פורסם 2009 ביוני 1516 שנים שלום לכולם. לחברה שלי היקרה יש יומהולדת וכמתנה היא מקבלת את האפשרות לבחור איזה נגן שהיא רוצה בתקציב של 1100 בערך.לאחר סקירות רשת קצרות התחלנו להתבלבל,ARCHOS , IPOD TOUCH , מה עדיף ?? מאיפה??בכל מקרה היא מעוניינת במשהו שהיא תוכל לחבר אולי לטלויזיה או למערכתאשמח לתגובה מהירה - יש אפשרות לרכוש מארה"ב דרך חבר מחר
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים תלוי מה היא רוצה יותר:* עיצוב* פונקציות ופיצ'רים* נפח*איכות (אני מניח שכל נגן מוכר יספיק לה, אבל הייתי חייב להוסיף את זה כדי שאנשים פה לא יסקלו אותי)סדר את זה לפי סדר העדיפויות.
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר יופי מצויין יש התקדמות... יש סיבה לקנות בארה"ב או שהמחירים לא כאלו שונים? מה שנמכר בארץ - הדור השני - זה הדגם הכי חדש? יש איזשהו דגם אחר בפתח? דרך אגב מצאתי גם ב1100 את ה 8 GB
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים קראתי בכל מיני מקומות שיכריזו בקרוב על דור 3, אם בא לך לחכות לראות אז אולי שווה.אני קניתי את הטאץ ב-1200 לא מזמן ואני מאוד מרוצה ממנו, מכשיר מדהים. אם 8GB מספיק, אין סיבה שלא תלך עליו.
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר עוד שאלה לגבי הטאץ'הבנתי שיש הגבלה למחשב אחד , מה קורה עם הלך לי המחשב ? אני לא יכול לחבר את האייפוד לכלם?אין לזה איזה אפשר RESTART? ומה לגבי עברית ?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים איפה מצאת ב-1100? אתה יודע שאתה יכול להזמין מחו"ל ב-230 דולר.. בנוגע "לפלאיי" האייטונז- חכה לתגובה יותר מבוססת משלי אבל כעיקרון כן- אכלת אותה..
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים Cowon S9נגן PMP (נגן מדיה נייד) מצוין, איכותי ומעוצב מבית Cowon (או בשמם האחר iAudio).
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים לא רוצה לקלקל את השמחה, אבל ראיתם את המחיר שלו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7377&perur=4עדיף כבר ללכת על ה-D2, בראש שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.