פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ?אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ?האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים כדאי לקנות כרטיס בחו"ל .אתה מעוניין בכרטיס טלוויזיה ייעודי , או כרטיס מסך טוב + כרטיס טלוויזיה ?תקציב ?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר תודה על התגובהכרטיס טלוויזיה יעודי אבל לא הכי יקר משהו שיעשה עבודה טובה כולל שלטנ.בהאם אני אוכל לחבר אותו לשקע של הכבלים וכך לראות טלוויזיה (יש כבר טלוויזיה אחת מחוברת אליו וגם האינטרנט הוא של הכבלים והכבלים אנלוגים)אין בעייה אם השיטת שידור של ארה"ב וישראל ?תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אפשר לחבר אותו לכבלים .אין בעיה עם שיטת השידור - התוכנה תגדיר כל מה שאתה צריך .תקציב ?
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר אתמול היתי בבאג ואמרו לי שאם יש לי כבר יציאה מהכבלים לטלוויזיה אז צריך לעשות עוד נקודה (מה שיעלה עוד כסף ) האם זה נכון ? אין אפשרות לחבר מפצל כלשהוא לאנטנה ? התקציב שלי הוא עד 100 דולר אבל שוב אני מעוניין במשהו לא מקצועי רק כרטיס שאפשר לראות איתו טלוויזיה להחליף ערוצים עם שלט וכו' תודה כל כל תגובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.