עבור לתוכן

מחפש...מערכת

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכולם המליצו לי לשאול אותכ אז אני שואל ומקווה שתעזרו לי אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי ב 650 שח ויש לי כבר דיוידי של metz אני רק רוצא מערכת קולנוע בסכום הזה אני לא מתכוון רמקולים גדולים אני מתכוון איזה 5 רמקולים וסאב וופר אם תביאו לי לינקים למכרזים אני מאד ישמח כמו כן קניות קבוצתיות אני גם ישמח לקבל קצת מידע על מה המערכות שוות תודה....

• תגובות 51
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רגע, בילגנת הכל.. מבחינת הניסוח..

אתה רוצה 5 רמקולים וסאב וופר ב650ש"ח?!

אן כן תוכל למצוא רמקולים כאלו ברמה בינונית וסאב גם לא משהו..

מה עם מגבר?

פורסם

650 שקל? לא התבלבלת אולי ב6500??

ב650 תוכל להשיג רמקולים למחשב... לא יותר מזה

פורסם

ב650 אין אפשרות לבצע אצ מה שאתה רוצה אבל ב 950 אתה יכול לקנות את Altec Lansing ADA880.

רמקולים אלו יספקו אותך מאוד ותחברו לDVD.

פורסם

לא היתה הצעה קומפלט בדיוטי פרי של 200$ ??

פורסם
  • מחבר

בבקשה המכרז נגמר עוד 15 דקות פנו אליי באיי סיי קיו בבקשה אני לא יודע אם לקנות או לא...166643905

פורסם

אני מקווה שלא קנית כי זה זבל, למרות שזה נשמע מפתה.

אני ממליץ לך בחום על הADA880 כי יש לי אותה ואני יודע כמה היא חזקה וטובה.

אל תקנה את החרא הזה ואת דומיו, בו אלי ותשמע את הADA880.

פורסם
  • מחבר

כמה היא עולה וזה לסלון שגודלו 3וחצי על 5 מטר...

פורסם

היא הכן 5.1 אבל הסנטר הוא מדומה

שזה אומר שהאפקט של הסנטר נעשה ע"יי שני הקידמיים (אם הם די קרובים עליך במהלך שמיעת הסרט זה מתנהל ממש כמו סנטר מוחשי)

מערכת כמו זו תתפקד די טוב בסלון אבל בחדר רגיל אתה תנצל אותה הרבה יותר טוב.

פורסם

יותר זולה כן (אפשר לומר גם יותר יפה),

אבל על תשווה אותה מבחינת איכות ל Altec Lansing.

היה לי ניסיון אם רמקולים מבית קודה יותר טובים ממה שצינת והם ממש נשמעים גרוע ובכלל לא ההיתי משווה אותם לADA880 מבחינת איכות

(אפילו אם זה יסתיים במחיר הזה זה לא שווה כי קודה זה לא רמקולים).

נ.ב

תיקנתי את הלינק

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1007834

פורסם
  • מחבר

אבל דיברתי אם מישהו מהאתר והוא אמר לי ada800 יותר למחשב ואני מחפש לסלון אז אני יוכל לקנות רמקולים טובים יותר בדיוטי פרי ב 200 דולר בבקשה תמליצו ...

פורסם

אתם יודעים , חבר שלי קנה בדיוטי פרי 5.1 של אלטקס (חברה לא מוכרת , אכן) + רסיבר JVC (לא זוכר את הדגם המדוייק) + DVD של LG . כל זה ב-2300 שקל (500$ פחות או יותר) .

הלכתי לשמוע את המערכת , ואתם יודעים , אהבתי . נכון שהרמקולים הם לא מהרמה הכי גבוהה וגם ה-DVD הוא יחסית פשוט ואולי אפילו גם הרסיבר ...אבל ב-2300 שקל זה שווה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים