עבור לתוכן

מחפש אוזניות "heavy duty"

Featured Replies

פורסם

קניתי דרך ebay את הדגם CX500 של Sennheizer ב90 שקלים.. כעבור חודש וחצי החוטים החלו להיות חשופים באזור של הווליום, הדבקתי עם אפוקסי שקר כלשהו ואז באורח פלא הם נקרעו לי לשני חלקים :nixweiss:

אני בחיל הים ובזמן שאני לא מפליג, אני מאזין למוסיקה עם ה cowon s9 בבסיס בין האחזקות הספינתיות, כך שאני צריך אוזניות in ear בסגנון הדגם שהוזכר מחברה אחרת אם אפשר.. רק משהו פחות עדין שישחזיק עד השחרור. תקציב עד 400 ש"ח בלי חריגות. תודה.

פורסם

90 ש"ח לCX500 זה זול מדי נראה לי שכבלת מזויף

CX500 מקורי עולה בין 330-400 ש"ח בארץ (אני במקרה התחדשתי בהם היום)

פורסם

קניתי דרך ebay את הדגם CX500 של Sennheizer ב90 שקלים.. כעבור חודש וחצי החוטים החלו להיות חשופים באזור של הווליום, הדבקתי עם אפוקסי שקר כלשהו ואז באורח פלא הם נקרעו לי לשני חלקים :nixweiss:

אני בחיל הים ובזמן שאני לא מפליג, אני מאזין למוסיקה עם ה cowon s9 בבסיס בין האחזקות הספינתיות, כך שאני צריך אוזניות in ear בסגנון הדגם שהוזכר מחברה אחרת אם אפשר.. רק משהו פחות עדין שישחזיק עד השחרור. תקציב עד 400 ש"ח בלי חריגות. תודה.

אני חושש לספר לך שקנית דגם מזוייף. יש לי CX300 של סנהייזר כמה שנים ולמרות כל ההתעלליות שהן עברו מצדי הן עדיין שמורות במצב טוב. חוץ מזה יש לי עוד דגמים שונים של אוזניות של סנהייזר וכולן עם איכות בניה מצויינת.

CX300 מקוריות עולות בארץ קצת פחות מ200שח (או כמובן יש לך את הCX500). העיקר שתקנה בחנות עם אחריות מקורית של קילים שהם היבואן הרשמי של סנהייזר.

פורסם

קניתי CX300 ב14 יורו מאיביי, לפי הסימנים לזיהוי באינטרנט הן אמיתיות. אם לא אז הן זיוף מדהים, כ"כ מושקע שאני לא רואה טעם בזיוף כזה במקום פשוט ליצור דגם טוב של אוזניות מעצמם.

עריכה:הן זיוף מחורבן.

פורסם
  • מחבר

קניתי CX300 ב14 יורו מאיביי, לפי הסימנים לזיהוי באינטרנט הן אמיתיות. אם לא אז הן זיוף מדהים, כ"כ מושקע שאני לא רואה טעם בזיוף כזה במקום פשוט ליצור דגם טוב של אוזניות מעצמם.

בקשר לזיוף.. גם מה שאני הזמנתי נראה כל כך מקורי, העתק מדוייק (אם זה אכן מזוייף) ואיכות צליל מעולה.

אז מה אתם ממליצים? כי כרגע אני עם אוזניות של Sony שחרשתי עליהם יותר מ-6 שנים חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים