פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים בלי פירוט על הסיבות נשבר אחד הפינים בחיבור של המסך, עכשיו את הכבל לא ניתן להחליף בקלות כנראה כי הוא מולחם לבפנים, אז איך מחליפים כבל כזה ? אפשרי לעשות את זה לבד ? ואם לא אז איפה עושים את זה ?מצאתי מקום שמתקן את זה אבל הוא רוצה 40$ ! ד"א המסך הוא Mag 786fd
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אתה צריך להתקין כבל חדש... מה לעשות, או שתסבול את הגחמות של המסך עם הכבל הדפוק
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים לחתוך את הקבל, לקנות VGA CONNECTOR ואז להלחים כל כבל בפנים לחיבור הנכון.(אני מחפש עכשיו מדריך איזה צבעים לאיזה חיבורים לחבר)
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים קודם כל היה על זה תראד לפני כמה חודשים לא יזיק לחפשחוץ מזה אתה בטוח שנשבר פין? ברוב הכבלים חסרים פינים בכוונה.לחתוך ולהרכיב חדש זו תמיד אפשרות אבל זה לא יצא טוב כמו המקוריולזה שמעלי - כבל לא קבל
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר השאלה אם זה מסובך מידי ולא עדיף למישהו שעשה את זה בעבר לעשות את זה ?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אני לא ממש יודע הרבה במסכיםאבל היה לי מקרה שנפל לי פין אחד מהכבל מסך והמסך המשיך לעבוד כרגילאני לא ממש ממליץ לך לנסותכי אולי פשוט היה לי מזל ונפלתי על פין לא מאד חשוב ולך נפל משהו שישרוף את המסף
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים קודם כל, כל פין שיש בכבל הוא נחוץ. אחרת הוא לא היה שם... אם המסך שלך עובד כמו שצריך בלי פין אחד, זה לא אומר שהוא יעבוד ככה אם תשנה רזולוציה אם הגדרות רענון וכו...וגם המסך לא יכול להישרף רק אם נשרך פין, מקסימום להבהב קצת...
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים כי אולי פשוט היה לי מזל ונפלתי על פין לא מאד חשוב ולך נפל משהושישרוף את המסףאני לא מוצא סיבה שהמסך ישרף גם אם יש פין אחד
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אצלי שנשבר פין בכבל של המסך הישן שלי המסך הראה תמונה בגוונים של כחול, אז לקחתי מחט תפירה ותקעתי אותה אך תוך החור שבו היה חסר הפין ו.. וואלה הכל היסתדר (המחט הוליכה את הזרם כמו שצריך ואין בעיות עד היום כשמוציאים ומחזירים את החיבור לכרטיס מסך..)
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר SUBX, אני מעדיף שלא לעשות את זהחכו שנייה, רק חצי פין נשבר, אם אני אקח סיכה אשבור אותה ואלחים לחצי פין, יכול לקרות משהו רע ?גם ככה אין לי מה להפסיד כי צריך להחליף את הכבל, ואם זה יעבוד אז לא 'כפת לי.עריכה - בכל זאת תמשיכו להציע רעינות ומקומות שיודעים לתן את זה
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים איך בדיוק מתאפיינת הבעיה במסך שלך? אני יודע שאצלי משהו (כנראה מגעים בתוך הכבל וגם אחד הפינים נראה קצת קצר ועקום) דפוק, וגם אני בגלל שאי אפשר פשוט להחליף אותו (צריך לקחת לחנות אלקטרוניקה ועד שזה יהיה מוכן... אני לא יכול לחיות בלי מחשב כל כך הרבה זמן!!) מתעצל לתקן אותו, אבל גיליתי שאם הכבל מכובף בצורה מסויימת, כל הצבעים שאבדו, חוזרים להם לפתע למסכי (אתם יודעים כמה זה קשה לשחק משחקים כשה-hp שלכם באדום, אבל זה הצבע שהמסך לא מציג!?) אני לא מניח שזה יעבוד אצלך, אבל מוסר ההשכל הוא: א- אפשר לתקן את זה בכל חנות אלקטרוניקה (ונראה לי ש40$ זה מחיר מ-מ-ש מוגזם!) ב- שירו שיר הלל למסקנטייפ!
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים כבל חדש יעלה לך 30$ , כך שאם ההתקנה כוללת הלחמה ועולה 40 ש"ח - 10$ , אז זה ממש כלום . אתה יכול לחסוך את ה 10$ ע"י נסיון להלחים את זה בעצמך ... או לחסוך את כל הסכום ע"י מציאת פתרון יצירתי כמו ש SubX הציע .. 8)
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים לבחור ששתי הודעות מעלי, תיישר אותו עם פלאייר.אור, שווה לנסות את הרעיון של subx.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים 50$ זה לא יותר מדי - עדיף לך לשלם ושיתקנו כמו שצריך - כי הצבעים יכולים ללכת ואפילו המסך - חבל לשחק בחיבורים זה עלול לעלות ביוקר 8) 8)
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים חכו שנייה, רק חצי פין נשבר, אם אני אקח סיכה אשבור אותה ואלחים לחצי פין, יכול לקרות משהו רע ?לא נראה לי שתצליח להלחים סיכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.