עבור לתוכן

מארז - עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז.

כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי.

הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות)

וכמובן ארדיסק(42 מעלות)

אני מתכוון לקנות ‏Freezer Xtreme Rev.2.(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי)

אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים

התקציב כרגע הוא 300 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל

תודה

משה

פורסם

בשביל זה יש לך את פורום "ספקים ומארזים".

בכל מקרה, עם חריגה קטנה מן התקציב הנ"ל, יש לך את האנטק 300

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4057

הוא כולל 2 מאווררי 120 מ"מ שאת מהירותם ניתן לשנות. לכן כשתרצה שקט תכוון למצב LOW, ולקירור נוסף בזמן מאמץ לדוגמא תכוון לHIGH.

בתוספת של עוד כמה עשרות שקלים, יש לך את אנטק 690 ו 590 שהם מעט גדולים יותר (יותר מקום לעבוד בפנים).

אולי יציעו לך עוד מארזים מתאימים, חכה לתגובות נוספות. אל תפתח דיון נוסף בפורום "ספקים ומארזים", אם המנהלים יראו לנכון להעביר את הדיון הזה, הם יעשו זאת.

פורסם
  • מחבר

בשביל זה יש לך את פורום "ספקים ומארזים".

בכל מקרה, עם חריגה קטנה מן התקציב הנ"ל, יש לך את האנטק 300

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4057

הוא כולל 2 מאווררי 120 מ"מ שאת מהירותם ניתן לשנות. לכן כשתרצה שקט תכוון למצב LOW, ולקירור נוסף בזמן מאמץ לדוגמא תכוון לHIGH.

בתוספת של עוד כמה עשרות שקלים, יש לך את אנטק 690 ו 590 שהם מעט גדולים יותר (יותר מקום לעבוד בפנים).

אולי יציעו לך עוד מארזים מתאימים, חכה לתגובות נוספות. אל תפתח דיון נוסף בפורום "ספקים ומארזים", אם המנהלים יראו לנכון להעביר את הדיון הזה, הם יעשו זאת.

איך הוא מבחינת שקט?

פורסם

המאווררים הם מסדרתTRICOOL של אנטק, במצב LOW הם שקטים (יש ברשותי 5 מאווררים כאלה+אחד של 20 ס"מ, איני שומע אותם כמעט בכלל).

אך כאשר הם על מצב זה, דחף האויר אינו גבוה.

להזכירך, רמת הרעש תלויה גם בשאר החומרה (ספק כח/קירור המעבד/קירור כרטיס מסך וכדומה).

פורסם
  • מחבר

המאווררים הם מסדרתTRICOOL של אנטק, במצב LOW הם שקטים (יש ברשותי 5 מאווררים כאלה+אחד של 20 ס"מ, איני שומע אותם כמעט בכלל).

אך כאשר הם על מצב זה, דחף האויר אינו גבוה.

להזכירך, רמת הרעש תלויה גם בשאר החומרה (ספק כח/קירור המעבד/קירור כרטיס מסך וכדומה).

אוקיי כמו שאמרתי אני מתכוון ללכת לקנות מאוור של ‏Freezer Xtreme Rev.2 או Freezer 7 pro בתקווה שזה יהיה מספיק שקט יש לך המלצות אחרות?

על הכרטיס מסך יש לי ZALMAN ככה שמשם יש לי שקט

ספק כח - זה לאחר שאקנה מארז (חודש לאחר מכן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים