פורסם 2009 ביוני 1416 שנים יש לי נייד עם ביצועים נחמדיםולמרות שלא עולות הרבה תוכנות לוקח לו כמעט 2 דק' לעלות אז החלטתי לפרמט אותו ולהתין מערכת הפעלה חדשה יש המלצות למשהו שעולה מהר?מפרט:מעבד T7100NVIDIA 8400Gזיכרון 2Gוזה הדברים החשובים
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים XP HOME? יש המון גרסאות אחרות אבל הן לא ממש חוקיות ככה שאי אפשר להמליץ עליהן פה.ואם אתה רוצה שיעלה מהר אז תעשה SLEEP או משהו..דבר שני אתה יכול להגדיר בביוס בהתחלה שלא יבדוק למשל חומרה ויעלה ישר מדיסק קשיח
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים אין כזה דבר מערכת הפעלה שעולה מהר.המערכת שלך ספציפית כנראה סובלת מתחזוקה לקויה ואולי עומס מיותר של התקנות וכל מיני.התקנה מחדש של כל מערכת הפעלה כנראה תפתור לך את הבעיה לטווח הקצר/בינוני.לטווח הארוך (ובכלל) מומלץ לא להתקין דברים מיותרים, ולעשות DEFRAG כל שבוע שבועיים.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר אני מעדיף XP PROואני שמעתי שמערכת הפעלה כן משפיעה [ויש מערכות שעולות תוך 20 שניות]אם תוכל לשלוח קישור למדריך או לכתוב את הדברים שגורמים לWIN לחכות דקה וחצי לפני שהוא מעלה מסך של ברוך הבאלמרות כל המדריכים שראיתי אף אחד לא עזר לקצר את הזמן
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים Win7 שתבוא עלינו לטובה בקרוב אמורה לעלות תוך כמה עשרות שניותגם הXP והויסטה אמורות לעלות תוך כמה עשרות שניות.במחשב מהיר עם מערכת הפעלה נקיה וקלילה הם עולות די מהר אחרי התקנה חדשה.גם אם יש כמה שניות הפרש בין המערכות הפעלה (בשלל הגרסאות) זה לא אמור להיות משמעותי כמו מה שמתקינים אחר כך שמעמיס על הטעינה.וכמובן שאם לא עושים DEFRAG תקופה ארוכה אז תהיה האטה מורגשת שתלך ותתחזק.אני הייתי מתקין XP PRO ומסיר SERVICES מיותרים.למי שלא צריך את הכלים שיש בPRO או למי שלא יודע ליעל את המערכת אז XP HOME יהיה טיפה יותר קליל כברירת מחדל.ושוב אני מדגיש שהעומס המהותי של המערכת ינבע בסופו של דבר ממה שיתפתח בהמשך.והנה לינק לאתר שמסביר ומדריך איך לבטל SERVICES מיותרים בוינדוס:www.blackviper.comהחנון הזה הוא המלך של הWINDOWS SERVICES.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר טוב אני אנסהלמרות שאני לא בטוח שאדע מה להורידבכל מקרה שווה לי לפרמט ואז אני אנסה לא להעמיס עליו יותר מדידרך אגב אחרי שהוא עולה הוא די מהיר בלי תקיעות וכאלה[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:43:12אין כזה דבר מערכת הפעלה שעולה מהר.המערכת שלך ספציפית כנראה סובלת מתחזוקה לקויה ואולי עומס מיותר של התקנות וכל מיני.התקנה מחדש של כל מערכת הפעלה כנראה תפתור לך את הבעיה לטווח הקצר/בינוני.לטווח הארוך (ובכלל) מומלץ לא להתקין דברים מיותרים, ולעשות DEFRAG כל שבוע שבועיים.מה זה דברים מיותרים יש לי רק אנטיוירוס
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים יכול להיות שיש לך איזה דריוור ספציפי או קובץ ששיך לתוכנה שהותקנה, שגורם להמתנה ארוכה כשהמערכת עולה.אפשר בעזרת F8 לפני שהמערכת מתחילה לעלות לבחור אופציה לטעינה של הדברים תוך כדי אישור, ואז תוכל אולי למצוא את הגורם הראשי אם יש כזה במקרה שלך.ואם לא עשית DEFRAG במילניום האחרון אז כדאי מאוד שתריץ איזה פעם פעמיים.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים תשתמש ב bootvisזה עושה דפרגמנטציה לקבצים של מערכת ההפעלהחוץ מזה תקרא את הכתבה הזאת http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3181922,00.html
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים XP HOME? יש המון גרסאות אחרות אבל הן לא ממש חוקיות ככה שאי אפשר להמליץ עליהן פה.ואם אתה רוצה שיעלה מהר אז תעשה SLEEP או משהו..דבר שני אתה יכול להגדיר בביוס בהתחלה שלא יבדוק למשל חומרה ויעלה ישר מדיסק קשיחאיך עושים את זה?
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים בוא נגיד ככה שהיה לי מחשב יותר טוב משלך והמחשב שלי היה עולה מהר מאודהיה לי 2GB RAMהוספתי עוד 2GB והביצועים של המחשב השתנו משמעותית .. וגם המחשב עולה יותר מהר אפילו שהוא עלה יותר מהר לפני ההוספה של הזיכרון.בקיצור - אם אתה רוצה שהמחשב יעלה יותר - ADD RAM !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.