פורסם 2009 ביוני 1216 שנים שלום לכולם יש לי מחשב די חדש שהרכבתי לפני חצי שנה (בתקציב של 3500) הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט שבניתי והכי חשוב אם כדאי או לא לעשות לו OC ואם כדאי אז איך (מדריך או ייעוץ יתקבל כמו תמיד בברכה) המפרט שלי : 9800gt gigabyte עם מאוורר של זלמן לוח אם : gigabyte EP45-DS4 s775 DDR II 800Mhz -2x1GB Kingston HyperX ספק : Hec 500TD-TF 500W 2x8cm ועוד תוספת של מאוורר a7 (משהו כזה) למעבד הטמפ' בעבודה סבירה מגיעה לי ל 51 בקיץ. מארז : Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP אגב המחשב מגיע לביצועים טובים ביותר (לדו: קרייסיס הגדרות מקסמליות על 25 fps או assasian creed הגדרות מקס' על 40 fps ) אני אשמח לשמוע את דעתכם ותודה לכל מי שעוזר לי (גם בהודעות הקודמות)
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים איזה קירור יש לך בדיוק ? ALPHINE 7 או FREEZR 7 ? שכן זה די משמעותי..והמפרט מאפשר OC..אך תחילה בדוק טמפ' MAX עם הקירור..
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר איזה קירור יש לך בדיוק ? ALPHINE 7 או FREEZR 7 ? שכן זה די משמעותי..והמפרט מאפשר OC..אך תחילה בדוק טמפ' MAX עם הקירור..alphine7 עניתי כבר.. לא שמת לב ?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים ציינתי שתבדוק את הRPM במאמץ..זה שהגבת איזה קירור יש לך לא עונה לי על השאלה.. ;D
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר אוקיי עשיתי את הבדיקות (מקווה שזה לפי מה שהסברתם) בכל מקרה אחרי דקה הfps ירד לחצי והטמפ' עלתה ל100 של ה gpu לא ידעתי מה לעשות אז הפסקתי העליתי את התמונות אם זה תקין אני אשמח לעשות שעה ולראות מה קורה... מקווה שיצא לך לראות את זה ralf שבת שלום
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים פותח התרד בו נעשה קצת סדר..תחילה בחר את מבחן CPU:OCCT ובדוק את הטמפ' למעבד..אין צורך להעתיק גרפים וכו..רק תעקוב ותרשום כאן (מדוד עם REAL TEMP או CORE TEMP)..לאחר מכן פתח GPU-Z או כל תוכנה אחרת שקוראת טמפ' מהכרטיס מסך..תריץ בדיקה של GPU..ובדוק על כמה RPM המאוורר ומה הטמפ'..
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר תודה על המענה המהיר. בכל זאת אני לא יודע אם הטמפ' שקיבלתי סבירה.. יש אישור להמשיך לבדוק ?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר טמפ' של מה ?של ה gpu (הגיע ל 100 ) כמו שפירסמתי מקודם*אגב מה אתה אומר על המפרט ? בנוי כהלכה ?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים זה גבוה..אבל עדיין כרטיס המסך מסוגל לסחוב יותר מזה..כמובן שזה לא מומלץבגלל זה ציינתי שתבדוק את הRPM שלו לפי הטמפ'..ותראה..אם הוא עובר את ה80+..עצור את הבדיקה..ותעלה את הRPM..לגבי המפרט אין משהו מיוחד..מערכת סבירה בהחלט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.