פורסם 2009 ביוני 1416 שנים היי,נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט...מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופןאוטומטי ריסטרט.מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס.תודה לעוזריםטל
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים התקנתה לאחרונה דיימון טולז או תוכנה דומה?עד כמה שידוע לי דיימון טולז משתמשת בדרייבר הזהבכל אופן תכניס את הדיסק של הוינדוס ותגדיראת סדר האתחול בביוס בהתאם ולאחר מכןהשתמש בשחזור המערכתhttp://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial142.htmlאם לא יעזור אז תאתחל שוב מהדיסק של הוינדוס וכנס ל command promptועשה ככהc:cd\cd windows\system32\driversren sptd.sys sptd.000זה ישנה את השם קובץ של הדרייבר,יכול להיות שזה יגרום לוינדוסלדלג עליו בזמן הטעינה
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר mehir...אם אני מגדיר מהביוס שהדיסק יעלה אז אני מגיעה למסך הכחול של הפירמוט של המחשב.. שם יש רק את האפשרויות של הפירמוטים [מהיר או רגיל]איך בדיוק אני מגיעה למצב שאתה אומר ?! תודה רבה על העזרה
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים זה שהוא כוצב loading sptd.sys לא אומר שפו הבעיה !במקום מצב בטוח לבחור DISABLE AUTUMATIC RESTART ON SYSTEM FAILURE ואז יהיה מסך כחול עם הבעיה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים mehir...אם אני מגדיר מהביוס שהדיסק יעלה אז אני מגיעה למסך הכחול של הפירמוט של המחשב.. שם יש רק את האפשרויות של הפירמוטים [מהיר או רגיל]איך בדיוק אני מגיעה למצב שאתה אומר ?! תודה רבה על העזרהלפי הפרופיל שלך חשבתי שמדובר בוינדוס ויסטה או שלא כך המצב?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר מצטער... לא ידעתי שבפרופיל כתוב איזה מערכת... יש לי XPLavan... אני לא מגיעה למסך הזה .. יש שם Safe mode עם חיבור או בלי חיבור.. והפעלה רגילה...ושום אופציה לא עובדת ויש ריסטרט.אני סטודנט ויש לי שם מידע חשוב.. וכואב לי ללכת לשלם לחנות מחשבים לשחזור המידעץיש עוד רעיונות ?!תודה
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים עכשיו הבנתי,אני מניח שאתה משתמש במחשב של מישו אחר כדי להגיבפה,בהתחלה חשבתי שיש לך עוד מחשב בבית עליו רץ ויסטה והנחתישיש גם ויסטה במחשב המדובר,בכל אופן תאתחל מהדיסק של הוינדוסותעלה את הRECOVERY CONSOLEhttp://support.microsoft.com/kb/307654לאחר מכן רשום את הפקודות האלוdisable sptdexitוהקש אנטר לאחר כל אחת,זה יבטל את ההפעלה של הדרייבר הזהואולי אז הוינדוס יעלה לך,לפחות במצב בטוחהאם התקנתה תוכנה או דרייבר מסויים לפני שזה קרה?או הוספתה חומרה חדשה? ,באשר למידע אל תדאגהוא עדיין שם ולא אבוד ,יש מספר דרכיםשתוכל לגבות אותו בעצמך ,עליהם אני ירחיב בהמשךאם יהיה צורך
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר היי mehir ...עשיתי לפי הלינק שנתת לי.. אך לא הצלחתילפי מה שהם אומרים שלאחר מסך הפתיחה ללחוץ R אך מה שנפתח הוא המסך הכחול הרגילשל הפירמוט.עשיתי כמה נסיונות ולא הצלחתי ..אם יש פיתרון להגיע למידע של השולחן עבודה של ה-XP בדרך כולשהי אז זה יעזור לי מאוד,אין לי בעיה לאחר מכן לפרמט.טל
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים זאת בסה"כ תיקיה שתמיד נמצאת בנתיב של פרופי המשתמש.ב XP זה ב documents and settings/user/desktop/.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.