עבור לתוכן

מחפש חנות של מחשבים באזור ירושלים או תל-אביב לרמקולים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חנות מחשבים זולה ואמינה שיש בה מבחר גדול (וזמין במלאי) של רמקולים למחשב.

בקניה ישירה (לא דרך האינטרנט או פקס - מזומן כסף עובר לסוחר).

רציתי גם לדעת אם הרמקולים של Luxeon מדגם Logicfox 5.1 1500W או EM4.1 1000W טובים

או אם יש לכם כל המלצה אחרת לרמקולים 4.1 ומעלה באיכות טובה עד 600 ש"ח (מה לעשות - לא לכולם יש כסף...)

וגם - יש צורך בכרטיס קול תואם 4.1 או 5.1 ??? או שאפשר להסתפק בכרטיס הישן?

בתודה! ;)

Morpheus8520

פורסם

1. ברוך הבא לפורום HWzone ;)!

2. הCreative Inspire 4400,

את המפרט שלהם תוכל למצוא פה

ומחירם בארץ הוא 500 שקל פלוס מינוס.

למרות שאמרת שאתה מעוניין רק במערכות שהם 4.1 ו5.1 מה דעתך על הATP-3 של Altec Lansing?

3. בקשר לכרטיס קול אם איזה כרטיס קול אתה משתמש עכשיו?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בכרטיס (Aureal Vortex A3d (LOL הוא ישן במיוחד....

אבל אני מבין שהכרטיסי קול 5.1 לא ממש יקרים (ראיתי 5.1 Live של Genius ב-95 ש"ח)

וגם ככה אני ישקול לקנות כרטיס קול חדש...

ואני צריך שם של חנות שיש בה מבחר של רמקולים בירושלים או תל-אביב

חיפשתי כבר באיזה 8 חנויות ולאף אחת אין מבחר או שהם יקרות מדי(!)

אני יודע שהרמקולים של Altec פשוט מצויינים. אבל אני ממש רוצה לקנות מערכת 4.1 או 5.1.

אם למישהו יש מידע איפה אני יכול להשיג באיזור שלי את הרמקולים של Luxeon שדיברתי עליהם - אני אודה לו מאוד

פורסם

אני משתמש בכרטיס (Aureal Vortex A3d (LOL הוא ישן במיוחד....

אבל אני מבין שהכרטיסי קול 5.1 לא ממש יקרים (ראיתי 5.1 Live של Genius ב-95 ש"ח)

וגם ככה אני ישקול לקנות כרטיס קול חדש...

ואני צריך שם של חנות שיש בה מבחר של רמקולים בירושלים או תל-אביב

חיפשתי כבר באיזה 8 חנויות ולאף אחת אין מבחר או שהם יקרות מדי(!)

אני יודע שהרמקולים של Altec פשוט מצויינים. אבל אני ממש רוצה לקנות מערכת 4.1 או 5.1.

אם למישהו יש מידע איפה אני יכול להשיג באיזור שלי את הרמקולים של Luxeon שדיברתי עליהם - אני אודה לו מאוד

1. ממש לא ההיתי מציע להתקרב לכרטיסי קול מהסוג הזה,

הצעה שלי תוסיף עוד מאה שקל ותקנה את הCreative Live 5.1 שהוא הרבה יותר איכותי וטוב מאשר הכרטיס הנ"ל.

2. אני לא מכיר חנויות בתל אביב (כי מן הסתם אני לא גר שם) אבל לא רחוק משם ברמת גן ישנה חנות שנקראת PC Hardware שיש להם

גם מבחר גדול וגם מחירים סבירים (כתובל האתר שלהם www.pch.co.il).

3. זה אותה הדוגמה כמו הכרטיס שצינת (רק יותר מורכבת)

אם כל הכבוד שהם ניראים מצוין (כמו Koda ופירלס) זה לא אומר שהם טובים עדיף לקנות מחברה אמינה ואיכותית מאשר לקנות מסתם

חברה ללא פוטנציאל.

במקרה הזה אתה משלם רק על העיצוב שלהם ולא על האיכות (בקיצור :cwm8:).

פורסם
  • מחבר

היום שמעתי ברמקולים של Luxeon 4.1 וגם את ה-5.1 שלהם ב-DVD, במחשב, ודיסקמן...

אני רוצה לומר שהם פשוט !!!!מעולים!!!!

מומלצים מאוד לדעתי. אבל... בירושלים המוכרים הם שודדים ויעשו הכל בשביל שלא תקנה ממקום אחר (חוץ מלהוריד את המחיר...)

מצאתי את כל הרמקולים של החברה Luxeon בירושלים... אבל על ה-Logifox 5.1 הוא רצה 945 ש"ח (!!!) ועל ה-EM4.1 הוא רצה 650 ש"ח (!!!!!!!!!!!!!!!!), ממש חוצפה מה שהמוכרים עושים...

בקיצור - אני לא יכול לרכוש מ-PCH כי אין לי אשראי... אני יכול רק במזומן - חוץ מזה אי אפשר להגיע לחנות שלהם ולקנות את זה ללא הזמנה.

אני פשוט רוצה לקנות את הרמקולים במחיר טוב (כמו ב-PCH) ממקום קרוב (לא כמו Pandas... קיסריה...) ובמזומן!!!

ללא הזמנה מוקדמת מהאינטרנט וללא שום עיכוב או זמן אספקה.

אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם (ה-Luxeon - פשוט נדלקתי עליהם!!!) באיזור שלי (ובמחיר נורמלי לפחות...) אני יודה לו מאוד!.

;)

פורסם

אתה יכול לשלם לשליח מזומן אם אני לא טועה

פורסם

אתה טועה..

הדרך היחידה למזומן שם זה העברה בנקאית

פורסם

לא נכון, אני קניתי שם והזמנתי באינטרנט ובהזמנה בחרתי לבוא לשם ולשלם במקום ובאתי לשם ושילמתי להם שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים