עבור לתוכן

התייעצות בקשר ל DELL 2007 FP

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחר שקראתי בפורום וראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות מסך זה החלטתי שגם אני רוצה אותו.

לא מצאתי אותו באף חנות. היום התקשרתי ל C DATA ואמרו לי שיש מקום בשם KBM בירושלים שאפשר לקנות את המסך שם.

התקשרתי ל KBM ואמרו שהם יכולים לעשות הזמנה מיוחדת בשבילי ותוך 3 שבועות אני אקבל אותו. המחיר 2600 ש"ח.

האם אתם ממליצים להזמין מהם את המסך כי המחיר יקר לדעתי ?

אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?

פורסם

המחיר מטורף ולא מוצדק בעליל. DELL מוכרת את המסך הזה ב-$379 באתר שלה. בחישוב פשוט של 4 שקלים לדולר, פלוס 15% מע"מ + 15% מכס על כניסות וידאו (נניח), יוצא 2000 שקלים. ברור שיש להתחשב ברווח של היבואן, אבל לדעתי 30% זה מוגזם, מה גם שיש ערוצים שבהם אפשר לרכוש את המסך גם בפחות מהמחיר הרשמי של DELL (עד לאחרונה היה להם מבצע באתר שהוריד את המחיר ל-$309).

הבעיה היא שאין בזמן האחרון ייבוא מסודר של המסך הזה לארץ, כלומר לא מדובר בהזמנות גדולות, ולכן היבואן לא מקבל הנחת כמות, ולכן המחיר הסופי ללקוח גבוה יותר.

עד כמה שאני אוהב את המסך הזה (יש לי אחד כזה), אני לא יכול להצדיק מחיר כזה כשיש LG L2000CP, גם הוא עם IPS וארגונומיה, בפחות מ-1700 שקלים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704710

אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?

לא תוכלי, כי DELL לא מתחייבת על הפאנל. לפי המספר הסידורי שעל הקופסה אפשר לדעת בוודאות (מסתיים ב-L זה IPS, מסתיים ב-S זה PVA), אבל לא תוכלי לדעת עד שהמסך לא יהיה פיזית בחנות (ואם מדובר בהזמנה של מסך בודד, ביטול בשלב זה יהיה בעייתי).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

קראתי שאנשים פוחדים לקנות אותו כי אין עדיין ביקורות מקצעיות לגביו. האם המצב השתנה עכשיו?

מה עם מסך HPL2065 ? קצת מפחיד אותי שניתן לקנות אותו רק בנקסטופ.

של מי תהיה האחריות במקרה כזה? של HP או נקסטופ?

בקיצור, האם עדיף לקנות מסך LG או HP?

פורסם

קראתי שאנשים פוחדים לקנות אותו כי אין עדיין ביקורות מקצעיות לגביו. האם המצב השתנה עכשיו?

לא, וגם לא תהיינה כנראה.

מה עם מסך HPL2065 ? קצת מפחיד אותי שניתן לקנות אותו רק בנקסטופ.

של מי תהיה האחריות במקרה כזה? של HP או נקסטופ?

לדעתי גם נקסטופ הפסיקו למכור את ה-LP2065.

לדעתי ה-LG הרבה יותר משתלם מה-2007FP במחיר הנקוב. ביקורות או לא, מדובר בפאנל IPS. אם יש בעיות של כיול מהמפעל, תמיד אפשר לתקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים