עבור לתוכן

מהו ההבדל בין INTEL 865 לבין 875 חוץ מהמחיר המופרז?

Featured Replies

פורסם

היום אני בדיוק בא להזמין את הABIT IS7 ופתאום אני רואה את שבחודש הבא הצ'יפסטים 865 ו875 יתמכו רשמית במעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא!

השאלה שלי זה מתי (בערך) אוכל להזמין מישראל לוח שתומך במעבדי הפרסקוט (ולקבל אחד כזה) בהנחה שבראשון לספטמבר כבר יהיו לוחות כאלו מחוץ לארץ?

ושאלה נוספת, מהם ההבדלים בין הצ'יפסטים 865 ו875 חוץ מהPAT שכנראה עדיין אפשרי ב865 והמחיר המופקע? (קיימים בכלל?)

עריכה:

הכותרת שונתה.

פורסם

אנחנו נוכל רק לנחש עדיף שתתקשר לחנות כמו PCH ופשוט תשאל אותם אם הם יודעים מתי יהיה להם לוח שתומך

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי, אז מהם ההבדלים בין הצ'פסט INTEL 865 לבין ה 875 (קיימים בכלל הבדלים חוץ מה-PAT)??

פורסם

אוקיי הבנתי, אז מהם ההבדלים בין הצ'פסט INTEL 865 לבין ה 875 (קיימים בכלל הבדלים חוץ מה-PAT)??

תמיכה בזכרון ECC

ויש ב865PAT כמעט כל חברה שמה את זה בלוח שלה חוץ מאינטל(לפעמים זה עם שמות שונים)

פורסם
  • מחבר

אהה זה כל ההבדל...לפי טעמי בכלל לא שווה תוספת של 200ש"ח

בקשר לתמיכה ב-PAT, אינטל בקרוב מאוד תשנה את הצ'יפסט 865 ותגרום לכך שלא יהיה ניתן להפעיל את הPAT עליו בשום אופן! (נכון?)

פורסם

אהה זה כל ההבדל...לפי טעמי בכלל לא שווה תוספת של 200ש"ח

בקשר לתמיכה ב-PAT, אינטל בקרוב מאוד תשנה את הצ'יפסט 865 ותגרום לכך שלא יהיה ניתן להפעיל את הPAT עליו בשום אופן! (נכון?)

כן אבל זה רק בלוחות שיהיה להם תמיכה בפרסקוט ככה שאתה דיי נדפק פה :-\

פורסם

אז ממתי יהיה לוחות שלא יתמכו ב-PAT :P?והאם הסירוס שלהם יצור מצב שלוחות ה-865PE יהיו שווים לתחת, ואפילו לא יתקרבו בכלל ל-875P?

פורסם

PAT isn't really significant.

פורסם

What PAT is really doing ?

פורסם

ארמגדון,אתה אומר ש-PAT לא משמעותי?מה אתה בסדר?הוא משפר את הביצועים בכ-20%-30%!

פורסם

הוא בסדר גמור, הביצועים אם הPAT אינם מגיעים להבדלים של 30% וגם לא של10%, אתה מוזמן לשאול אנשים שהתנסו בדברים האלה ולהבין שהההבדל אינו משמעותי כמו שאתה אומר.

פורסם

PAT is far from giving a 20 or 30 % performance boost.

The difference between 865PE and 875P boards is nearly none existant, maybe 3-5 % at peak, in any case there are still a lot of 865PE boards that allow you to activate PAT.

פורסם

HOLLY COW :eek2:

לאחר שהדהמתם אותי, אני רגוע ולא משנה לי אם יהיה לי 865PE עם PAT או בלי PAT,אז אפשר לא להילחץ ולהיות בשאנטי :bigglasses:?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים