עבור לתוכן

צריכה עצה למצלמה דיגיטלית ב-1500 שקל

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריכה מצלמה שלא תהיה מסובכת מאד, כי ההורים שלי ישתמשו בה והם קצת מוגבלים טכנית, אתם יודעים...

התקציב הסופי הוא 1500 שקל, אבל אפשר לחרוג עד 100 שקל אם ממש צריכים. ת'כלס לא צריכה פונקציות מיוחדות רק שיצאו תמונות טובות ושיהיה אפשר להדפיס בגודל נורמלי (או קצת יותר) בחנויות צילום (רוב הצילום יהיה בחו"ל).

תודה,

הילה

;)

פורסם

If you have an option to buy the camera abroad for around 300 $ you should be able to get the Canon A70 which is a very good 3 MP camera.

The money that leaves you use to get some rechargeable NiMh batteries and a larger memory card.

פורסם
  • מחבר

יש בעיה קטנה בלקנות בחו"ל של אחריות, וממש לא בא לי להסתבך איתם במידה ומשהו קורה למצלמה.

אבל תודה על ההצעה בכל אופן! :D

פורסם

חפשי Nikon Coolpix 775. מצלמה מעולה ומאוד פשוטה להפעלה. רק לכוון וללחוץ.

פורסם

The Nikon Coolpix 775 is old and far from being impressive, I'm pretty sure it's not sold anymore aswell.

For 1,500 nis you can buy the Canon A60 in Israel, but that leaves you no money for a larger memory card or rechargeable NiMh batteries.

Still it would be a much better choice.

פורסם

אם התקציב הוא רק למצלמה עצמה הCanon A60 היא הבחירה שגם אני אעשה. המצלמה מקבלת ביקורות מצוינות. היא 2.1 מגה פיקסל (1600X1200) בעלת אפשרויות צילום אוטומטיות וגם ידניות.

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני קראתי ביקורות. הבעיה היא שכשאמרתי את זה לאבא הוא החליט ש2 מגה פיקסל זה תמורה נמוכה לכסף (הוא קורא בעיתונים את כל הפרסומות למצלמה עם 10000 מגה פיקסל ברבע מחיר מהתקציב, ולא מבין שהן לא שוות כלום :P ) אז אמרתי לו שבשביל 3 מגה פיקסל טובה הוא יאלץ להוסיף עוד כמה מאות שקלים, והוא הסכים. אז בתקציב החדש הוא עד 1800 ככה.. יש שינויים בהמלצות?

פורסם

The Nikon Coolpix 775 is old and far from being impressive, I'm pretty sure it's not sold anymore aswell.

1. אולי היא לא מיוצרת יותר, אבל היא נמכרת.

2. המצלמה מוציאה תמונות מעולות (ולא רק בתנאי אולפן וע"י צלם מומחה), והיא קטנה, קלה ופשוטה להפעלה.

יש שינויים בהמלצות?

ב-200 שקל יותר תוכלי להשיג Canon powershot A70. אבל שימי לב שלא משנה איזו מצלמה תקנו, תצטרכו לקנות גם כרטיס זיכרון גדול ובטריות נטענות.

פורסם

את יכולה לקנות גם יד שנייה,

אבל תוודאי שהמצלמה עדיין באחריות ושהיא במצב טוב.

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי שבא לי Olympus D-560 ZOOM

יש לה מסך גדול, היא נראית נורמלי ובקיצור מוצאת חן בעיני

יש למישהו הסגות?

:P

אם לא, האם כדאי לקנות ב1500 מחודשת או ב1800 חדשה?

לינק:

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/d560.html

פורסם

יש חברות איכותיות שמתמחות בפשטות הפעלה , הן לא יכללו שום אופציות מתקדמות מדי והממשק כולו יוקדש לעבודה כמה שיותר ברורה ואינטואטיבית ומהירה (בניגוד למצלמות שכוללות בנסוף גם אופציות מתקדמות - מה שמקשה על פשטות הממשק בצילום אוטומטי לחלוטין).

בינהם יש את אולימפוס ופוגי.

לאולימפוס יש את ה C350 שתואמת בדיוק את הדרישות שלך כולל תקציב - שהוא דיי תחרותי (אין מה לעשות ביקשת 3 מגהפיקסל ואלו המחירים) , הממשק של האולימפוס זה דבר ממש גאוני מבחינת הפשטות - הכל מיידי וממש קל לתפיסה ולימוד - בלי שום בלאגן מיותר. יש מצלמות יותר איכותיות -אבל יותר יקרות והרוב גם כוללות אופציות ידניות שמפריעות לפשטות הממשק האוטומטי.

לפוגי יש את ה303 שבנוייה על אותו עיקרון.

אם יש יותר תקציב המומלצת בתחום היא הניקון 3100 - פשוטה ומעולה - אך יקרה יותר (לרוב הדגמים יש מקבילות של 2 מגהפיקסל שכן נכנסות לתקציב , לדוגמה לניקון הזאת יש את ה 2100).

יש גם לסוני מצלמות מעולות , לא יצא לי כלכך להתנסות איתן או להכיר אותן לעומק אך אני ממש חושב שהן שוות בדיקה - P52 זה הדגם.

בכל מקרה חשוב לך מאוד לזכור שהתקציב המינימלי ל 3 מגהפיקסל נורמליות בארץ זה באיזור ה 1600+ ש"ח , לכן התקציב שלך טיפה בעייתי יחסית לדרישות.

וכמעט שכחתי - רבים טועים בחישוב התקציב , המצלמה זה רק 80 אחוז מהתקציב - אין אפשרות לקנות אותה בלי לקנות כרטיסי זכרון וסוללות - כולל סט רזרבי (שבדיגיטלית זה לא ממש רזרבי - תמיד משתמשים בו).

פורסם

הניקון 3100 באה גם עם מטען ובטריות, אבל לדעתי תהיה קטנה מידי בשביל ההורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים