עבור לתוכן

C2D E8400 vs Phenom II x3 710 (יש עידכון.. דרוש לוח אם ל720BE עד 600 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

עם כל הכבוד לתקציב שלך, לזרוק עוד כמה שקלים פה ושם לא יתן לך שום דבר.

הרי אתה לא ציינת שדרושים לך חיבורים מסוימים, לכן שהלוח הכי זול יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אני שואף גם לאיכות בנייה בנוסף להכל.. ממה שאני יודע האיכות בנייה של גיגהבייט/אסוס יותר איכותית מאשר ביוסטאר

פורסם

לא יודע באיזה חלקים כל חברה משתמשת אבל הינה כמה עובדות:

1. בדורות האחרונים BIOSTAR שברה את שיאי ה OC גם בלוחות מבוססי P45, גם בלוחות מבוססי X48 וגם בלוחות שמבוססים על צ'יפסטים של AMD.

2. מבדיקות של אנשים ב NEWEGG הרבה פעמים לוחות של GIGABYTE כשלו בפתיחת הליבה הרביעית בזמן שהלוחות של BIOSTAR הצליחו (היו מספר אנשים שבדקו עם 2 לוחות וברוב המקרים ה BIOSTAR היה יציב יותר).

3. ה BIOSTAR נמכר בארץ באותו מחיר שהוא נמכר בחו"ל, בפעם הראשונה בהיסטוריה של מדינת ישראל יבואן לא גונב כסף על המוצרים שהוא מיבא.

4. הלוחות של BIOSTAR מגיעים עם תוספות כמו Shadow Card (מאפשר הרצה של כרטיס בודד ברוחב פס מלא של X16 ולא X8, אחת המגבלות הגדולות של ה 790GX).

ניראה לי שזה מספיק. לפי תוצאות ה OC של הלוחות של BIOSTAR יש להם יתרון גדול על רוב החברות והם עומדים בקו אחד עם DFI ושאר המובילות.

פורסם

אני שואף גם לאיכות בנייה בנוסף להכל.. ממה שאני יודע האיכות בנייה של גיגהבייט/אסוס יותר איכותית מאשר ביוסטאר

תן לי להבין משהו.

קודם לכן אמרת "מה שגם אין לי ממש ניסיון עם ביוסטאר.."

אז בתוך שעתיים רכשת ניסיון גלובלי עם מרבית הלוחות שלהם והחלטת פה אחד שאיכות הבנייה שלהם פחות טובה?

אתה יודע בכלל מה זה איכות בנייה?

פורסם
  • מחבר

נכון.. לי אישית אין נסיון, אבל ממה שהבנתי מחברים שכן היה להם לוחות שלהם אין ממש תגובות חמות

אבל זה לא לדיון.. בקשתי לוח אם, שינצל את המקסימום של התקציב שלי...

פורסם

נכון.. לי אישית אין נסיון, אבל ממה שהבנתי מחברים שכן היה להם לוחות שלהם אין ממש תגובות חמות

אבל זה לא לדיון.. בקשתי לוח אם, שינצל את המקסימום של התקציב שלי...

רק לאחרונה הגיעו לוחות של החברה לארץ, מה שהיה עד היום זה לוחות ישנים, לפני שהחברה נכנסה בצורה רצינית לשוק. גם ל GB ו ASUS לא חסר לוחות שהם לא משהו.

ממליץ לך לקרוא ביקורות על לוח מסויים ולא לפסול חברה על בסיס מוצר בודד שאולי לא היה משהו. אף אחד לא היה ממליץ לך על הלוח הזה של BIOSTAR אם הוא לא היה טוב. אתה יכול לקנות לוח של GIGABYTE שמבוסס על 790GX, הוא יעלה לך 200 שקל יותר ולא יהיה יותר טוב.

פורסם

"רק לאחרונה הגיעו לוחות של החברה לארץ, מה שהיה עד היום זה לוחות ישנים, לפני שהחברה נכנסה בצורה רצינית לשוק."

החברה הזו נמצאת בשוק המון שנים, אז על מה אתה מדבר? וכן, הכוונה שלי היא בצורה "רצינית".

יש ל-Biostar לוחות-אם מצויינים וזה הכל.

פורסם

היא הייתה בשוק הרבה שנים אבל הלוחות שלה פנו לשוק הנמוך, כמו ASROCK (שגם היא היום מוציאה לוחות לכלל השוק). רק בדורות האחרונים BIOSTAR הוציאה לוחות לשוק הגבוהה ולשוק ה OC. בעבר באמת הביקורות על הלוחות שלהם לא היו מדהימות, זה לא שהלוחות היו גרועים הם פשוט פנו לאנשים שאין להם כסף :nixweiss: עד הלוחות שהתבססו על P30 של אינטל לא היו לחברה לוחות שבאמת היו מדהימים, רק לוחו תשהיו משתלמים.

פורסם

Wrong. :cool2:

אולי בארץ הזמינות הייתה נמוכה לפעמים, אבל מחיר זול זה ממש לא המוטו שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים