עבור לתוכן

בעיית כיבוי מחשב פתאומית ב-Windows 7 Ultimate

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק

להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט.

המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא:

Intel E8400

Gigabye EP45-DS3R

ATI HD4850

HEC 550W

4GB KINGSTON DDR2 800MHZ

בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך,

אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט,

בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד.

אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהוא נכבה בפתאומיות היא:

http://i40.tinypic.com/mjs95t.jpg

חשוב לומר שברגע שפרמטתי את המחשב, לא התקנתי כלום מלבד WINRAR ו-MEGAMANAGER להורדת דברים בלילה, כי עשיתי את

הפירמוט מאוחר, ועדיין הבעיה קיימת.

יש לכם רעיונות? נמאס לי מהויסטה וה-XP עתיק מדי, ה-WINDOWS 7 אחלה, אך הבעיה הזאת הורסת את כל האפשרות לעבוד במחשב באופן

סדיר, להוריד דברים וכו'.

תודה לעוזרים!

עריכה:

בדקתי עכשיו את הלוג של ההורדה מהבוקר, בלילה הוא נכבה תוך שעה, אבל הבוקר הוא נכבה תוך 20 דקות כך שהבעייה חזרה להיות כמו שהייתה בהתחלה..

עריכה 2:

ברגע שסיימתי לרשום את ההודעה המחשב נכבה שוב, וכשהוא עלה שמתי לב שאפשר להוציא עוד פרטים מההודעה שמקבלים בפתיחתו.

עוד פרטים על השגיאה מהודעת השגיאה:

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7100.2.0.0.256.1

Locale ID: 1033

Additional information about the problem:

BCCode: 1e

BCP1: FFFFFFFFC0000005

BCP2: FFFFF800028EAEB8

BCP3: 0000000000000000

BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF

OS Version: 6_1_7100

עריכה 3: [חח כן אני חייב לעדכן כשאני מוצא משהו חדש כדי שיהיה יותר קל לפתור את הבעיה]

מצאתי מישהו עם אותה בעיה כמו שלי, אבל לא הבנתי ממש מה הולך שם ויכול להיות שאתם תבינו ויש שם פיתרון לבעיה:

http://www.sevenforums.com/general-discussion/10006-windows-has-recovered-unexpected-shutdown.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים