פורסם 2009 ביוני 1416 שנים לא קיימת מדפסת כזו.אולי אתה יכול לקנות מדפסת עם חיבור רשת ולחבר אותה לשרת הדפסה.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים דווקא יש היום כבר מכשירים שמגיעים עם שרת הדפסה מובנה ועוד יכולות של מדפסת רשת כשאר החיבור הוא אלחוטי ואל קווי.מדובר על ציוד לא זול בעיקר כמובן ואם משהו ספציפית נפק זה יכול ליצור בעיה שלמה לתקן/להחליף אותו כי הכל משולב.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים קנה מדפסת עם חיבור רשת קווי, חבר אותה לראוטר, וקיבלת מדפסת עם חיבור אלחוטי.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מחבר דווקא יש היום כבר מכשירים שמגיעים עם שרת הדפסה מובנה ועוד יכולות של מדפסת רשת כשאר החיבור הוא אלחוטי ואל קווי.מדובר על ציוד לא זול בעיקר כמובן ואם משהו ספציפית נפק זה יכול ליצור בעיה שלמה לתקן/להחליף אותו כי הכל משולב.אפשר המלצה לדגמים בבקשה ?לא מעוניין במדפסת חוטית שאני יצטרך להעביר כבל, לא רוצה אותו בסביבת מחשב בכלל, סתם תופס מקום בחדר, בקושי משתמשים בו, וסתם מצטבק ליד זה אבק, אני רוצה לקבוע איפה יהיה המיקום של המדפסת שלי בבית, ולא שהוא יקבע לי
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים למשל מוצרים כאלו של HP או HP Officejet J4680c שהוא משולב עם הכל.יש גם שרתי הדפסה אלחוטיים שניתן לחבר לכל מכשיר משולב ללא שרת הדפסה אבל זה יתמוך רק בהדפסה בלי כל הפיצ'רים הנוספים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.