקווה שהדיון הזה יעבור ללא ספאם...
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אני כבר לא ממש שומע מטאל אבל בזמנו הייתי אוהבכמה להקות פאור מטאל טובות;StratovariusIced EarthGamma RayBlind Guardian
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים התרד הזה הוא מטרה עסיסית לנעילה ע"י Ghostdogg?(5 שקל שהוא ננעל בסופו של דבר)
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר הורדתי כמה שירים של NIGHTWISH אבל אהבתי רק EVER DREAM. איזה עוד שירים טובים יש להם? :
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים התרד הזה הוא מטרה עסיסית לנעילה ע"י Ghostdogg?(5 שקל שהוא ננעל בסופו של דבר)בהזדמנות הראשונה, חמודי. :-*
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אוקיי סוף סוף יצאתי מהבאן אז אני יכול להגיב טוב אז אקרופוליס הישראלים בהחלט ענקיים! (יש לי את כל שני השירים שלהם ...ואני מחפש את עוד דברים שהגיטריסת שלהם עשה, הוא גיטרטיסת ממש טוב ) ולהקות: Blind gaurdian avantaisa edguy hammerfall heloween luca turilli raphsody nightwish lost harizon sonata arctica Stratovarius זה כל הלהקות שיש לי בפלייליסט אני יודע שיש כמה שכבר אמרו אבל אין לי כח להדוק איז אמרו כבר...
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים nightwish is a gothic metal band and not power metal ובקשר לבקשתך לעוד להקות פאוור-Grave Digger,Sinergy,Metalium,DragonForce,DarkMoor,Angra,Brainstorm,Cydonia,Thunderstone
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.