עבור לתוכן

זקוק למפרט למטרות גימיניג ב5000 ש"ח +- דחוף !! לא שיחקתי כבר 3 שנים !!

Featured Replies

פורסם

שלום ... ! לרגל שיחרורי הקרב ובא ..בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מטרתו העיקרית משחקים וכמה שיותר כבדים (CRYSIS , GTA 4 או כל משחק כבד אחר) .עכשיו בתור מישהו שחיי בבועה הצהלית בשלוש שנים האחרונות אני לא יותר מדי מעודכן (מה קרה ל4.8.6 ?! :bash:) אז ברצוני לבקש שני מפרטים במחירים 5000- 5500 ללא מסך רמקולים מקלדת או עכבר רק מחשב ... (המסך מקלדת ועכבר נגזרים מתקציב נפרד , המסך יהיה ככל הנראה בגודל 22" )הייתי שמח עם מישהו יכול להציע לי מפרט אחד מבוסס אינטל ואחד AMD (וגם אם יש זמן להסביר מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם , ולמה עדיף אחד על פני השני)כרגע אני מבין שAMD לא תומך בDDR3 אבל בכל זאת ממליצים עליו יותר (אני אשמח אם מישהו יסביר לי מדוע אם זה בגלל המחיר או איכות או אפילו שניהם)... כמו כן אני אשמח אם יהיה ניתן לבנות מפרט בתקציב זה עם ראייה לעתיד כלומר שבעוד שנה אם נצרך להשתדרג שיהיה כמה שיותר מינימלי ואפשרי כמובן ...

שוב אני כרגע עדיין בסטטוס מתעדכן ואני אודה מאוד לכל מפרט שיתקבל

פורסם

אין לך מה לקחת מפרטים אם הקנייה היא עוד יותר מחודש, כי בקצב שבו הדברים משתנים, זה לא היה עדכני עד אז בכל מקרה.

לגבי אינטל / AMD:

התקופה היא בדיוק תקופת מעבר כאשר התושבת של AMD היוצאת תומכת במעבדי התושבת העתידית AM3 בעוד באינטל, שהתושבת החדשה של אינטל S1366 לא תומכת לאחור, ועתידה לקבל מקבילה לשוק הביניים ולא תהיה תמיכה של הלוחות למעבדים השונים זה בזה. מעבדי CI7 אמנם חזקים יותר מן המעבדים של AMD, אך במשחקים הדבר מתבטא פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים