עבור לתוכן

זקןק לאוזניות עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון.

עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים.

רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540.

לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת).

לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en

הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות?

תודה לעוזרים!

פורסם

למוסיקה אתה צריך 2 רצפתיים וסאב וופר ולגיימינג אני ממליץ לך על ה-BARACUDA של רייזר, אני מחזיק בהן ונהנה מכל רגע.

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-700 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1.

לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en

הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות?

תודה לעוזרים!

קח בחשבון שה G35 האלה בכלל לא סראונד אמיתי, אלא הן אוזניות סטריאו רגילות לכל דבר שרק מדמות סראונד. דבר שכל כרטיס סאונד טוב יכול לעשות גם כן (ולדעתי גם לא שווה הרבה).

פורסם
  • מחבר

למוסיקה אתה צריך 2 רצפתיים וסאב וופר ולגיימינג אני ממליץ לך על ה-BARACUDA של רייזר, אני מחזיק בהן ונהנה מכל רגע.

רצפתיים? מה זה?

ןהBARACUDA, הם סראונד? נגיד אם אני שומע צעדים של אויב, אני יכול לדעת בדיוק היכן הוא נמצא לפי הסאונד?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

עד עכשיו המועמדות שלי: Razer Barracuda, Razer Megalodon, (אני לא איזה פריק של razer, אפשר לשמוע גם הצעות אחרות..)

האם ה-razer megalodon 7.1 אמיתי? או וירטואלי?

חבר'ה אני רוצה עוד המלצות :xyxthumbs:

פורסם

ווירטואלי, ההבדל במחיר לא שווה כשיש את הברקודה בסביבה.

פורסם
  • מחבר

אבל אמרת לי שהן לא איכותיות במוסיקה.. אם אני אוסיף כ.קול פנימי (ליתר דיוק כשאני אוסיף כזה), אני אשמע הבדל ב-X-540 שלי? כי הרמקולים האלה די מזעזעים במוסיקה (במשחקים הם איכותיים ביותר, אבל במוסיקה יש רעשי לוואי..) :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הקפצה.. אשמח לתשובה לשאלה שלי :smile1:

פורסם

אם יש את המילה Gaming על האריזה של האוזניות - אל תקנה.

ואל תשאל - הנושא נטחן פה כבר.

פורסם
  • מחבר

.. שאלתי אם אני אוסיף כ.קול איכותי, אני אשמע שיפור מהותי ב-X-540 שלי?

פורסם

רוב הסיכוים שלא.

ותתרחק מהאוזניות שרשמת.

פורסם
  • מחבר

אז.. בשורה התחתונה-מה לקנות? חשוב לי מאוד שיהיה סראונד איכותי שיהיה טוב במשחקים ובמוסיקה.

פורסם

http://www.audiocubes.com/product/Audio-Technica_ATH-AD700_Air_Headphones.html

נראה לי האוזניות הכי מומלצות כרגע במחיר הזה..

אני כרגע חושב די ברצינות לשדרג לאח הגדול שלהם הAD900.

עד כמה שאני רואה העיצוב זהה לA900 שיש ברשותי, כך שזה אומר(מבחינתי) נוחות גבוהה ואיכות חומרים והרכבה מאד גבוהה!

סראונד אמיתי לא תקבל פה!

אין אוזניות סראונד אמיתיות ששווה בכל להזכיר אותן!

לגבי משחקים: מנסיון אישי אם הA900 שהן אוזניות סטראיו, האוזניות מספקות במה רחבה ואפשר לשמוע כל פיפס ומאיפה הוא מגיע!

בלי שום שטיקים כמו DOLBY HEADPHONE או כל חרטא אחרת! וניסיתי!

מומלץ לשלב אם כרטיס קול איכותי, כמו הכרטיסים של ASUS או כרטיסים אחרים ברמתם!

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין, אם זה סטאריו אז איך שומעים צלילים לכיוונים שונים? מה, כרטיס הקול יודע "לנווט" את הצליל או משהו..?

חוץ מזה איך הן במוסיקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים