עבור לתוכן

זקוק לקירור מפלצתי לסוקט 1366, עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

הייתי מעוניין לשמוע המלצות לקירור לI7 920, שאם אני אקנה אני אעשה לו OC לסביביות 4GHz.. עד 500 ש"ח כולל מאוורר, 400 לא כולל.

תודה לעוזרים.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקחת את הTR IFX-14 ולשים עליו שתי מאווררי S-FLEX

מצד שני אתה יכול לקחת את הMUGEN 2 בחצי מהתקציב והוא לא יאכזב אותך

פורסם
  • מחבר

ה-IFX תומך 1366? זה חדש לי.. אתה בטוח? כי ב-skypc רשום סוקט 775

אני מבין שההפרש בטמפ' של ה MUGAN 2 לשל ה-IFX עם 2 מאווררים יהיה משמעותי.. לMUGAN יש מאוורר אחד 70CFM, אם אני אקח IFX אני אתקין 2 מאווררים כאלה..

פורסם

תיקח את ה MUGEN 2 תוסיף עליו עוד מאוורר של SFLEX שירוץ ב1200RPM כל הסיפור יעלה לך ב260-270 שקלים.

פורסם

סטפינג D0 מעבד קריר ביחס ל- סטפינג C0, לכן רוב הקרורים במחיר של 200 ש"ח יעשו את העבודה.

פורסם

ה-MUGEN 2 גם ככה לא פחות טוב באופן מורגש מהקירורים הטובים יותר (והיקרים הרבה יותר)

קח אותו בלי להוסיף לו כלום, כפי שכבר ציינו מעבדי ה-D0 קרירים יותר ומגיעים לבאס הרבה יותר גבוה, לא צריך קירור על בשביל 4.0GHZ, אפילו בשביל 4.4GHZ.

פורסם
  • מחבר

אממ... סלחו לי על החור שלי בהשכלה, מה זה סטפינג? חוץ מזה, אם D0 פולט פחות חום מ-B0, ז"א שהוא מוציא פחות אנרגיה, משמע-הוא פחות חזק. לא ככה?

וחוץ מזה, נגיד אני אקח את ה MUGEN 2, מה על גוף הקירור שלו יש מקום לעוד מאוורר? ליד המאוורר השני? או בצד השני של גוף הקירור?

גם אם הMUGAN 2 יחזיק את האוברקלוק, המעבד שלי יתבשל בימי הקיץ החמי לא? או שלא יהיה הבדל משמעותי בטמפרטורה?

פורסם

1. לא

2. מהצד השני

3. לא יתבשל לא נעליים

פורסם

אפשרי להרכיב על הMUGEN 2 עד 4 מאווררים

פורסם

מבחינת מעטפת חום שניים אותו הדבר..רק שהסטפינג החדש יותר..מציג טמפ' נמוכות יותר...עקב ניהול חכם וכמובן שיפור כללי ביצור המעבד..

לגבי הMUGEN 2..אתה יכול להתקין עד 4 מאווררים..אבל זה לא יתן לך כלום..

גם התקנה של שני מאווררים תוריד את הטמפ' בכמה מעלות בודדות..

פורסם
  • מחבר

אני מאווררים? אני מאמין שהתכוונת שני מאווררים.. מה ההיגיון? ש' רחוקה מ-א'..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים