עבור לתוכן

בקשת מפרט קירור מים :)

Featured Replies

פורסם

אני קונה קירור מים למערכת הישנה שלי

עד 280$,

רק למעבד ! מחו"ל

תודה רבה !!!

LGA1366 המעבד I7 920 , OC 4GHZ

פורסם

מה רע בקודם שבנית?

פורסם
  • מחבר

לא היה בו מיכל

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה מפרט קירור מים למעבד? :)

פורסם
  • מחבר

בבקשה ?

פורסם

Jetway על מה ההקפצה בדיוק ?

אני מציע לך לעיין בבקשה בחוקי הפורום..שכן כבר די חרגת מהם..

בכל אופן..אם תסביר למה בדיוק אתה רוצה מפרט חדש...זה יעזור..תודה.. ;D

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות עוד הצעות :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע אם התקציב כולל משלוח או לא, אם יש לך חלקים אחרים או לא (כמו צנרת לדוג')

בכל מקרה, למערכת כזאת - הבסיס הוא די פשוט

בלוק: HT3.0, שאני מאוד ממליץ עליו (איכות וגימור שאישית לא נתקלתי בה), כמו כן הGTZ מעולה אף הוא - ואני לא רואה סיבה ללכת על הSE מהניקל.

משאבה , 655, אם התקציב מאפשר, רצוי להתפנק בשדרוג של אחת החברות כדי לשפר את הביצועים (KOOLANCE \ EK לדוג')

רדיאטור: לבחירתך: טרמוצ'יל משולש, או פיזר , לשניהם יש את אותו המבנה, ושניהם מציגים ביצועים מצויינים, ההבדל העיקרי הוא במרווח הברגים המיוחד בטרמוצ'יל ובעובדה שהוא צריך מתאמים בדגם הישן לG1\4

העלויות פחות או יותר הם:

בלוק : 60 עד 90 $ - תלוי מה תרצה לקחת

משאבה : באזור ה65 דולר בSIDEWINDER (שאגב - אני ממליץ להזמין משם הכל)

רדיאטור, באזור ה140$.

המיכל שאתה כ"כ רוצה, מתחיל ב20$ אם אני זוכר נכון למיכל הקטן של סוויפטק, שהרבה לוקחים אותו, לא תופס מקום ובהחלט עושה את העבודה

פחות או יותר זה מה שניתן להרכיב באזור התקציב שלך, עם חריגה די קלה בהתאם לבחירות שלך.

אני לא מדבר על צנרת שיכולה להיות PVC פשוטה, או טייגון שיעלה לך בערך 40 שקל למטר בהתאם לדגם שתבחר (מומלץ R3603 )

מחברים: של חברת BITSPOWER, בניגוד לשאר החברות, הקוטר הפנימי שלהם הוא 11MM, ולא 10, כלומר - יותר ביצועים

כמו כן, יש להם גם 5 טבעות אטימה, ומהנסיון שלי - לא צריך אפילו בנדים \ קליפסים, לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם התקציב כולל משלוח או לא, אם יש לך חלקים אחרים או לא (כמו צנרת לדוג')

בכל מקרה, למערכת כזאת - הבסיס הוא די פשוט

בלוק: HT3.0, שאני מאוד ממליץ עליו (איכות וגימור שאישית לא נתקלתי בה), כמו כן הGTZ מעולה אף הוא - ואני לא רואה סיבה ללכת על הSE מהניקל.

משאבה , 655, אם התקציב מאפשר, רצוי להתפנק בשדרוג של אחת החברות כדי לשפר את הביצועים (KOOLANCE \ EK לדוג')

רדיאטור: לבחירתך: טרמוצ'יל משולש, או פיזר , לשניהם יש את אותו המבנה, ושניהם מציגים ביצועים מצויינים, ההבדל העיקרי הוא במרווח הברגים המיוחד בטרמוצ'יל ובעובדה שהוא צריך מתאמים בדגם הישן לG1\4

העלויות פחות או יותר הם:

בלוק : 60 עד 90 $ - תלוי מה תרצה לקחת

משאבה : באזור ה65 דולר בSIDEWINDER (שאגב - אני ממליץ להזמין משם הכל)

רדיאטור, באזור ה140$.

המיכל שאתה כ"כ רוצה, מתחיל ב20$ אם אני זוכר נכון למיכל הקטן של סוויפטק, שהרבה לוקחים אותו, לא תופס מקום ובהחלט עושה את העבודה

פחות או יותר זה מה שניתן להרכיב באזור התקציב שלך, עם חריגה די קלה בהתאם לבחירות שלך.

אני לא מדבר על צנרת שיכולה להיות PVC פשוטה, או טייגון שיעלה לך בערך 40 שקל למטר בהתאם לדגם שתבחר (מומלץ R3603 )

מחברים: של חברת BITSPOWER, בניגוד לשאר החברות, הקוטר הפנימי שלהם הוא 11MM, ולא 10, כלומר - יותר ביצועים

כמו כן, יש להם גם 5 טבעות אטימה, ומהנסיון שלי - לא צריך אפילו בנדים \ קליפסים, לשיקולך.

תודה רבה על ההשקעה ! אני מעריך את זה.

רק שלא הבנתי כלום :-X

פורסם

להגיד לא הבנתי זה נחמד אבל לא עוזר

מה לא הבנת בדיוק?

פורסם

Jetway אני לא ממש מבין אותך..אנשים מנסים לעזור..ואתה עונה תשובות של :s05:

מה בדיוק לא הבנת ? כמו כן אני רואה שיש לך מערכת קירור מים..ככה שאת הבסיס ואפילו קצת יותר..אתה כן צריך לדעת..

פורסם

עם מערכת כמו שלך, אני באמת באמת (באמת אחושרמוטה) לא מבין מה מגביל אותך ל- 280$.

היא שווה לפחות 18-20 אלף שקל אם לא יותר...

פורסם
  • מחבר

חח ביזבזתי את כל הכסף שלי על המערכת הזאת.

זכיתי בכסף בכרטיס גירוד ונשאר לי רק 1000 ש"ח :-X

ואני רוצה מפרט קירור מים מחנות החו"ל

פורסם

Jetway עדיין לא ענית מה בדיוק לא הבנת..או מה "לא נראה" לך בדיוק במפרט שיעקוב הציע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים