עבור לתוכן

המלצה למאורר ל freezer extreme.

Featured Replies

פורסם

שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר.

דרישות:

1. יכולת דחיפת אויר מרשימה.

2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי).

3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה).

4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME.

5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות.

אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי.

יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי.

יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול זמזום מעצבן.

מצאתי בקר למאורר של זלמן בIQPC. השאלה היא האם הוא יכול לשלוט על כל מאורר. למשל אם אני קונה את הSCYTHE SLIP STREAM 1600rpm, האם הוא יתן לי את כל טווח המהירויות של הדגמים, זאת אומרת מ900 עד 1900?

בכל אופן אשמח לעזרה ;)

מיכאל..

פורסם

אם אתה רוצה לשנות את הRPM בזמן שהמערכת עובדת..או שתרכוש מאוורר בעל חיבור 4 פינים (תמיכה בPWM)..

או שתרכוש בקר כמו הזלמן שראית..

לגבי השליטה..הבקר יעניק לך שליטה מהMAX של המאוורר עד למתח מינימום שהו אמעניק..

זאת אומרת שאם קנית מאורר שהוא 1900RPM אתה יכול להוריד אותו עד לRPM נמוך (בהתאם למה שהוא מסוגל תחת מתח של 5V)..

אם תרכוש מאוורר שהוא 1600 RPM לא תוכל להעלות לו את הRPM..רק להוריד..

כמו כן יש לך את המאווררים מסדרת הS FLEX של SCYTHE שנחשבים למוצלחים...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה taotao.

כבר תכננתי לקנות את הSLIP STREAM עם הבקר של זלמן, ונתקלתי במשהו מעניין.

מאורר של ANTEC עם בקר ששולט על המהירות (3 רמות)

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15554

מה אתם אומרים עליו.. כשנקודת המוצא שרעש זה לא כזה קריטי שכן הוא יהיה על המהירות הגבוה רק במשחקים.

איך הוא מבחינת זרימת אויר לעומת הSCYTHE השונים? לא מצאתי ביקורת עם מדידות אמיתיות ולא רק נתונים מהיצרן..

תודה מראש ;)

פורסם

הוא יותר רועש מהמצויין..אבל זה כבר בחירה שלך עם הבקר וכו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים