עבור לתוכן

מה קורה לאחר האחריות של קניית המחשב?

Featured Replies

פורסם

פעם לפני מאות בשנים (סגנוון ספרותי) קניתי מחשב P3 ניורון (מותאם) עם מסך 17".

ניורון נותנים אחריות 3 שנים(לפחות במקרה הזה ובעוד מקרה)

המסך אחרי כמה חודשים מתפוגת האחריות התקלקל!

הלכתי לניורון בפ"ת שלחתי אותו לתיקון והם אמרו שבכל מקרה מתקנים (אם הוא מקולקל) ולא משנה איזה תיקון אפילו הכי קטן/גדול, איזה 43$ -/+ משהו כזה.

כשמסרתי את המסך תיארתי לטכנאי(הרוסי) את הבעיה הוא אמר בד"כ זה קורה מ-"רוח" שפוגעת על המסך או כתוצאה משימוש ממושך, והוא מכיר את התקלה.(הבעיה היא כמו "קפיצות מתח" שרואים במסך)

אחרי כמה ימים באתי למעבדה המרכזית שלהם בפ"ת ושמו פתק ועליו רשום "לא יכול לתקן".

לא איכפת לי שיקחו כסף, רק שיתקנו.

אין איזו תקנה שחובה לסוחר לתת שירות?? או משהו כזה?(תמורת כסף)

זה כמו שאתה קונה אוטו ואחרי 4 שנים התקלקל האוטו, ואתה בא למוסך המוסמך מטעם החברה, הוא אומר לך "לא יכול לתקן", אז מה עכשיו תזרוק את האוטו??? מה ההיגיון??

פורסם

יש משהו שבמשך איזה 15 שנה חייבים לייצר חלפים לחלקים או משהו כזה - לא בטוח, זה איזה משהו בינ"ל, אני חושב...

רק השאלה אם זה ניתן בכלל לתיקון בלי קשר לחלקים.

בכל מקרה, זה אמור להיות תמורת כסף.

פורסם

כל דבר ולא משנה מה הוא, ניתן לתיקון.

כמה כסף והאם זה יהיה שווה את הכסף הזה, זו כבר שאלה אחרת.

פורסם

כשמסרתי את המסך תיארתי לטכנאי(הרוסי) את הבעיה הוא אמר בד"כ זה קורה מ-"רוח" שפוגעת על המסך או כתוצאה משימוש ממושך, והוא מכיר את התקלה.(הבעיה היא כמו "קפיצות מתח" שרואים במסך)

המסך שלך במקרה נמצא ליד איזה מזגן או משהו? מיקסר? אני מתכוון למשהו עם מנוע רוטורי...

יכול להיות שזאת בעיה טכנית... או שהדבר קורה גם כשאתה "מבודד" את המסך ממכשירים שעובדים לידו. זה יכול להיות גם הספק של המחשב, כי היה לי מקרה עם איזה ספק קבר שהיה עושה הפרעות לטלווזיהי משהו היסטרי(זה מה שקורה שעושים שימוש בספקים שלא מאושרים FCC)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים