עבור לתוכן

איך המפרט שלי?(3000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אני בניתי לעצמי מפרט של 3000 ש"ח,זה הסכום שלי:

zmdogmnfwdzl.jpg

תגידו מה דעתכם עליו,ותגידו מה אפשר לשפר ואם המפרט בכלל טוב.

תודה!

ובבקשה,שהמפרט שתתקנו לי לא יעבור את ה-3100...

פורסם

בשביל לדעת אם הוא טוב צריך לדעת למה הוא אמור לשמש, אז יהיה אפשר להגיד לך אם הוא טוב לזה או שיש אופציות עדיפות באותו מחיר.

אני מניח שהייעוד שלו זה בעיקר כמכונת משחקים, לאיזה רזולוציות הוא מיועד?

באופן כללי בתקציב הזה ובמפרט הזה הייתי הולך על המארז הכי זול שיש לו מאוורר 120מ"מ. ה-vapor-x מקרר מצוין אז בעיית התחממות לא תהיה לך, ותחסוך לך בערך 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

המחשב בעיקר משומש לדברים שאני אאחסן בדיסק הקשיח שאני מעדיף לא לפרט עליהם פה כי אני לא יודע אם מותר או אסור...

אבל אני הולך בו להשתמש הרבה באינטרנט ואני לא רוצה תקלות בכלל...

וגם אני רוצה לשחק במשחקים כמו קרייסיס ב-HIGH לפחות בחלק...

פורסם

קרייסיס ספציפית הוא משחק בעייתי. מה הרזולוציה של המסך שלך?

פורסם
  • מחבר

עדיין אין לי מסך...

ביינתיים יש לי מחשב נייד אז רק בתחילת החופש אני אקנה את המחשב ואקנה מסך...

אבל אני ביינתיים מתכנן על 19...

פורסם

בשביל 19" ה-4850 יספיק בשפע, אפשר אפילו לרדת ל-4770 או 4670. כולם ייתנו לך את היכולת לשחק את רוב המשחקים ברזולוציה הטבעית של המסך בלי שום בעיה, השאלה כמה אתה פאנאט כשזה מגיע למקסימום גרפיקה כל הזמן, ואם יפריע לך אם אחת ל תצטרך לוותר על Anti Aliasing x 4.

אם זה עוזר לך, לי יש 4670 ומסך של 1600x1200, ובערך 50-60% מהמשחקים אני מסוגל להריץ בלי להוריד הגדרות. מסכי 19" הם בד"כ 1280x1024, שזה בערך 66% מכמות הפיקסלים שאצלי. אז כנראה שיהיה משחק פה ושם שיצטרך שתוריד משהו בהגדרות, אבל עם רובם הגדול הוא יסתדר. השאלה כמה זה קריטי לך.

ודרך אגב ה-4850 VAPOR-X הוא כרטיס מצוין, אל תבין אותי לא נכון.

פורסם

עבור משחקים כמו CRYSIS לא הייתי יורד מה4850, גם ל19" במיוחד לא כשהמחיר שלו הוא 650 שקל.

פורסם

יש עוד משחקים כמו קרייסיס?

אמרתי שה-4850 המדובר הוא אחלה כרטיס, אבל כשיש 4670 ב-330 ש"ח אז השאלה היא מה חשוב יותר - עוד ביצועים בקרייסיס או עוד 300 שקל.

וקרייסיס הוא דוגמא בעייתית כי הוא לא מייצג אף משחק אחר. הרוב המוחלט של המשחקים לא בא עם דרישות כל כך אינטנסיביות מהחומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים