עבור לתוכן

אחריות בקנית דל בארה"ב ובחירת דגם 1000-1200 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב של דל בארה"ב כנראה מסדרת ה- xps או הסטוידו עוד לא החלטטתי

מה שמטריד אותי זה כל נושא האחריות הבינלאומית..

מה אני צריך לדעת בנושא איזה אחריות תופסת בארץ? בקיצור מה אני צריך לדעת

כמו כן אם תוכלו לעזור בנושא הבחירה זה כמובן יעזור מאוד התקציב הוא בסביבות ה1000-1200 דולר תודה

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

למידע בנוגע לאחריות על מחשבי דל הנקנים בארה"ב פנה לסטיקי בנושא רכישת מחשב בארה"ב. יש שם ריכוז של המידע בנושא. באופן כללי, אחריות מלאה קל הרבה יותר לקבל על מחשבים מסדרות עסקיות אך זה משתנה בין הדגמים השונים.

אם אתה מעוניין בהמלצות פרט את השימושים שתעשה במחשב, ההעדפות שלך לגבי הגודל, חיי הסוללה, המשקל, סוג המסך וכו' על מנת שניתן יהיה לתת המלצה המבוססת על משהו רלוונטי (הנחיות ניתן למצוא בסטיקי של חוקי הפורום).

פורסם
  • מחבר

קראתי את הסטיקי של היבוא אך לצערי אין שם משהו ברור כתוב שצריך לבחור אחריות nbd שאין לי מושג מה זה

והתרד פחות לגבי המחשב אלא יותר לגבי האחריות ולכן לא שמתי את זה בכותרת

פורסם

צודק באמת אין שם שום דבר ברור לגבי זה, גם אני מתעניין.

אתה יכול להתקשר לשאול, אני התקשרתי לדל ישראל שהפנו אותי ספציפית

לחברת יעל מערכות משהו כזו בהרצליה. לא ענו שם. ננסה יום אחר.

פורסם

כמו כן אם תוכלו לעזור בנושא הבחירה זה כמובן יעזור מאוד התקציב הוא בסביבות ה1000-1200 דולר תודה

אם אתה מעוניין לפתוח דיון בהמלצות ספציפיות למחשב נייד, חובה להכניס את התקציב לכותרת. אין בעיה שהכותרת תכיל גם תקציב וגם שאלה לגבי אחריות.

הבנת את ההנחיות בסטיקי בדיוק - יש לבחור אחריות מסוג מסויים והסוג הזה הוא בדר"כ NBD.

לפעמים ניתן לבחור כזו אחריות למחשבי דל בתהליך ה-checkout ובדר"כ היא זמינה רק במחשבים חצי עסקיים או עסקיים. כפי שנאמר בסטיקי, זהו כלל האצבע הכי ספציפי שניתן להגיע אליו מהנחיות דל והוא לא רלוונטי לכל המקרים ולכן יש לברר מול דל את הכיסוי שלהם ספציפית לגבי כל דגם. מחשבי XPS או סטודיו בדר"כ לא זמינים עם אחריות מסוג זה ולכן אני לא יכולה להתחייב לך שהם יכוסו באופן מלא בארץ, להבנתי מההתכתבות שערכתי מול דל בנושא הכיסוי יהיה חלקי בלבד. שוב, מדובר בתחום נזיל עם הנחיות שמשתנות במהירות ולכן אין מנוס מלברר ישירות מול דל, מומלץ באמצעות ה-Service Tag כמצויין בסטיקי (אם כי לא תמיד זה אפשרי ולא תמיד הם משתפים פעולה).

יכולת האימות של סטטוס האחריות בארץ מול רוב החברות היא בעייתית והמידע בסטיקי הוא המידע הכי טוב שאני הצלחתי לאסוף מול דל ומנסיון של חברי הפורום. כן ישנם אנשים שרכשו מחשבים וקיבלו עליהם אחריות בארץ גם לא על פי ההנחיות הללו וכן ישנם אנשים שקיבלו הנחיות אחרות מדל. לצערי אין לי תשובה יותר טובה מזו.

פורסם
  • מחבר

זה לא מבשר טובות בכלל שדל ישראל אין תשובה

איזה מין יבואנים הם אם הם מפנים אותך לגורם שלישי במקום לתת לך תשובה מלאה

לגבי האחריות אני מענוין לדעת מה הפירוש של ה- NBD כי באתר שלהם האחריות לא מופיעה ככה אלא מתחלק לפני שנים וסוג השרות שכמה יכובד בארץ אני לא יודע

פורסם

אם תסתכל על מחשב שכן זכאי לאחריות הזו תראה שהיא מופיעה. הסיבה שאתה לא רואה את זה היא כי אתה מסתכל על דגמים צרכניים. NBD זה Next Business day.

דל לא חריגים בתחום ההתחמקות מתשובות קונקרטיות לגבי אחריות בארץ. מאד קשה לחלץ מידע אמין מרוב היבואנים.

פורסם
  • מחבר

כלומר רק לסדרות העסקיות יש אחריות בארץ

שקר גס מה שהולך פה עלק אחריות בינלאומית......

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם נציג של דל בצאט שיש להם שם אחלה דבר

והוא אמר לי שכל אחריות של 3-4 שנים נחשבת כבינלאומית ודל ישראל צריכה לכבד את זה

מחר אני יתקשר אליהם ויבדוק את העניין

פורסם

סביר להניח שמה שהם יעשו זה פשוט לשלוח לך את הקובץ הסטנדרטי שהם שולחים לכל מי שמבקש מידע בנוגע לאחריות בינלאומית ובו מצויין כי יש לרכוש אחריות מסוג בינלאומי (שזה לא באמת אומר לך כלום ::)). כשלוחצים עליהם הם אומרים שאחריות בינלאומית היא אחריות מסוג NBD (וזה גם מה שעולה מרישומים שונים של דל ארה"ב). אם תגיע למסקנות חדשות נשמח כמובן לשמוע :) בכל מקרה, אחריות בסיסית בינלאומית הם נותנים לכל מחשב, רק לא אחריות מלאה (על פי הצהרותיהם).

פורסם
  • מחבר

שמה ההבדלים בינהם בעצם? בין האחריות הבסיסית למלאה?

וגם אם אני קונה בארה"ב אחריות לשנה היא תופסת לפי מה שאתה אומר?

פורסם

אחריות בסיסית לא כוללת עלות עבודה אלא רק חלקים (מה שאומר שהם עקרונית יכולים לגבות ממך כל דבר על עבודה).

הנה האימייל הסטנדרטי שהם שולחים בדר"כ:

מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני

קריטריונים

:

1.

מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית זכאי לקבל שירות

ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון

מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר

בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון

תקלות חומרה בלבד

.

2.

מחשב אשר נרכש ללא אחריות בינלאומית, האחריות מכסה אך

ורק את חלקי החילוף (במידה ויש צורך להחליף). הלקוח יחויב רק

עבור העבודה. כל הרחבת אחריות אחרת (מלבד אחריות בינ"ל) אשר

נרכשה בחו"ל, לא תקפה ולא מכוסה. אין התחייבות לזמן התיקון

מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר

בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון

תקלות חומרה בלבד

.

סוג האחריות מופיע בדרך כלל בפירוט התצורה של המחשב באתר דל ע"פ

ה

- Service Tag

http://support.euro.dell.com/support/topics/topic.aspx/emea/sh

ared/support/root/product_support_hub?c=il&l=he&s=bsd

·

יש להקיש מס' Service Tag + GO

·

יש לבחור Original System Configuration

· Warranty Information

· Warranty Status

מקווה שזה עונה על השאלות. במקרה של תמיכה יש לפנות לשרות של דל

099527555

עם זה מצורפים בדר"כ גם כמה קבצי PDF שמפרטים מהי אחריות בינלאומית מסוג NBD. אני קיבלתי מהם את הניסוח המדוייק הזה כבר לפחות 3-4 פעמים בתגובה לשאלות ספציפיות שניסיתי לברר מולם שיש להן נגיעה כלשהי לעניין האחריות הבינלאומית.

פורסם
  • מחבר

ידוע לך אם ניתן לקחת את האחריות הבסיסית ביותר שדל נותנים באתר שלהם של השנה אחת בלבד שהיא לפי מה שאת אומרת תופסת בארץ מבחינת חלקים בלבד

ולהרחיבה בארץ לאחריות של נגיד שלוש שנים פלוס עבודה?

פורסם

אולי זה אפשרי אבל רק דל יוכלו לומר לך בבטחון. אני אף פעם לא ניסיתי וגם לא שמעתי על מישהו שעשה כזה דבר בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה מחר

אני צריך לצור קשר עם דל או יעל או אחד היבואנים האחרים שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים